Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na czeslawmuwi

Juzef.Stallion

Rekomendowane odpowiedzi

Login: driloxoo
Nick oskarżonego: czeslawmuwi
Powód skargi: BK na /g
Data zdarzenia: 10.07.2024
Dowody: 

Spoiler

image.thumb.png.ffc63790c3889e61e7073ef00f89e036.png
2024-07-10 14:58:53 Juzef.Stallion tak pierolicie ze musze g wylaczyc bo mi sie odechcialo to czytac xD

Opis sytuacji: Witam serdecznie, pisze od razu skarge bo nie chce mi się tracić czasu na apelacje które i tak w 99% są odrzucane. Można doskonale dostrzec że log który wkleiłem zawiera pierolicie. Racja jest to nieodpowiednie, nie powinno mieć to miejsca to co napisałem, ale też miejsca nie powinna mieć sytuacja gdzie zostałem przez to ukarany. Z mojej strony kara jest zdecydowanie przesadzona. Moja ostatnia kara na /say była ponad dwa tygodnie temu. Przez ten cały czas jak i wcześniej się bardzo powstrzymywałem żeby być spokojny, kulturalny, żeby po prostu nie odwalać i nie zbierać coraz wiecej kar. Naturalnie, jak się widzi jakieś postępy to jest większa motywacja do kontynuowania postępowań. Jak widać nie da się. Apeluje o unieważnienie mi tej kary ponieważ totalnie odbiera mi to możliwość normalnej rozgrywki, oraz o ukaranie supportera. Pozdrawiam

Zmienianie, usuwanie czy cenzurowanie liter w wyrazach powszechnie poznawanych jako wulgarne/nieprzyzwoite jest karane tak jak by to było napisane wprost.

Po raz kolejny, teraz w Twoich karach wystąpił nieład względem nadawanych kar, została nadana tak aby nie była zbyt przesada, a następni którzy w przyszłości może będą na to patrzeć wiedzieli na czym mają się oprzeć.

Dwa tygodnie to jest naprawdę krótki odstęp czasowy względem skali kar.

Apelacje jak wspomniałeś są często odrzucane  aby piszący je pojęli co zrobili i dlaczego została nadana kara.

30 minut temu, czeslawmuwi napisał:

Po raz kolejny, teraz w Twoich karach wystąpił nieład względem nadawanych kar,

Jedyne w czym występuje nieład to w składzie administracji i w zachowaniu niektórych administratorów (mówie ogólnie, supporter, morderator, administrator). To co nie którzy robią, typu właśnie dzisiaj ty to jest nadawanie totalnie bezsensownych, zaśmiecających kar tylko po to żeby komuś uprzykrzyć życie i żeby ktoś musiał ponownie pracować sobie na możliwość dostania się do jakiejkolwiek frakcji. Innemu graczowi było by dane ostrzeżenie, ale oczywiście będzie stawianie sobie zasłony typu: ''ty masz częściej kary niż on''. Kary mam częstsze bo naturalnie przeklinam, czasami używam jakiegoś niecenzuralnego słowa. JEST TO NATURALNE. Kary są mi nadawane za słowo typu: ''kurwa'' (są też inne ale nie chce zaśmiecać mojej aktualnej wypowiedzi wypisując niecenzuralne słowa, oraz nie chce żeby było to zdjęte z tego powodu) i są one nadawane na 12h, potem dzień potem 3dni itd itd. Za takie błahostki są nadawane większe kary niż osobie która zwyzywa komuś cale drzewo genealogiczne. Jest to po prostu ABSURDALNE.

Dwa tygodnie to jest naprawdę krótki odstęp czasowy względem skali kar.

Nie dwa tygodnie, a ponad dwa tygodnie tak jak napisałem w skardze. Ponad dwa tygodnie to jest na prawde duży odstęp czasowy. Jest to 360h, 21,600 minut i 1,296,000 sekund, a ty masz czelność mówić że jest to krótki odstęp czasowy? Szanujmy się.  Przez ten cały czas starałem się, powstrzymywałem się żeby być normalnym graczem bez kar. 

Apelacje jak wspomniałeś są często odrzucane  aby piszący je pojęli co zrobili i dlaczego została nadana kara.

No własnie, aby pojeli co zrobili. Nawet jak ktoś wyrazi prawdziwie skruchę, przyzna sie do winy i bedzie błagam na kolanach całując palce u stóp żeby chociaż skrócić tą kare to i tak zostanie ona odrzucona BO MIAŁ ZA DUŻĄ ILOŚĆ KAR W OSTATNIM CZASIE, Śmieszne.

