Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Ka3R

ArekWiniarek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Lahcim.
Nick oskarżonego: Ka3R
Powód skargi: Źle wyskalowana kara
Data zdarzenia: 7 Lipca 2024, 18:42
Dowody: image.thumb.png.c27000ac731f5c11895d95a92eb90082.png
Opis sytuacji: Podczas czekania na alphę biegałem, żeby się lepiej ustawić po czym dostałem bana na aż 2 tygodnie. Na screenie powyżej widać, że kary za podobne przewinienia są o wiele krótsze a najdłuższa trwała 5 dni. 

Długość kary spowodowana jest twoja bogata przeszłością związana z tematem bugowania blipa, trzeciego lipca zostałeś ostrzeżony, aby nie bugowac, następnie siódmego ponownie ostrzeżony, następnie wyrzucony, gdyż jak widać nie robisz sobie zupełnie nic ze wspomnianych ostrzeżeń. Po kolejnym, czwartym już w sumie występku zostałeś zbanowany i nie widzę żadnego błędu związanego z moim zachowaniem w tej sprawie. Kara jest wyskalowana odpowiednio, a twój szok związany z jej długością w pewien sposób mnie zadziwia. Utrudniałeś rozgrywkę innym graczom przez swoje zachowanie i to nie jednokrotnie, bo aż łącznie cztery razy - czemu miałbyś zostać potraktowany łagodnie, skoro nic nie zrobiłeś sobie ze wcześniejszych próśb o zaprzestanie.

3 minuty temu, Ka3R napisał:

Długość kary spowodowana jest twoja bogata przeszłością związana z tematem bugowania blipa, trzeciego lipca zostałeś ostrzeżony, aby nie bugowac, następnie siódmego ponownie ostrzeżony, następnie wyrzucony, gdyż jak widać nie robisz sobie zupełnie nic ze wspomnianych ostrzeżeń. Po kolejnym, czwartym już w sumie występku zostałeś zbanowany i nie widzę żadnego błędu związanego z moim zachowaniem w tej sprawie. Kara jest wyskalowana odpowiednio, a twój szok związany z jej długością w pewien sposób mnie zadziwia. Utrudniałeś rozgrywkę innym graczom przez swoje zachowanie i to nie jednokrotnie, bo aż łącznie cztery razy - czemu miałbyś zostać potraktowany łagodnie, skoro nic nie zrobiłeś sobie ze wcześniejszych próśb o zaprzestanie.

W praktycznie w każdym z tych wypadków na screenie przed banem były też ostrzeżenia i kicki z serwera. I to że dostałem 1 ostrzeżenie więcej kilka dni temu nie znaczy, że powinienem dostać karę która jest o 10 dni dłuższa od pozostałych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.