Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Sergeant II Themost

Blahwe_z

Rekomendowane odpowiedzi

dBhSPey.png

mSu4qkK.png

Witam, z tej strony Senior Pressman Blahwe_z z serwerowej Redakcji Project News. Dziś chciałbym was Czytelników zaprosić na wywiad z doświadczonym pracownikiem frakcji Themost z San Andreas Police Department. Bez zbędnego przeciągania zapraszam do przeczytania wywiadu przygotowanego przez naszą redakcję!

LKZ38Vt.png

B: @Blahwe_z | T: @Themost

B: Witam, z tej strony Senior Pressman Blahwe_z z serwerowej Redakcji Project News. Czy mógłbym zająć ci chwilę?
T
Witam, z tej strony Sergeant II Themost z San Andreas Police Department, oczywiście.

B: Dobrze, w takim razie czy mógłbyś opowiedzieć coś o sobie?
T:
Oczywiście, jestem graczem tego serwera od czterech lat, na co dzień w życiu prywatnym jestem logistykiem, uczęszczam do 5-letniego technikum i jestem członkiem frakcji SAPD od czerwca 2022 roku.

B: Kiedy zacząłeś swoją przygodę z serwerem ProjectRPG?
T
Swoją przygodę z serwerem ProjectRPG zacząłem blisko cztery lata temu, a dokładniej w październiku 2020 roku i trwa ona do dziś.

B: Jesteś graczem serwera od października 2020 roku, jak byś wycenił swój majątek i co się w nim znajduje?
T
Mimo iż gram spory czas na serwerze, jakim jest Project, nie posiadam zbyt wiele. Moja flota pojazdów sprowadza się do Banshee Viper GTS, pojazdu eventowego "ghostbusters" oraz Tornado. W banku posiadam gotówkę w wysokości bliską 400 tys. Moja rozgrywka sprowadza się tutaj przede wszystkim do przyjemności i degustowania się serwerem.

B: Jak zaczęła się twoja kariera serwerowa z biznesami I frakcjami?
T
Swoją karierę z frakcjami zacząłem od zostania ratownikiem w SAMD, następnie dostałem rekomendację dołączenia do SARA, w której byłem przez pewien okres, po czym, z resztą do dziś jestem funkcjonariuszem frakcji SAPD. Przygoda z biznesami w moim przypadku jest uboga, byłem dość krótki czas w redakcji ProjectNews, potem zostałem prezenterem w ProjectFM.

B: Czy mógłbyś opowiedzieć coś o samej frakcji SAPD oraz czym ona ciebie zainteresowała?
T
Frakcja SAPD jest przede wszystkim rodziną i dobrze zorganizowaną grupą, w której dominuje współpraca i profesjonalizm. Sama frakcja zachęciła i zachęca mnie na nowo każdego dnia możliwością zdobycia nowych informacji potrzebnych do życia, ale także tym, że po prostu jest ciekawa sama w sobie, tzn. cały czas jest coś do zrobienia i nie ma nudy.

B: Jesteś aktualnie członkiem frakcji San Andreas Police Department na stopniu Sergeant II, jakbyś mógł opisać swoje zadania i obowiązki na danym stopniu?
T
Jak wiemy, przestępców nie brakuje, a moim zadaniem jest ich łapać, szczególnie tych, którzy mogą innym wyrządzić krzywdę, tudzież zakłócić porządek stanu. Do moich głównych obowiązków podczas czynnej służby zaliczamy zwykłe zatrzymania, a także szybką reakcję na wezwania alarmowe (/112).

B: Jak oceniasz community graczy na serwerze, z którym masz styczność na co dzień?
T
Community graczy na serwerze w większości (w moim doświadczeniu) jest miłe i pomocne, wiadomo, że nie zawsze jest kolorowo, ale zawsze jest jakaś droga do porozumienia.

B: Czy jest coś na serwerze, co chciałbyś zmienić bądź dodać coś nowego?
T
Na serwerze jest wszystko i nic jednocześnie. Tym „nic” jest frakcja SAPD, która przez bardzo długi okres jest nieaktualizowana i zaniedbania, która (jak wszystko po dłuższym czasie) wymaga odświeżenia i dodania innych, równie ciekawych nowości, co by ciągło za sobą również napływ graczy z innych środowisk.

B: Czy chciałbyś coś dodać od siebie bądź kogoś pozdrowić?
T:
Jasne, pozdrawiam kolegów z patrolu oraz przełożonych z frakcji San Andreas Police Department.

B: Dobrze, dziękuję ci za poświęcony czas na udzielenie wywiadu, życzę miłego dnia.
T:
Również dziękuję za tą możliwość i życzę miłego dnia.

XGwBbve.png

Dziękuje wszystkim Czytelnikom za przeczytanie tego wywiadu, który został przygotowany przez naszą Redakcje Project News. Chciałbym zaprosić was do zapoznania się z innymi wywiadami, jak i wywiadami przygotowanych przez naszą serwerową redakcję.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

l23HK1g.pngrtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.