Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Roczki

Medyk

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  Medyk 
Nick oskarżonego:  Roczki 
Powód skargi: (Moim zdaniem) nie uzasadniony mute 
Data zdarzenia: 24.07.2024

Dowody: https://imgur.com/a/T9XDiB6
Opis sytuacji: Generalnie pisałem z ziomkiem na pv i ziomek stracił argumentu i zablokował mnie wiec na g napisałem ze sie spłakał i ze nie ma argumentów za co po czasie dostałem muta na 1 d za prowokacje natomiast owy oponent z którym pisałem na pv równiez pisał wiadomosci które mogłem uznac za prowokacje co za tym idize nie rozumiem z jakiej racji ja dostałem muta a owy oponent nie kto uznał ze moje wiadomosci były prowokujace a owego oponenta nie ? Prosiłbym o wyjaśnienia tej nieuczciwosci 

Witam,  jeżeli kolega zablokował cię powinieneś swoje opinie na temat kolegi zachować dla siebie a nie wygłaszać je na globalu pisząc że "jest kidem" oraz "spłakałeś się". Twoje wypowiedzi nie spodobały się innym uczestnikom czatu globalnego co skutkowało reportem na twoja osobę a następnie nadaną karą 

hah z tego co mi wiadomo tylko jedna osoba napisała takiego reporta wiec nie uzytkownikom tylko uzytkownikowi 🙂 

Dobra no cóz to mute na 1 dzien wiec smiesznie sie kłocic o typa który nie miał argumentów chciałem napisac skarge wiec napisałem ale teraz widze ze to byl błąd prosze zamknij temat 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.