Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z członkami organizacji -Awesome-

hefe

Rekomendowane odpowiedzi

mta-screen_2024-07-08_16-08-39.png.e4adf68910201de9d0e4687db798b437.png

mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Senior Pressman @hefe z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam wywiad z członkami organizacji -Awesome-. Bez zbędnego przedłużania zapraszam do przeczytania tego materiału.
34yiMrE.png

Wywiad przeprowadzany jest z Liderem organizacji -Awesome- którym jest @KlakierSzary. Również z osobami z zarządu, którymi są @Puczy i @Sarciaq, a także z członkami organizacji, którymi są @DuzaKnaga.Kuli, @Shaane, @xPaullu.
LKZ38Vt.png

123123.thumb.gif.35e42b3555e45d59a0e11a875226c9e6.gif

H: @hefe | K: @KlakierSzary

H: Cześć, z tej strony Senior Pressman @hefe czy mógłbym ci zadać parę pytań?
K: Jasne, z wielką chęcią odpowiem na wszelakie pytania.

H: Opowiedz nam kilka słów o sobie.
K: Mam na imię Dawid, mam 24 lata, pasjonuje się motoryzacją, mimo że na co dzień pracuje  jako barman za granicami naszej ojczyzny.

H: Ile czasu jesteś na scenie MTA? Dlaczego akurat ProjectRPG?
K: Swoją karierę na scenie MTA rozpocząłem w 2011/2012r, na jednym z serwerów, który już niestety nie istnieje.
Na ProjectRPG zacząłem grać w głównej mierze za sprawą jednego z mych dobrych znajomych z dawnych lat, mianowicie @LastoAkaRudy, który wprowadził mnie z dużą dawką informacji o serwerze, jak i panujących na nim zasadach.

H: Jak wygląda Twój majątek na serwerze, jakie prace preferujesz?
K: Mój majątek w pojazdach oscyluje w granicach 6.8-7kk, do tego posiadam na swym koncie piękną bazę organizacji, która jest warta w granicach +/- 800-900k, całościowo więc wychodzi nam wynik +/- 7.7kk. A co do prac, no to tutaj niewiele mam do powiedzenia, gdy zaczynałem, grę swoje pierwsze 600k zarobiłem na grzybiarzu, lecz po jego zmianach uważam tę pracę za coś rozczarowującego. Aktualnym moim środkiem dochodu jest Najlepsza frakcja na serwerze, mianowicie SATC oraz po części handel pojazdami.

123123123123.thumb.gif.196646d87a7ccefaf51de17e199a0175.gif

H: Dlaczego organizacji nazywa się -Awesome-? Opowiedz nam coś o jej historii.
K: Historia z nazwą organizacji zaczęła się jeszcze przed moją karierą w mta. Za pięknych czasów Metina istniała gildia o nazwie Awesome, było tam wiele osób z topki serwera, niestety z czasem zanikli, a gildia została sprzedana, lecz na zawsze została w mej pamięci. Od tamtego czasu gdziekolwiek bym nie grał, zawsze tworzę organizację, zawsze pod tym samym szyldem, z nadzieją, że spotkam znajome twarze.

H: Jak powstała organizacja -Awesome-?
K: Pierwszy raz organizacja Awesome pod moim Liderstwem można było ujrzeć już w latach 2015/2016, nigdy nie miałem zapału do bycia zwykłym "szarym" członkiem organizacji. Po 3/4 miesiącach spędzonych na serwerze postanowiłem stworzyć coś własnego, miejsce, gdzie wielu graczy będzie mogło poczuć się swobodnie, jak i rozwijać swoje ambicje w bezpiecznych i stabilnych do tego warunkach.

H: Jak to jest być liderem dosyć sporej organizacji? Ile jest przy tym roboty?
K: Bycie liderem samo w sobie jest zajęciem ciężkim, a gdy dodamy do tego większą ilość członków, wychodzi nam przepis na notoryczne załatwianie spraw organizacji. Pracy, którą wkładamy wraz z Zarządem w rozwój organizacji oraz utrzymanie jej w ładzie jest co niemiara.

