Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Bolesny.

Sluffy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: DEviD
Nick oskarżonego: @Bolesny
Powód skargi: Prowokacje 
Data zdarzenia: 16.07.2024 
Dowody: https://imgur.com/qImdc0f                https://imgur.com/f1peyqT
Opis sytuacji: Witam, podczas zatrzymania mnie przez Funkcjonariuszy po poscigu, po moj samochód przyjechał Supporter Bolesny. Po przywitaniu się z funkcjonariuszami podszedł do okna samochodu, po czym wypowiedział " Temu to dajcie dłuższą pake, Zasłuzył" po czym zaczął machac emotką /macham. Według mnie jest to prowokacja z jego strony, spowodowana pisaną przeze mnie poprzednią skarga ktora została odrzucona. To tyle co mogę tu jeszcze dodac, pozdrawiam całą Administrację i zycze miłej nocy.

Witam serdecznie.

Czytając co piszesz w tej skardze jak i w poprzedniej na mnie, to mam wrażenie że źle definiujesz słowo "prowokacja". Jeżeli bym przyjechał i napisał " haha nie umiesz uciekać", to by była prowokacja. 

Przyjechałem na wezwanie i dla żartu napisałem do funkcjonariuszy  "temu to dajcie dłuższa pake" "zasłużył" i dodając animke /macham. Co w tym jest złego? Animacje są po to żeby je używać.

Do ciebie personalnie nic nie napisałem.

Tak, Brawo najlepiej sie tlumaczyc ze napisano cos dla zartu, a nie kazdy odbiera to jako zart. Ale dobra zarty zartami ale, skoro mowisz ze animacje sa po to by je uzywac, to dlaczego za emotki takie jak /wale lub /wale2 są Warny lub kicki? No przeciez po cos je dodano co nie? Powracając do sytuacji przy funkcjonariuszach, to przypominam ze przyjechałes tylko po samochód a nie na pogadanke przy kawie z policjantami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.