Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Police Officer I WAF3L

Majfek

Rekomendowane odpowiedzi

7ELePBL.png

mSu4qkK.png

Witam serdecznie, z tej strony Trainee @Majfek.exe z Redakcji Project News. Dziś przeprowadzę wywiad z Police Officer @WAF3L. Dowiem się, po krótce jak wygląda służba SAPD i dlaczego warto wybrać, akurat tę frakcję. Miłego czytania!

LKZ38Vt.png

M: @Majfek.exe | W: @WAF3L

M: Witam, z tej strony Trainee @Majfek.exe z Redakcji Project News, może chciałbyś udzielić mi wywiadu?
W: Hej, czemu nie? Chętnie Ci udzielę wywiadu!

M: Może nam coś opowiesz o sobie na sam początek?
W: Jasne, że tak! Witam. Jestem Denis, mam 19 lat i pochodzę z małej miejscowości położonej koło Wałcza w województwie zachodniopomorskim.

M: Czym się interesujesz, co robisz poza grą w MTA?
W:
 Kurczaki jest dużo rzeczy, którymi się interesuję, ale takie główne zainteresowania to piłka nożna, służby mundurowe czy też kryminalistyka, którą interesuję się od niedawna, lecz temat ten jest bardzo ciekawy. Poza MTA chodzę na treningi z piłki nożnej, czy też spędzam aktualnie czas ze znajomymi.

qNw7CBi.png

M: Jak się zaczęła twoja przygoda z MTA?
W:
 Moja przygoda z MTA zaczęła się od tego, iż chyba podczas jednej z rozmów na lekcji z moim kolegą @AmzeK pojawił się temat MTA, namówił mnie do zagrania na konkurencyjnym serwerze 4L**e, jednak na długo tam nie zawitałem, zagrałem tam niecały miesiąc, no i @AmzeK również kończył przygodę z z wcześniej wspomnianym serwerem, więc ponownie namówił mnie na ProjectRPG, i tak jestem tutaj od listopada 2022 roku! Czy żałuję? Oczywiście, że nie!

M: Jak długo grasz na serwerze, co zdołałeś osiągnąć przez ten czas i jaki masz majątek?
W:
 Moja przygoda na serwerze rozpoczęła się 22 listopada 2022 roku, szczerze mówiąc, to nie osiągnąłem wiele, majątek również mam mały, obecnie posiadam Domek na osiedlu Sandy Hill id 850, Feltzera czystego, Perenniala Sedan na lampce oraz Alphe bez body i nitra na zestawie wyścigowym!

M: Jaka frakcja była twoją pierwszą? Jaki biznes był twoim pierwszym?
W: Moją pierwszą frakcją było SAMD, bodajże dzień po moich urodzinach pojawiły się wyniki i byłem naprawdę szczęśliwy, że się dostałem. Mój pierwszy i jedyny, na razie biznes to Project News.

M: Jak oceniasz frakcję SAPD i dlaczego akurat ta frakcja?
W:
 Frakcja SAPD to nie frakcja, a rodzina z super atmosferą! Dlaczego SAPD? Zwiedziłem już wiele frakcji, lecz zawsze gdzieś z tyłu głowy pojawiała się chęć dołączenia do SAPD, czy była to dobra decyzja? Oczywiście, że tak!

57rqdmv.gif

M: Może zechciałbyś nam zdradzić jakieś smaczki ze swojej akademii w SAPD? Może ocenić, jak ona przeszła?
W:
 Szkolenia, szkolenia i jeszcze raz szkolenia, trochę ich było podczas akademii, zanim dostaliśmy zgodę na patrol, musieliśmy mieć odpowiednią ilość ukończonych szkoleń, gdy już wyjechaliśmy na patrol, wtedy zaczęła się najlepsza część akademii, dzień po zezwoleniu na patrol dostałem pierwszą skargę, jak i pierwsze ostrzeżenie. Podczas akademii spotkałem wiele pozytywnych osób, z którymi najczęściej siedziałem na służbie, czyli @Kartun.exe, @BrutusEukaliptus, @EnoNeK, @Martin*, @Blahwe_z i chyba tyle z osób, z którymi siedziałem najwięcej podczas akademii SAPD.

M: Jak oceniasz atmosferę na serwerze i co Cię trzyma przy grze na serwerze?
W:
 Atmosfera na serwerze jest całkiem, mogłaby być lepsza, lecz jest okej. Natomiast co mnie trzyma? Frakcja oraz znajomi, bez których pewnie wchodziłbym tylko na 30 minut dziennie.

M: Czy chciałbyś coś dodać jeszcze lub kogoś pozdrowić?
W:
 Chciałbym pozdrowić całą organizacje Alkusy, całą frakcję SAPD oraz @Dominikos, 
@Amiegos, @AmzeK, @Kartun.exe, @EnoNeK, @Martin*, oraz @Lucyfer.!

nTj1eOH.png

M: Dziękuję Ci pięknie za wywiad! Życzę rozwoju na serwerze oraz awansów we frakcji.
W:
 Dziękuje również za wywiadzik, pozdrawiam i powodzenia w akademii SAPD!

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie! Mam nadzieję, że wywiad was zainteresował!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

majkef.png.bcd5e1679a43cd53656d1d0dd3133f1e.pngrtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.