Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Naszedł ten czas.. żegnam wszystkich

Ventos

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim,

Chciałbym podzielić się z Wami ważną wiadomością. Z ciężkim sercem postanowiłem odejść z serwera ProjectRPG. Przede wszystkim chciałbym podziękować każdemu z Was za niezapomniane chwile, za wspólną grę, pomoc i wsparcie. Było to dla mnie niezwykłe doświadczenie, pełne wspaniałych wspomnień i wyjątkowych znajomości. Spędziłem na serwerze ponad 2000h i nie żałuję ani minuty.

Decyzja ta nie była łatwa. Konflikt oraz dlugi u bylego lidera org zadecydowały o moim banie, ale muszę skupić się na poukładaniu swoich spraw, ułożeniu życia z kobietą, którą kocham, oraz zadbaniu o swoje zdrowie. Może kiedyś wrócę, bo ten serwer i ludzie, których tutaj poznałem, zawsze będą zajmować specjalne miejsce w moim sercu.

Jeszcze raz wielkie dzięki za wszystko. Do zobaczenia kiedyś!

Nie bede oznaczal ludzi. Ci co byli to wiedzą, że jestem im wdzięczny i dziękuję!! Do zobaczenia "Może kiedys" 😉

1 minutę temu, Perfekt napisał:

miło było ale się skończyło ale jak sie nie potrafi wypić piwa którego sie naważyło to tak to już jest

miłego farmazona 

PA PA BEDZIEMY TESKNIC MOCNO

Wypić piwa którego się naważyło, jeśli dla ciebie ważniejsze są pixele od przyjaźni i kumpla któremu zdrowie podupadło to powodzenia. Mógłbym Ci tu listę papierów wysłać  ale ten kto wie to wie co z moim zdrowiem;)

3 minuty temu, Ventos napisał:

Wypić piwa którego się naważyło, jeśli dla ciebie ważniejsze są pixele od przyjaźni i kumpla któremu zdrowie podupadło to powodzenia. Mógłbym Ci tu listę papierów wysłać  ale ten kto wie to wie co z moim zdrowiem;)

ledwo żyjąc popierdalasz rowerem po mieście, chodzisz normalnie do roboty zamiast normalnie przyjść pogadać jak człowiek to o czym ty tu rozmawiasz xdd

5 minut temu, Perfekt napisał:

ledwo żyjąc popierdalasz rowerem po mieście, chodzisz normalnie do roboty zamiast normalnie przyjść pogadać jak człowiek to o czym ty tu rozmawiasz xdd

A co mam robić leżeć w łóżku i płakać? A czym mam jeździć do pracy jak mam prawko do września zabrane? Zastanow sie nad tym. Ja kończę już rozmowę i żegnam 

2 minuty temu, Ventos napisał:

A co mam robić leżeć w łóżku i płakać? A czym mam jeździć do pracy jak mam prawko do września zabrane? Zastanow sie nad tym. Ja kończę już rozmowę i żegnam 

w nocy? z tego co pamietam to tam troszke inny grafik był

zawsze jest komunikacja miejska wtf 

niewytrzymamzarazchyba z tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.