H: Jakie głównie wykonujesz czynności jako Lider?
K: Jestem odpowiedzialny za Rekrutowanie nowych członków, sprawdzanie finansów, ogarnianie pojazdów oraz wiele [...] wiele innych, na szczęście z pomocą mam swój ukochany zarząd, który spisuje się na medal.

H: Powiedz, nam jeszcze jak wygląda, sprawa z rekrutacjami? Odbywają się co jakiś czas czy są tutaj bez przerw?
K: Rekrutacje u nas są na bieżąco, dajemy szanse dla nowych, jak i doświadczonych graczy, uważamy, że rekrutacje prowadzone raz na jakiś czas są dla osób, które nie mają czasu na bierne przyjmowanie członków, my taki ów posiadamy, co daje nam wyniki takie, jak widać.

H: Dobra to chyba tyle ode mnie! Dzięki za odpowiedzi.
K: Ja również dziękuję za poświęcony czas, życzę miłego dnia.

1451825438_undefined-Imgur.thumb.gif.8cb977e1f82d7d8db03f5dd6401a0e80.gif

H: @hefe | Pu: @Puczy

Pu: Cześć! Z przyjemnością odpowiem na Twoje pytania.

H: Opowiedz nam coś o sobie.
Pu: Nazywam się Kuba, mam 23 lata. Pochodzę z Mazur. Do niedawna pracowałem jako sprzedawca elektroniki. Niektórzy mogą kojarzyć mnie z nicku JarsonHQ, który do niedawna był przeze mnie używany na ProjectRPG.

H: Od jak długiego czasu jesteś w organizacji -Awesome-?
Pu: W organizacji -Awesome- jestem od samego początku jej istnienia. Jestem jednym z 3 zarządców tej organizacji.

H: Jako członek zarządu, czym głównie się zajmujesz? I jak dużo pochłania Ci to czasu?
Pu: Jeśli chodzi, o obowiązki to są, to głównie weryfikacja stanu powierzonych dla członków pojazdów, nadawanie awansów, weryfikacja opłaconych składek oraz ewentualne wyciąganie konsekwencji za nieprzestrzeganie regulaminu organizacji. Nieskromnie powiem, że najwięcej czasu z zarządu to ja poświęcam na sprawy organizacyjne, natomiast pozostali członkowie również bacznie obserwują i istnieją w życiu organizacji.

H: Robisz coś poza organizacją? Jakaś frakcja albo biznes? Jeżeli tak to, jaką pełnisz tam rolę?
Pu: Aktualnie organizacja z tego wszystkiego zajmuje mi najmniej czasu na serwerze. Najwięcej czasu poświęcam na frakcję oraz obowiązki administracyjne, gdyż od lutego 2024 pełnię funkcję Supportera. We frakcji osiągnąłem aktualnie prawie najwyższą możliwą rangę dla zwykłego pracownika i jest to Szofer.

123123123.thumb.gif.e7719a886eb32bae20f0b9599edf115a.gif

H: A jak wygląda życie poza grą? Masz może jakieś zainteresowania, czy marzenia?
Pu: Życie jak to życie – dom – praca – dom. Po przeprowadzce z innego miasta trochę straciłem chęci na sport, którym interesowałem się od dziecka. W poprzednim mieście częste były wypady na rower czy na piłkę nożną ze znajomymi, natomiast teraz kilometry robią swoje, a w aktualnym miejscu nie znalazłem wystarczająco zaparcia, aby znaleźć nową ekipę do wspólnego pokopania na orliku czy hali. Jeśli chodzi o marzenia, to jednym z największych jest na pewno wylot do Stanów Zjednoczonych i zwiedzenie ich przez chociaż 2-3 tygodnie co i tak jest za krótkim okresem, żeby poznać ten kraj.

H: Co byś zmienił na serwerze?
Pu: Serwer aktualnie rozwija się w dobrym tempie. Natomiast jeśli mógłbym od siebie coś dodać, to byłaby to jakaś praca co-op. Tutaj pole do manewru jest spore, więc można łatwo obrać pewną strategię i stworzyć coś fajnego, coś, co bardzo dużo graczy pragnie.