Patrząc na moje kary da się zobaczyć bardzo duży odstęp czasowy, z czego można się domyślić że zachowuje się normalnie i robie wszystko żeby tak było. Najlepszym porównaniem będzie popatrzenie sobie na moje starsze kary, które się pojawiały nonstop.

Śmieszne jest też to że śmieszki serwerowe które potrafią dawać ''haha'' pod postami, w czasie pisania prawdy ich nagle, NIEMA wyparowali

5 minut temu, Juzef.Stallion napisał:

No własnie, aby pojeli co zrobili. Nawet jak ktoś wyrazi prawdziwie skruchę, przyzna sie do winy i bedzie błagam na kolanach całując palce u stóp żeby chociaż skrócić tą kare to i tak zostanie ona odrzucona BO MIAŁ ZA DUŻĄ ILOŚĆ KAR W OSTATNIM CZASIE, Śmieszne.

Nie napisałeś takiej, więc nie dowiemy się co ja bym zrobił w tej sytuacji.

5 minut temu, Juzef.Stallion napisał:

Nie dwa tygodnie, a ponad dwa tygodnie tak jak napisałem w skardze. Ponad dwa tygodnie to jest na prawde duży odstęp czasowy. Jest to 360h, 21,600 minut i 1,296,000 sekund, a ty masz czelność mówić że jest to krótki odstęp czasowy? Szanujmy się.  Przez ten cały czas starałem się, powstrzymywałem się żeby być normalnym graczem bez kar. 

Niezmiernie się cieszę że się starasz i działasz zgodnie z regulaminem serwera. Każdy gracz jest przez nas, administrację rozpatrywany indywidualnie. Z całym szacunkiem jeśli już uogólniamy tą skargę, istnieje garść graczy którzy otrzymują naprawdę duże kary czasowe, ze względu na ich wcześniejsze i dalsze kary.

10 minut temu, Juzef.Stallion napisał:

Jedyne w czym występuje nieład to w składzie administracji i w zachowaniu niektórych administratorów (mówie ogólnie, supporter, morderator, administrator). To co nie którzy robią, typu właśnie dzisiaj ty to jest nadawanie totalnie bezsensownych, zaśmiecających kar tylko po to żeby komuś uprzykrzyć życie i żeby ktoś musiał ponownie pracować sobie na możliwość dostania się do jakiejkolwiek frakcji

Jeśli tak uważasz, napisz propozycję, albo skieruj się do samych zarządców (czyt ADM.RCON) aby poprawili lub zmodernizowali nasze działania względem naszych poglądów do kar.

12 minut temu, Juzef.Stallion napisał:

Kary mam częstsze bo naturalnie przeklinam, czasami używam jakiegoś niecenzuralnego słowa. JEST TO NATURALNE. Kary są mi nadawane za słowo typu: ''kurwa'' (są też inne ale nie chce zaśmiecać mojej aktualnej wypowiedzi wypisując niecenzuralne słowa, oraz nie chce żeby było to zdjęte z tego powodu) i są one nadawane na 12h, potem dzień potem 3dni itd itd. Za takie błahostki są nadawane większe kary niż osobie która zwyzywa komuś cale drzewo genealogiczne. Jest to po prostu ABSURDALNE.

Zgodzę się że używanie wulgaryzmów jest naturalne, aczkolwiek da się bez nich żyć. Każde poszczególne wypowiedzi w kierunku do innych czy to również napisane frywolnie są rozpatrywane jak wyżej wspomniałem indywidualnie, nie patrzymy na innych nadając kary a skupiamy się na danej osobie która niestety dokonała się złamania regulaminu.

9 minut temu, czeslawmuwi napisał:

Jeśli tak uważasz, napisz propozycję, albo skieruj się do samych zarządców (czyt ADM.RCON) aby poprawili lub zmodernizowali nasze działania względem naszych poglądów do kar.

Jeżeli ma być tak samo jak w przypadku SAPD, że dostane odpowiedź typu: ''nie posiadamy żadnych ulg dotyczących uszkodzeń pojazdów'' albo ''nie posiadamy żadnych boostów w pływaniu, absurd'' To serdecznie podziękuje za jakąkolwiek rozmowę xD

12 minut temu, czeslawmuwi napisał:

Nie napisałeś takiej, więc nie dowiemy się co ja bym zrobił w tej sytuacji.

w większości przypadków nie ma sensu pisać takowej 🤷‍♂️

Ode mnie jest to w sumie wszystko co bym chciał dodać. Oczekuję na wypowiedź Arcoon.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.