Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na czeslawmuwi (usunięta)

vertii

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Nie wiem co było przed, ile osób było przed przyjęciem przeze mnie zgłoszenia, ów były takie dwa.

Postanowiłem sprawdzić wiarygodność zgłoszeń oraz obserwować chwilę a mianowicie przez kilka minut. Może były to i moje urojenia że jesteś zdolny do użycia oprogramowania zewnętrznego, poniekąd wiem jak wygląda użytkowanie takiego programu, dlatego też chciałem się upewnić w mojej teorii, która jak widać była błędna. Nie zostaje mi nic innego jak przyznać się do błędu i prawdopodobnego pozbawienia kupna pojazdu(nie wiem dokąd sięga znacznik kupienia), oraz z tego miejsca Cię przepraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.