H: Dziękuję w takim razie za wywiad! Jeśli chcesz, kogoś pozdrowić to śmiało pozdrawiaj.
Pu: Ze swojej strony również dziękuję za możliwość udzielenia wywiadu. Od siebie chciałbym pozdrowić przede wszystkim @xPaullu, @KlakierSzary, @Sarciaq, @Shaane, @Czarnulka551, oczywiście całą organizację Awesome, jak i najlepszą frakcję SATC! Jeszcze raz wielkie dzięki i do zobaczenia na serwerze!

123123123123123123.thumb.gif.881bc611f847b151d524bf27c7555d69.gif

H: @hefe | S: @Sarciaq

S: Hejka, oczywiście.

S: Mam na imię Sara, w tym roku ukończyłam 24 lata, lubię grać w gry, czytać książki oraz lepić pierogi.

H: Od jak długiego czasu jesteś w organizacji -Awesome-?
S: W organizacji byłam już na wcześniejszym serwerze, na którym graliśmy, natomiast gdy on upadł i przenieśliśmy, się na projecta długo graliśmy bez jakiejkolwiek organizacji. Po bodajże 3/4 miesiącach gry mój mąż (@KlakierSzary) postanowił, że chce założyć własną tak jak w sumie na każdym innym. Można więc żec, że w organizacji jestem od jej początków.
Z racji, że jestem za granicami państwa, a posiadamy tylko jednego laptopa na ten moment, to wiele zajęć mi odeszło, a przejął je mój mąż (@KlakierSzary).

H: Jako członek zarządu, czym głównie się zajmujesz? I jak dużo pochłania Ci to czasu?
S: Z racji, że jestem za granicami państwa, a posiadamy tylko jednego laptopa na ten moment, to wiele zajęć mi odeszło, a przejął je mój mąż (@KlakierSzary). Na ten moment zajmuje się porządkami w pojazdach organizacji, dbam o ich dobry stan, oraz o to by były na swoim miejscu, tak owa czynność pochłania mi około godzinkę dziennie, czasami nawet mniej.

H: Robisz coś poza organizacją? Jakaś frakcja albo biznes? Jeżeli tak to, jaką pełnisz tam rolę?
S: Aktualnie nie jestem w żadnej frakcji i nie planuję być. Moim głównym zajęciem zarobkowym na serwerze jest praca górnika.

H: Macie jakieś plany co do zmian w organizacji?
S: Planujemy między innymi unowocześnienie wszelakich logotypów organizacji, wprowadzenie poprawek do regulaminu, jak i wprowadzenie kilku rzeczy na naszego discorda organizacji.

H: Dziękuję w takim razie za wywiad! Jeśli chcesz, kogoś pozdrowić to śmiało pozdrawiaj.
S: Ja również dziękuję, że mogłam tak owego udzielić, życzę miłego dnia i pozdrawiam całą organizację -Awesome-.

66925223_undefined-Imgur.thumb.gif.3c11bfc63531ef2b380ce96e0af4279e.gif

H: @hefe | Sh: @Shaane

Sh: Cześć, tak oczywiście. Proszę pytać.

Sh: Nazywam się Bartek, mam 21 lat. Mieszkam w województwie Łódzkim, jestem osobą pracującą. Na ogół jestem miłym, sympatycznym i towarzyskim chłopakiem. Uwielbiam spędzać czas przy komputerze i grać w gry. Na serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem @Shaane.

H: Masz może jakieś zainteresowania?
Sh: Mam kilka zainteresowań, są to m.in. Jazda na rowerze, piłka nożna/ręczna, informatyka i gry komputerowe.

H: Masz jakiś ulubiony pojazd na ProjectRPG?
Sh: Mam ulubiony pojazd, jest to mój prywatny Sultan SB-1 PFT, bardzo lubię ten pojazd, fajnie się nim jeździ i ładnie wygląda. Mam go już dosyć długi czas i nie zamierzam się z nim na ten moment rozstawać.

H: Jak długo jesteś w organizacji?
Sh: W organizacji jestem dość krótko, dołączyłem do niej 16.06.2024. Do dołączenia zachęcił mnie Zarząd organizacji, z którym przed dołączeniem miałem dobry kontakt.

