Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na Kellus

Kondiks123

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Kondiks123 napisał:

(Mniej więcej) to stał na chodniku masz ss jak stoi szambiarka na drodze bo ja wiem że stałem na poboczu a dokładnie na chodniku

Niestety widziałem co innego, nie mam obowiązku wykonywania zdjęć, filmów(dowodów) przed nadaniem kary.

Gdyby stał na poboczu kary by nie było, szambiarka blokowała ruch dla innych pojazdów.

1 minutę temu, Kondiks123 napisał:

Szkoda że jedynym twoim wytłumaczeniem jest że nie masz obowiązku robić zdjęć ,filmów i nie masz jak tego udowodnić że stałem na środku drogi (SZKODA SŁÓW)

No cóż to tylko twoje twierdzenie, ja wytłumaczyłem dlaczego kara została nadana - gdybym miał robić klipy przed każdą karą zabrakłoby mi miejsca na dysku 

To może warto zainwestować w lepszy dysk lub usuwać przedawnione (zdjęcia ,filmy) które były udokumentowane że ktoś jest winny a nie że nawet jak ktoś jest niewinny to oczywiście nie udowodni bo ty nie masz obowiązku robienia zdjęć i filmów które mogły by pokazać że masz rację 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.