Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supporterką Zosia555.

helly

Rekomendowane odpowiedzi

N43zdz8.png59317476_1-mSu4qkK.png.756906041e175bc8d4c4fa024c1366e4.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Pressman @helly z Redakcji Prasowej Project News. Dziś zapraszam Was na wywiad z Supportem z serwerowej administracji @Zosia555. Zapraszam do przeczytania tego materiału!

1361877205_4-LKZ38Vt.png.8b59306b56294786ab681c7faab70354.png

h: @helly | Z: @Zosia555

h: Hej, z tej strony Pressman @helly z Redakcji Project News, chciałabyś udzielić mi wywiadu?
Z: Hejka, oczywiście! Z wielką chęcią odpowiem na zadane pytania przez Ciebie.

h: To lecimy! Dobrze, A więc może na początek opowiedz Coś o sobie.
Z: Hejka jestem Zosia mam 21 lat i mieszkam w województwie świętokrzyskim, na co dzień prowadzę z rodziną kwiaciarnie, Mam siostrę starszą o 8 lat. Jeśli chodzi o szkołę, skończyłam ją na kierunku Technik-Spedytor.

h: Opowiedziałabyś o swoich zainteresowaniach?
Z: 
Przez natłok pracy mam trochę mało czasu na zainteresowania jednak w wolnym czasie lubię rysować oraz chodzić na siłownię.

h: Od kiedy grasz na serwerze i jak zaczęłaś przygodę z nim?
Z:
Na serwerze gram od 2022 roku, do gry namówili mnie moi znajomi i mimo że minęło tyle czasu i mam już przegrane 853h jestem im bardzo wdzięczna, że pokazali mi MTA, jak i sam serwer.

h: Widziałem, że jesteś we frakcji SAFDJak oceniasz atmosferę we frakcji i czy jesteś w niej lubiana?
Z: Atmosfera we frakcji jest zależna od dnia jednak gdy pojawi się jakiś problem lub mamy inne zdania na dany temat staramy się to szybko rozwiązywać między sobą, jeśli chodzi o to, czy jestem lubiana, wydaje mi się, że tak, staram się być dla każdego miła i pomocna.

h: Czy zamierzasz zostać dłużej we frakcji, czy może nie?
Z: 
Mimo że jestem w tej frakcji kilka miesięcy, myślę, że to dopiero początek, chcę się rozwijać dalej i sięgać po awanse, są w tej frakcji super ludzie i nie wyobrażam sobie na dany moment opuścić SAFD.

h: Jak nie SAFD to?
Z: 
Jeśli chodzi o inne frakcje, myślę, że każda ma coś w sobie fajnego, jednak jeśli już bym miała wybrać, to byłoby to SAPD lub SARA.

h: Zmieniłabyś coś na serwerze i we frakcji SAFD, czy nie?
Z: 
Jeśli chodzi o serwer, myślę, że kilka rzeczy bym dodała, jednak w przyszłości myślę, że Administracja RCON nie zawiedzie graczy i będzie jeszcze dużo fajnych aktualizacji. W SAFD również brakuje sporo rzeczy, lecz, aby coś dodać, potrzebny jest czas, a jednak nie ma co stawiać gry ponad życie prywatne.

h: Pełnisz funkcję Engineer w SAFD. Powiesz nam coś więcej o tej roli i jej zadaniach?
Z: 
Stopień Engineer nie różni się niczym od stopni, które są niżej niż zarząd, do każdego są przydzielone takie same obowiązki czy to jakieś plamy, drzewa, pożary czy wypadki. Staramy się wszyscy ze sobą współpracować nieważne kto, jaki ma stopień.

Eqhnkmj.png

h: Czy uważasz obowiązki związane z administracją za trudne?
Z: 
Myślę, że obowiązki administratora do najłatwiejszych nie należą jednak im więcej się siedzi i skupia się na danych reportach, tym po czasie jest łatwiej.

h: Jako Supporter, co należy do twoich obowiązków?
Z: 
Przede wszystkim do moich obowiązków jest pomaganie graczom, odpowiadanie na pytania, wyciąganie aut, jeśli się gdzieś zablokują, jednak na serwerze muszę też pilnować porządku i sprawdzać, czy gracze nie łamią regulaminu serwera, oraz czy mają odpowiedni nick.

h: Co najbardziej podoba ci się na ProjectRPG?
Z: Przede wszystkim atmosfera. Lubię klimat tej gry oraz samego serwera. Nasza społeczność jest niezwykle ciekawa i niejednokrotnie mnie zaskakuje swoją kreatywnością oraz zaangażowaniem. Spędzanie czasu w grze daje mi wiele radości, głównie dzięki ludziom, których tu spotykam. To oni tworzą atmosferę, która przyciąga mnie do tej gry.

h: Jaki posiadasz staż na serwerze?
Z: Tak jak pisałam wyżej gram na serwerze od 13.10.2022 i mam przegrane ponad 850h.

h: Ile liczy twój majątek. Czy jesteś z niego zadowolona?
Z: 
Mój majątek nie jest jakiś bardzo duży, ponieważ posiadam dwa auta, jest to ZR-350 z Rocket Bunny oraz Buffalo Challenger.

wNuruJ5.png

h: Czy grasz w jakieś inne gry oprócz Multi Theft Auto? Jaka jest twoja ulubiona?
Z: Najczęściej gram w MTA jednak oprócz tego gram w Minecrafta, Simsy, Robloxa oraz czasem odpalę sobie Lige.

h: Masz jakieś marzenia? Jest jakieś miejsce, które chciałbyś odwiedzić?
Z: Moim marzeniem jest podróżować po całym świecie, ponieważ kocham to robić, odwiedziłam już wiele miejsc, ostatnio byłam we Włoszech dokładnie w Wenecji. Z takich oczywistych marzeń jest to też założenie rodziny jednak to marzenie, odbiega aktualnie bardzo daleko w przyszłość.

h:  Dobrze, to już by było na tyle, czy chciałabyś kogoś pozdrowić?
Z: Oczywiście pozdrawiam całe SAFD, moich wszystkich znajomych z serwera oraz całą administrację😉.

h: Dziękuję Ci bardzo za tę rozmowę i życzę dalszych sukcesów!

350272685_2-XGwBbve.png.c4ea40f08628e96764844e5160549783.png

Szybkie strzały:

h: Pepsi czy Cola?
Z: Cola.

h: Psy czy koty?
Z: Psy.

h: Praca czy szkoła?
Z: Praca.

h: Pizza czy burger?
Z: Pizza.

h: Auto czy motor
Z: Auto.

350272685_2-XGwBbve.png.c4ea40f08628e96764844e5160549783.png

Dziękuję za przeczytanie tego materiału i mam wielką nadzieję, że się Wam spodobał oraz że lepiej poznaliście @Zosia555. Jeszcze raz bardzo dziękuję Ci za rozmowę.

684994792_3-8eybfgF.png.bcaea44ddfae90379f2f003307728bd6.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

1290817209_eexGb37-Imgur(1).png.faf0bcb941a2ba0e2a32308850e86424.png7cs7Yc3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.