Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Hubi15

PanFranciszek

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  merat
Nick oskarżonego: @Hubi15
Powód skargi: Nadawanie kar bez powodu, brak kompetencji do posiadanego stanowiska.
Data zdarzenia: 20:50-20:10
Dowody: Logi z gry
Opis sytuacji: Wchodząc na serwer, stwierdziłem, iż zrobię event na g, kto pierwszy mnie znajdzie wygrywa, oczywiście nadawałem wskazówki na g, pisząc przy tym normalnie, dostałem warna "nie spam", z jakiej racji za zwykle pisanie z normalna predkoscia Xd? Po czym gdy wygral gosc pogratulowalem mu na g, popisalem chwile z ludzmi i dostaje mute 1d z tytulem spam.... Karygodne zachowanie ze strony supportera, nawet nie posiada podstawowej wiedzy czym jest spam, nadał mi kare za zwykłe pisanie na g, po konsultacji twierdzi, że "regulamin" chwali się na g, że napisałem "9 wersów w minute", a  to co mam pisać jak emeryt 1 zdanie 10 godzin czy jak? Temat tyczył się eventu organizowanego przeze mnie na chacie premium, więc mam chyba prawo tam pisać? Bardziej ciekawi mnie kwestia, czy na range support sa jakiekolwiek wymagania, czy po prostu losowanie random osób, niekompetentnych do owej roli. Nadanie kary za pisanie na chacie jest karygodne, i nie powinno tutaj mieć miejsca ani w postaci warna, czy też mute. 

wklejam na prośbe @szajka_bystosci bo podobno ma bana na forum 

Witam serdecznie, z mojej strony krótko. Otrzymaliśmy zgłoszenie o spamie na /g, które przyjąłem. Po włączeniu chatu /g oraz przejrzeniu logów stwierdziłem, że gracz @szajka_bystosci łamie regulamin serwera, a mianowicie §3.4 (Zabrania się floodowania oraz spamowania na wszelkich kanałach tekstowych serwera). Postanowiłem nadać ostrzeżenie, natomiast gracz zamiast zastosować się do treści ostrzeżenia postanowił wdawać się ze mną w zbędne dyskusje na PW i straszyć skargą. Gracz w dalszym ciągu spamował na /g za co został ukarany mutem na czas 1 dnia. Pomijam w tym wszystkim sposób pisania gracza, który popełnia celowe błędy ortograficzne i nie tylko myśląc, że jest to w jakiś sposób śmieszne. Po wszystkim również przejrzałem całość logów, złamany został też inny punkt regulaminu serwera a mianowicie §3.6 (Zabrania się tworzenia wydarzeń (eventów/konkursów/losowań) z udziałem czatów serwerowych, w skład których wchodzą transakcje między graczami (tj. przekazywanie majątku) bez wyraźnego zezwolenia członka administracji). Część tego spamu dotyczyła właśnie jakiegoś wydarzenia tworzonego przez gracza @szajka_bystosci. Co do moich kompetencji, pozostawię to bez komentarza. W logach bardzo dobrze widać ile wiadomości wysyłałeś, myślę że spełnia to znamiona ,,spamu''. Podsumowując, skarga w moim odczuciu jest niesłuszna, celowe popełnianie błędów w komunikacji nie jest śmieszne, regulamin został złamany a gracz ukarany. Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.