Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .Nati

Juzef.Stallion

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Driloxoo
Nick oskarżonego: .Nati
Powód skargi: bezsensowna kara
Data zdarzenia: 25.05.2024
Dowody: 

Spoiler

image.thumb.png.e4b1261fa81e351b769e848385a1a55d.png

Opis sytuacji: Witam serdecznie, nie zebym mial problem o 30 minut czy coś bo mi to lata ale bardziej mi chodzi o samą kare która jest bez sensu.  O godzinie 23:09:14 pewien gracz napisał coś śmiesznego, no to oczywiście trzeba było napisać XD. Tak, przyznaje napisałem tego D za dużo, ale chwile po tym przeprosiłem za to. Nigdy mi sie nie zdarza floodować (jezeli mozna to tak w ogóle nazwać). Jak dla mnie kara została nadana totalnie bez sensu, chyba tylko po to żeby się dowartościować i dostać nie wiem, plusa czy jakas pochwałe, albo po prostu żeby zrobić sobie przyjemność z ukarania mnie. Jak ktoś pisze np. ''XDDDDDDDDDDDDD'' rozumiem, nie jest to nawet przyjemne juz dla oka, za dużo. Ale w moim przypadku nie było to wcale złe. Ale oczywiście trzeba zaśmiecić komuś liste kar, uniemożliwić jakąkolwiek możliwość dostania się gdziekolwiek.  Taka ilość D jest moim zdaniem normalna i nie powinno być to zaliczane pod flood. Poniżej wstawiam logi. Pozdrawiam.

Spoiler

[2024-06-25 23:09:14] [Output] : G> Juzef.Stallion: XDDDDDD
[2024-06-25 23:09:23] [Output] : G> Juzef.Stallion: aha dobra, flood
[2024-06-25 23:09:24] [Output] : G> Juzef.Stallion: racja

[2024-06-25 23:09:30] [Output] : G> Juzef.Stallion: moj blad

Chwile po tym otrzymalem oczywiscie mute na 30 minut
[2024-06-25 23:09:35] [Output] : ⓠZostałeś wyciszony na 30 minut przez .Nati z powodem: Flood

4 dni temu otrzymałeś ostrzeżenie - również ode mnie - aby nie floodować. Kolejna taka sytuacja sprawia, że po prostu otrzymujesz karę wyciszenia. Następna taka sytuacja będzie wiązała się z karą dużo dłuższą niż aktualna, więc radzę zaprzestać naruszania regulaminu gry.

5 minut temu, .Nati napisał:

4 dni temu otrzymałeś ostrzeżenie - również ode mnie - aby nie floodować

Otrzymałem ostrzeżenie za flood, tak zgadza się lecz jeżeli dla ciebie ''XDDDDD'' Jest floodem to jesteś śmieszna. Chyba że to działa tak żeby dać ostrzeżenie a potem wysmarować kare, a widocznie tak jest. Tak samo sytuacja gdzie dałaś ostrzeżenie graczu krakowskimigacz. Znam tą osobe od poczatku jego historii na serwerze. Zawsze pisze ''hahahaha'', ''hahaha''. Nigdy nikt sie o to do niego nie pultał. Jedynie twoja skromna osoba z wygórowanym ego.

Twoja personalna opinia na temat mojej osoby jest kompletnie niepotrzebna w tej sytuacji. Otrzymałeś karę wyciszenia za coś, co zrobiłeś. Taki mamy system na serwerze i nic na to nie poradzę. To nie są moje wymysły tylko rzeczy, których zostałam nauczona. Zasady to zasady i jestem żywym przykładem, że za swoje błędy płacę jak każdy inny gracz.

Polecałbym również doedukowanie sie czym jest flood.

Flood – wielokrotne wysłanie tej samej wiadomości lub wielu różnych wiadomości, lub pustych lub zniekształconych pakietów bez wiadomości w bardzo krótkich odstępach czasu.

Polecam również zacząć wklejać logi do nadawanych ostrzeżeń za flood, ponieważ te wlasnie oto logi mogą okazać sie kluczowe w nadawaniu kary i stwierdzeniu czy gracz faktycznie flood'owal czy nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.