Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z wczytaniem modeli

mmes24

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, po wczorajszo/dzisiejszej aktualizacji mta (23.06.2024r, godzina około 1:20) mam problem z wejściem na serwer wyskakuje mi jak zwykle komunikat wczytywanie modeli lecz zamiast pokazywać x/12xx mam 0/0 czekanie na pobranie również nic nie daje jak i ponowna instalacja mta też nic nie zmieniła. Również postanowiłem sprawdzić czy na laptopie będę miał taki sam problem wyskoczyło okno aktualizacji zaktualizowałem lecz na serwer zalogowałem się bez problemu wczytywanie modeli itd. Czego może być to przyczyna? liczę na pomoc i z góry dziękuję.

Zrzut ekranu (276).png

Teraz, AxoBlue napisał:

Usuń pliki serwera i spróboj wejść jeśli to nic nie da to pobierz inną wersję mta na której możesz wejść na serwer

Nic to nie dało, jak pobieram inną wersję od razu po próbie dołączenia do serwera wyskakuje okno z konieczną aktualizacja aby dołączyć na ten serwer

Błąd z wczytywaniem modeli jest związany z najnowszą wersją MTA. Nie jesteśmy developerami, więc oprócz przekazania informacji, co powoduje ten błąd, nie jesteśmy w stanie nic zrobić. Kilku graczom pomaga odpalenie MTA (bo dotychczas uruchamiali przez Steam) lub uruchomienie jako administrator. Na ten moment uważam temat za wyczerpany. Bieżąco będziemy Was informować o tym, czy błąd został naprawiony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.