Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Police Officer I Blahwe_z

Lucyfer.

Rekomendowane odpowiedzi

8ReA38I.png

4LijqLt.png

Witam, z tej strony Trainee Lucyfer. Z serwerowej Redakcji Project News. Dziś chciałbym zaprosić wszystkich czytających  na wywiad z pracownikiem frakcji Blahwe_z z San Andreas Police Department. Bez zbędnego przedłużania zapraszam do przeczytania wywiadu przygotowanego przez naszą redakcję.

oVzTLmf.png

L: @Lucyfer. | B: @Blahwe_z

L: Witam, z tej strony Trainee Lucyfer. z serwerowej Redakcji Project News. Czy mógłbym zająć ci małą chwilę?
BWitam, z tej strony Police Officer I Blahwe_z z San Andreas Police Department, Jasne możesz zająć mi chwilkę.

L: Słowem wstępu opowiesz coś o sobie?
B: Hej, mam na imię Kuba i mam aktualnie za sobą 19 wiosen polskich. Aktualnie nadal uczęszczam do szkoły średniej na profil Technik Logistyk, który jest bardzo ciekawym kierunkiem w mojej opinii.

L: Jak i kiedy rozpocząłeś przygodę z serwerem ProjectRPG?
B
: Swoją przygodę z serwerem rozpocząłem na początku stycznia obecnego roku i dalej gram na serwerze. Rozpoczynając swoją przygodę na serwerze, nie wiedziałem co robić, ale powoli poznawałem nowe osoby, jak i nowe rzeczy na serwerze aż w końcu jestem tu, gdzie jestem.

L: Zacząłeś grać na serwerze od początku stycznia  tego roku. Co myślisz o swoim majątku i co się w nim znajduje?
B
: Zacząłem grać na serwerze od końca stycznia obecnego roku, w swoim majątku aktualnie posiadam Sultana na secie miodowym i swoje pierwsze auto. Swój majątek wyceniłbym na około 900k.

L: Jak zacząłeś karierę z frakcjami na tym serwerze?
B
: Byłem we frakcji SAFD na innym serwerze przez ponad rok, co spowodowało przejedzenie się tym typem frakcji, jak i tym, co na razie oferuje. Chciałem, spróbować czegoś nowego a do tego od pewnego czasu po głowie chodziła, mi frakcja SAPD, próbując swoich sił w pierwszej rekrutacji, jaką widziałem, dostałem się i jestem w niej dotąd.

L: Opowiedz coś o frakcji SAPD, w której się obecnie się znajdujesz, opowiedz co, zmotywowało cię, aby do niej dołączyć.
B
: We frakcji San Andreas Police Department jestem, od początku czerwca będąc w akademii, będąc, we frakcji codziennie zajmuje się patrolowaniem miast San Andreas, jak i zatrzymywaniem kierowców/osób łamiących prawo. Do dołączenia do frakcji zmotywowała mnie chęć spróbowania czegoś innego niż tylko SAFD i to, co frakcja oferuję.

L: Obecnie jesteś członkiem frakcji na stopniu Police Oficer I, Jakie masz obowiązki oraz zadania w codziennej służbie.
B: Aktualnie będąc na stopniu Police Officer I, można nazwać mnie typowym pachołkiem. Rozumiejąc to, mam na myśli, że zajmuje się codziennymi sprawami takimi jak patrolowanie, zatrzymywanie, jak i pościgi. Spotykam zazwyczaj mniej doświadczone osoby, jak i doświadczone.

L: Jak oceniasz grono graczy, których spotykasz na serwerze?
B:
Oceniam raczej na miłe i pomocne, chociaż zdarzały mi się konfrontację z pewnymi niemiłymi osobami, ale raczej mało ich było.

L: Chciałbyś coś zmienić na serwerze lub w samej frakcji?
B: Na serwerze nie jestem, pewien co można, by dodać, miła by była praca może coś ala transport ładunku w formie lotniczej helikopterem pomiędzy 2 punktami. Do samej frakcji SAPD bym może zmienił siedzibę na nową lub przeniósł w bardziej aktywne miejsce jak na przykład San Fierro.

L: Czy chcesz dodać coś od siebie?
B: Chciałbym pozdrowić całą frakcję SAPD oraz redakcje serwerową Project News.

L: Dziękuje ci za twój cenny czas na udzielenie wywiadu, życzę powodzenia i miłego dnia.
B
: Również życzę miłego dnia.

zxP3DZ5.png

Dziękuje wszystkim Czytelnikom za przeczytanie tego wywiadu, który został przygotowany przez naszą Redakcje Project News. Chciałbym zaprosić was do zapoznania się z innymi wywiadami, jak i innymi pracami naszej redakcji.

Uv6vPiv.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

UpI7Esu.pngrtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.