Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mizshift

Klubowicz

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MrocznyManiek
Nick oskarżonego: @Mizshift
Powód skargi:  Złe wykonywanie swoich obowiązków nadawanie "śmiesznych kar". Duże ego.
Data zdarzenia:  05.07.2024
Dowody: https://streamable.com/wpns3z film z akcji, logi serwera wiadomości prywatne między nim a mną 
Opis sytuacji: Witam w dniu dzisiejszym nastąpiła nie miła sytuacja, chciałem pomóc koledze z tarapatów związanych z zatrzymaniem sapd. Pewien gracz postanowił mi to utrudnić z premedytacją blokując mi przejazd+ zajechał mi drogę a na końcu zaciągnął ręczny co pozbawiło mnie w tamtej chwili jedynej drogi ucieczki. Moderator postawił przyjąć moje zgłoszenie na gracza i ukarał go tylko śmiesznym warnem. Kiedy zapytałem go dla czego tak postąpił napisał mi, że zasługiwało to tylko na warna i niby gracz nie zrobił tego specjalnie. Kiedy przedstawiłem mu argumenty i powiedziałem, że za utrudnianie pościgu jest instant prawo jazdy moderator mnie wyśmiał tekstem, że sapd pomógł a mi utrudnił więc nie liczy się do tego dodał chamskie "xd" na końcu. uważam, że takie zachowanie jest karygodne i obaj ci panowie powinni zostać ukrani surowo, zarówno gracz który wielce udaje stróża prawa, nawet stoi w miejscu gdzie zawsze kampi sapd i łapie kierowców co jadą pod prąd https://imgur.com/5K4ZLhv (pewnie spruta, że się nie dostał do sapd i teraz udaje ich, nawet auto ma podobne do jednego z pojazdów jakim dysponuje frakcja sapd) tak samo moderator który nie potrafi karać a przypominam, że również podszywanie się pod frakcje jest zakazane. pozdrawiam 

Witam  sytuacja według mnie w której gracz Krynio zablokował ci przejazd  wystarczyło nałożyć ostrzeżenie by wiecęj nie blokował przejazdu. Nie sądze  że sytuacja odrazu wymagała nałożenia zabrania prawa jazdy.  Na nagraniu  widać że specjalnie cofnąłeś sie po kolegę żeby pomóc mu w pościgu   po czym pracownik SAPD SzalonyAleToSzef  zablokował ci droge przejazdu z jednej strony. Odpowiedź w której napisałem ( xd)  przepraszam że to napisałem nie powinnem. Było to wynikiem zdziwienia z mojej strony jak sie przejąłeś pomocą w pościgu dla twojego kolegi. 

Godzinę temu, Mizshift napisał:

Witam  sytuacja według mnie w której gracz Krynio zablokował ci przejazd  wystarczyło nałożyć ostrzeżenie by wiecęj nie blokował przejazdu. Nie sądze  że sytuacja odrazu wymagała nałożenia zabrania prawa jazdy.  Na nagraniu  widać że specjalnie cofnąłeś sie po kolegę żeby pomóc mu w pościgu   po czym pracownik SAPD SzalonyAleToSzef  zablokował ci droge przejazdu z jednej strony. Odpowiedź w której napisałem ( xd)  przepraszam że to napisałem nie powinnem. Było to wynikiem zdziwienia z mojej strony jak sie przejąłeś pomocą w pościgu dla twojego kolegi. 
Niemam nic więcej do dodania, oczekuje na decyzję Administracji RCON

Nie rozumiem dla czego wspominasz tutaj o koledze bądź tym, że mnie sapd zablokował to nie jest powód skargi.

Moderator prawidłowo ocenił i ukarał gracza przytoczonego w skardze. Już dużo wcześniej cofając widziałeś ten pojazd, który stał obok formacji SAPD.  Członek administracji bardzo spokojnie tłumaczył Ci to jak on widzi sytuację, a Ty unosiłeś się zarzucając mu chociażby ślepotę. Administracja jest bardziej doświadczona i lepiej dobierze skalę i sposób ukarania gracza niż Ty, gdyż ma w tym po prostu większe doświadczenie i wie jak działają wewnętrzne systemy wyznaczające wymiar i długość kar. Napisane "xd" w wiadomości nie było znaczącym wykroczeniem i nie sądzę żeby było o czym tutaj wspominać jako niekompetencji Moderatora. Skargę oddalam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.