H: Co sądzisz o aktualnym zarządzie organizacji -Awesome-? I czy sam chciałbyś dołączyć w jego szeregi?
Sh: Zarząd organizacji oceniam bardzo dobrze, są to bardzo mili i spokojni ludzie. Dobrze prowadzą organizację, panuje tutaj ład i porządek. Codziennie rozmawiamy, przez co budujemy coraz to lepsze relacje. Ogólnie mówiąc, Zarząd na piątkę z plusem.

Sh: Tak, poza organizacją jestem członkiem Administracji na stanowisku Supporter'a i uczestniczę w życiu frakcji SATC, gdzie jestem w Zarządzie. Jeśli chodzi o biznes, to aktualnie w żadnym nie jestem.

Sh: Dziękuje również za wywiad. Chciałbym pozdrowić całą organizację -Awesome- i wszystkich czytających ten wywiad. Pozdrawiam!

123123123123.thumb.gif.12e013ac81e36b3084b14e696d4b5fd7.gif

131231.thumb.png.3939c69a72f0b9179d335f79491f57a8.png

H: @hefe | xP: @xPaullu

H: Cześć, z tej strony Senior Pressman @hefe czy mógłbym ci zadać parę pytań?
xP: Hej, oczywiście, że tak!

xP: Mam na imię Paulina, niedługo skończę 24 lata. Do gry dołączyłam dosyć niedawno, bo jakoś pod koniec maja. Namówił mnie do tego @Puczy, długo oglądałam, obok jak grał z naszym kolegą @KlakierSzary i chciałam spróbować wspólnej gry. Na pewno zostaje na dłużej.

xP: Ja tak na co dzień najbardziej już od blisko 6 lat interesuje się wykonywaniem manicure. Uwielbiam to robić, ale niestety z przeprowadzką do innego miasta już nie wykonuję go tak często, jak w rodzinnym mieście. Mam nadzieję, że szybko pójdę w tym kierunku dalej i rzucę jedną z najgorszych możliwych prac-w handlu.

xP: W organizacji jestem od 26 maja.

H: Co sądzisz o aktualnym zarządzie organizacji -Awesome-? I czy sam chciałbyś dołączyć w jego szeregi?
xP: Nie mogę powiedzieć złego słowa o zarządzie. Zawsze wyciągną pomocną dłoń w praktycznie każdej sytuacji i wesprą dobrym słowem. Zawsze też pożartujemy sobie na chat org, czy na Ts i atmosfera jest super. Do zarządu nie chciałabym raczej dołączyć, wystarczy dla mnie bycie członkiem tej organizacji i jest super.

xP: Dziękuję bardzo również! Chciałabym pozdrowić @Czarnulka551, @KiciaAsusowa, @Sarciaq, @Shaane, @KlakierSzary, @Puczy i oczywiście naszego kota Yuumi.

1408971875_undefined-Imgur.thumb.png.7151dd9aa6e241af2cb4e0477ac518ce.png

H: @hefe | 😧 @DuzaKnaga.Kuli

😧 Siemano! Jasne pytaj.

😧No to tak, ogolnie to Jestem @DuzaKnaga.Kuli i mam 18 lat. Na ProjectRPG gram dość długo patrząc na mój PID - 2615, przegrałem na tym serwerze mnóstwo czasu i przeżyłem tam wiele fajnych wspomnień.

😧 Jasne, że mam, m.in. wędkarstwo czy też motoryzacja to moje zainteresowania i hobby.

😧W organizacji jestem już kilka parych miesięcy, dokładnie to od 17.04.2024r.

😧 Zarząd organizacji jest bardzo miły, przyjazny i pomocny, są to dobre mordki, na które można liczyć, a odpowiadając na pytanie, czy chciałbym, dołączyć w szeregi zarządu to odpowiem, że pewnie, fajnie by było być w zarządzie organizacji.

😧 Dzięki wielkie również za wywiad chciałbym pozdrowić cały serwer ProjectRPG, Kaje ( @tyna) i wszystkie dobre mordki pozdrooo!

NqTDZki.png

Na zakończenie chciałbym podziękować @KlakierSzary i reszcie członków za wyrażenie chęci na udzielenie wywiadu. Pozdrawiam i życzę Miłego Dnia wam, jak i wszystkim czytelnikom.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

428874891_hefepieczatka.png.134a67fcf7e3f1219f2b952116ea680b.pngrtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.