Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na mowmififi

BocziX

Rekomendowane odpowiedzi

Login: BocziX
Nick oskarżonego: mowmififi
Powód skargi:  Faworyzacja kolegów
Data zdarzenia: 16.07.2024
Dowody: image.thumb.png.70510767533428b44ab5c3cf8f923942.png
Opis sytuacji: Razem z kolegą uciekłem przed policją na strefę dm, po czym policjanci stali przed nią i nabijali sobie minuty. Zadałem kilka pytań do nich i po chwili dostałem mute nie wiedząc zbytnio za co. Proszę o klarowne wyjaśnienie.

10 minut temu, mowmififi napisał:

Witam, zostałeś wyciszony za prowokacyjne wiadomości w stronę funkcjonariuszy Policji. Miałeś również wcześniej ostrzeżenie, abyś nie prowokował a twoje postępowanie się nie zmieniło dlatego zdecydowałem wyciągnąć konsekwencje.

No dobrze ale chcę wiedzieć co było prowokacją gdyż nie prowokowałem tam nikogo. Co do poprzedniego ostrzeżenia tak samo jak tutaj zadałem tylko pytania więc nie wiem zbytnio o co chodzi. 

7 minut temu, BocziX napisał:

No dobrze ale chcę wiedzieć co było prowokacją gdyż nie prowokowałem tam nikogo. Co do poprzedniego ostrzeżenia tak samo jak tutaj zadałem tylko pytania więc nie wiem zbytnio o co chodzi. 

Sam dobrze wiesz, o jakie wiadomości chodzi, nie będę ich tutaj przytaczać, bo nie ma to sensu. ARCON przeanalizuje owe wiadomości i wyda werdykt. To tyle z mojej strony na ten moment.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.