Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na Wejperson22

majkel*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Majkel11
Nick oskarżonego: Wejperson22
Powód skargi: niesłuszny ban
Data zdarzenia: 13.07.2024
Dowody:  https://imgur.com/a/hOaAWaD
Opis sytuacji:Hej, tak jak widać na przedstawionym wyżej klipie funkcjonariusz Mednozza zamiast wsadzić mnie do radiowozu sam najpewniej do niego wsiadł missclickiem, a jak wiemy wtedy kajdanki zdejmują się same. Zostałem zbanowany na serwerze, bo rzekomo to ja próbowałem bugować kajdanki, a klip wszystko przedstawia.

Z tego co widać po twojej wyższej wypowiedzi ukarałeś mnie za rzekome moje bugowanie, a jak widać sam nie wiesz, że jeśli funkcjonariusz wsiądzie do pojazdu to skrypt musi mieć jakąś lukę i kajdanki zostają zdjęte. Nie miałem zamiaru nic próbować bugować, na serwerze dopiero zaczynam przygode i dziwie się, że macie tyle jadu do nowych graczy.

Kajdanki rzeczywiście posiadają błąd pozwalający na zbugowanie ich i można się z nich uwolnić zarówno przez działanie jako skuty, jak i może to zrobić skuwający. Administrator nie jest w stanie stwierdzić po czyjej stronie leżała wina, lecz jedyne co zawiodło w tej sytuacji to skrypt. Oskarżajcy nie powinien był podejmować się ucieczki po zwolnieniu kajdanek. Karę anuluję, lecz skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.