Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na reezen

AxoBlue

Rekomendowane odpowiedzi

Login: AxoBlue

Nick oskarżonego: reezen

Powód skargi: Nadanie niesłusznego bana, zbyt długa kara.

Data zdarzenia: 17.06.2024

Dowody: Bodajże logi z braku ostrzeżenia dotyczącego zmiany oraz ostatnie ostrzeżenie było kawałek temu 

Opis sytuacji: w wyżej opisanym dniu dostałem bana na 2 tygodnie, powód jednak trochę mnie zdziwił gdyż myślałem że dostałem go za dużą ilość kar, jednak okazało się że jest on za "wulgarny powód blokowania wiadomości prywatnych" jedno pytanie, gdzie wcześniej zostało nadane ostrzeżenie, nie wiedziałem co mam ustawione, zablokowałem pm po dostanie mute'a od arayy* nie patrzyłem w powód blokowania pm, napisał mi moderator mmfifi co to za powód blokowania wiadomości lub jakoś tak, nie pamiętam dokładnie jak było gdyż było to prawie tydzień temu i logi z tego mi już się nie pojawiają, nie miałem w tym miesiącu i chyba tamtym żadnego ostrzeżenia dotyczącego zmiany tego powodu ostatniego mute'a większego miałem chyba około 7 marca lub 2 marca na 5d za bk, po tym był za bk na /g nie pamiętam kiedy ustawiłem powód wiadomości prywatnych lecz powinno zostać nadane ostrzeżenie przed banem w apelacji napisałem coś w stylu rozumiem co zrobiłem, ale chodziło mi bardziej o to że zablokowałem pm po czym dostałem bana nieświadom co miałem ustawione, nie sprawdzałem co miałem ustawione jest to moja wina fakt lecz powinno być nadane ostrzeżenie zwłaszcza że teraz staram się nie odwalać i nerwy zazwyczaj mi nie puszczają.

Mogłeś nadać ale nie nadałeś, jedyne co teraz w takim razie mi przeszkadza to długość kary skąd wziąłeś 2 tygodnie? Rozumiem kar mam dużo nie zaprzeczam lecz z jakiego punktu widzenia nadałeś 2 tygodnie kary za taki banalny czyn o którym nie wiedziałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.