Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Gaga

Szym9n4k

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Szym9n4k
Nick oskarżonego: @Gaga
Powód skargi: Nadużywanie permisji administratora.
Data zdarzenia: 14.07.2024 21:00
Dowody: Gracz Szym9n4k otrzymał ostrzeżenie od Gaga (web), powód: Kultury!
Opis sytuacji: Witam, jak nigdy nic pisałem ze znajomym na /pm, trochę bluźniłem itd. lecz moderatorka nie powinna patrzeć w wiadomości prywatne bez otrzymania reporta. Według mnie zachowanie moderatorki jest naganne oraz nie miłe. Poza tym gierka jest 18+ więc nie wiem z jakiego powodu, dlaczego macie problem gdy ktoś przeklnie.

2 minuty temu, Gaga napisał:

Dostałeś warna bo złamałeś regulamin który obowiązuje na tym serwerze a logi sprawdzałam bo pojawił się report. 

A do kogo pisałem w wiadomośći prywatnej? Może byś napisała to wyjaśniło by to sprawę

1 minutę temu, kacpeox napisał:

Chciał bym jeszcze dołożyć to ze w dniu dzisiejszym 14.07.2024 zostałem ukarany prawiem (vdm) jak już potraciłem gracza to go przeprosiłem ponieważ była grupka osób na mechaniku to nie mogłem z tego wyjechać.

Nawet gdyby to była prawda to trzeba było poczekac, poprosić o odejście lub napisać reporta że przez to nie możesz wyjechać. Ty natomiast jezdziłeś w tamtym miejscu nie zwracając uwagi na nikogo i taranowałeś i wjeżdżałeś w ludzi jakby ich tam nie było. 

4 minuty temu, Szym9n4k napisał:

A do kogo pisałem w wiadomośći prywatnej? Może byś napisała to wyjaśniło by to sprawę

Odpowiedziałam ci na pm, że informacji o tym kto cię zgłosił nie podajemy a co do tego z kim wtedy pisałeś to chyba sam doskonale powinieneś pamiętać to co pisałeś w ciągu ostatnich 10 min używając wulgaryzmu który łamie regulamin.

5 minut temu, Gaga napisał:

Nawet gdyby to była prawda to trzeba było poczekac, poprosić o odejście lub napisać reporta że przez to nie możesz wyjechać. Ty natomiast jezdziłeś w tamtym miejscu nie zwracając uwagi na nikogo i taranowałeś i wjeżdżałeś w ludzi jakby ich tam nie było. 

Odpowiedziałam ci na pm, że informacji o tym kto cię zgłosił nie podajemy a co do tego z kim wtedy pisałeś to chyba sam doskonale powinieneś pamiętać to co pisałeś w ciągu ostatnich 10 min używając wulgaryzmu który łamie regulamin.

No tak, pisałem z duża ilością osób. Jeżeli uważasz 3 osoby jako jedną to powinnaś skończyć z alkoholem, źle na ciebie działa. A co do informacji kto mnie "zgłosił" możecie nie udostępniać. Czekam na odpowiedz ARCON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.