Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mari

Mirek*Blacharz

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Mirek*Blacharz
Nick oskarżonego: Mari
Powód skargi: Bezsensowne nadawanie warnów.
Data zdarzenia: 29.06.2024 godzina 23.30 +/-
Dowody: Logi
Opis sytuacji: Kampiłem na perka w sedanie, przyjechal jakiś chlop autem stając centralnie obok ludzi w celu przepchania ich wykorzystując fizyke gry. Napisałem grzecznie do gracza "Odjedz tym rumplem" jakoś tak, po chwili dostałem warna o treści braku kultury, po zapytaniu mariego stwierdził że mogłem obrazić gracza poprzez napisanie słowa "Rumpel".  A wątpie zeby owy gracz pisal reporta o takie coś.

Witaj!

Gdy obserwowałem miejsce kampienia na wspomniany przez ciebie pojazd, wielu graczy wykorzystywało mechanikę gry w celu zdobycia upragnionego miejsca. Oczywiście, gracze, którzy to robili, zostali odpowiednio ukarani. Rozumiałem twoją frustrację, dlaczego gracz mógł cię zdenerwować, ale byłem na miejscu i podejmowałem odpowiednie działania.

2 godziny temu, Mirek*Blacharz napisał:

Napisałem grzecznie do gracza "Odjedz tym rumplem" jakoś tak, po chwili dostałem warna o treści braku kultury, po zapytaniu mariego stwierdził że mogłem obrazić gracza poprzez napisanie słowa "Rumpel".  

To, co napisałeś, mija się z prawdą. Napisałeś coś innego, co zmienia zupełnie kontekst, a sam dokładnie o tym wiesz, bo ze mną o tym pisałeś. Wystarczy spojrzeć na logi z dnia 30.06.2024 od godziny 00:45 do 00:50. Napisałeś dosłownie: "weź tego ulepa stąd". Uznałem, że skierowałeś to w stronę gracza, bo od razu po tej wiadomości oznajmiłeś, że zbindujesz sobie na niego reporty. Jednak w wiadomościach prywatnych tłumaczyłeś mi, że chodziło ci o jego pojazd. Niemniej jednak wyrażenie, o którym mowa, w obu tych kontekstach jest niekulturalne, bowiem z jednej strony możesz urazić człowieka, a z drugiej pojazd człowieka, do którego może być przywiązany.

2 godziny temu, Mirek*Blacharz napisał:

A wątpie zeby owy gracz pisal reporta o takie coś.

Nawet jeżeli gracz nie napisał zgłoszenia, moim obowiązkiem jest reagować na takie sytuacje, tym bardziej, że byłem w tym momencie obok.

Tyle ode mnie. Oznajmiam, że jest to moja ostatnia wypowiedź w tej sprawie, chyba że Administracja RCON wywoła mnie do odpowiedzi. Pozdrawiam.

2 godziny temu, Mari napisał:

Witaj!

Gdy obserwowałem miejsce kampienia na wspomniany przez ciebie pojazd, wielu graczy wykorzystywało mechanikę gry w celu zdobycia upragnionego miejsca. Oczywiście, gracze, którzy to robili, zostali odpowiednio ukarani. Rozumiałem twoją frustrację, dlaczego gracz mógł cię zdenerwować, ale byłem na miejscu i podejmowałem odpowiednie działania.

To, co napisałeś, mija się z prawdą. Napisałeś coś innego, co zmienia zupełnie kontekst, a sam dokładnie o tym wiesz, bo ze mną o tym pisałeś. Wystarczy spojrzeć na logi z dnia 30.06.2024 od godziny 00:45 do 00:50. Napisałeś dosłownie: "weź tego ulepa stąd". Uznałem, że skierowałeś to w stronę gracza, bo od razu po tej wiadomości oznajmiłeś, że zbindujesz sobie na niego reporty. Jednak w wiadomościach prywatnych tłumaczyłeś mi, że chodziło ci o jego pojazd. Niemniej jednak wyrażenie, o którym mowa, w obu tych kontekstach jest niekulturalne, bowiem z jednej strony możesz urazić człowieka, a z drugiej pojazd człowieka, do którego może być przywiązany.

Nawet jeżeli gracz nie napisał zgłoszenia, moim obowiązkiem jest reagować na takie sytuacje, tym bardziej, że byłem w tym momencie obok.

Tyle ode mnie. Oznajmiam, że jest to moja ostatnia wypowiedź w tej sprawie, chyba że Administracja RCON wywoła mnie do odpowiedzi. Pozdrawiam.

Czyli wychodzi na to że nic nie można napisać żeby przypadkiem se ktoś nie uroił czegoś ta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.