Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na AnDi_2396

Szym9n4k

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 71905 
Login: Szym9n4k
Nick oskarżonego: @AnDi_2396
Powód skargi: Fake offki 
Data zdarzenia: 25.07.2024 coś koło 17:00
Dowody: image.png?ex=66a3b836&is=66a266b6&hm=66f image.png?ex=66a3b94d&is=66a267cd&hm=6e4
                image.png?ex=66a3b8ed&is=66a2676d&hm=f75 image.png?ex=66a3b88b&is=66a2670b&hm=1a4

Opis sytuacji: Witam, chciałem odkupić od gracza @AnDi_2396pojazd marki Comet, zapytałem się go czy ma jakieś oferty i wyszło że ma, 280k, lecz nie chciał odpowiedzieć od kogo. Dalej miał ofertę 270k, co jest dosyć dziwne, chwilę później jednak miał ofertę 290k, może wytłumaczysz o co chodzi? Olewasz całą sprawę, zaniżasz cały czas ceny na tej giełdzie. A co do fake ofert to nie zdarza się to po raz pierwszy.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.dd94b93948cdc69f2350080d64a42f59.png

1 minutę temu, AnDi_2396 napisał:

290k nie mialem offki tylko pier 260 pozniej 270  w trade i na koniec 280 na dc 😄  KC

Stary, ja do ciebie pierwszy napisałem o ofki i mi napisałeś ze 280, później koledze 290, i tak cały czas, zwiększasz i zmniejasz oferty..

no kazdy chce wiencej 😄

290k chcialem XD to jest malutko 😄

kc

17 minut temu, Szym9n4k napisał:

Ale oferty które dostajesz a cena za którą chcesz sprzedać różnią się.

to rpzepraszam bardzo tez nie moge ządac wiencej tylko dostane  np 200k i sprzedac za tyle bo NIBY wiencej nie dostane XD??????

12 minut temu, AnDi_2396 napisał:

no kazdy chce wiencej 😄

290k chcialem XD to jest malutko 😄

kc

to rpzepraszam bardzo tez nie moge ządac wiencej tylko dostane  np 200k i sprzedac za tyle bo NIBY wiencej nie dostane XD??????

Przeczytaj tą wiadomość tyle razy jeżeli zrozumiesz to co do ciebie napisałem

28 minut temu, Szym9n4k napisał:

Stary, ja do ciebie pierwszy napisałem o ofki i mi napisałeś ze 280, później koledze 290, i tak cały czas, zwiększasz i zmniejasz oferty..

.

6 minut temu, AnDi_2396 napisał:

koledze twojemu  napisalem 290 bo tyle chcialem wczesniej tez wiesz ze jak admini sprawdzą ty bendziesz mial  lekki przypal

?

Dobrze że mówisz, "tyle chciałeś" a widoczne w logach jest pytanie o oferty.

Nie chce wam przerywać fiesty, ale musze was zmartwić z tej skargi nic nie będzie 😉 

6. Gracz zobowiązany jest do podejmowania decyzji na własną odpowiedzialność w kwestii przeprowadzania transakcji z graczem, w tym ustalenia wartości transakcji. Sytuacje, w których gracz posłuży się informacjami przedstawionymi przez innego gracza w zakresie wartości transakcji, będą pomijane przy powstaniu ewentualnych sporów oraz skarg.

Prosze mi nadać punkty karne, bo ja lubie zbierac,

pozdrawiam Andrzej.

6. Gracz zobowiązany jest do podejmowania decyzji na własną odpowiedzialność w kwestii przeprowadzania transakcji z graczem, w tym ustalenia wartości transakcji. Sytuacje, w których gracz posłuży się informacjami przedstawionymi przez innego gracza w zakresie wartości transakcji, będą pomijane przy powstaniu ewentualnych sporów oraz skarg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.