Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Fake offki

MLLC*OKRUCA

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku Skarga na EndriuK

UID: 63564
Login: filip12345
Nick oskarżonego: EndriuK
Powód skargi: Fake offki
Data zdarzenia:  hb 20.06.2024
Dowody: logi
Opis sytuacji: Witam pisze skarge  z powodu ze spytalem sie o sprzedaż emperora 9k id donice i spytalem jaka naj offa odpowiedzial za to ze 450k od  testosteron a okazuje sie ze dzis sie go pytam a on mówi ze  nie gra i ze nie wie co sie tutaj nawet dzieje. Pojazd zakupiłem za 455k.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @EndriuK Informuje o Skardze.

Witaj, po pierwsze udaj się na lekcje czytania regulaminu i jego wykonywania, nie tak, żebym się dowiadywał o skardze przez kogoś, ale do sedna, stałem na tunerze i podjechał ów gracz z pytaniem, czy nie chce sprzedać emperora, powiedziałem mu, że nie chce, lecz zapytał mnie, jaką miałem ofertę, to mu napisałem taką, jaką miałem, gracz nie pytał mnie gdzie, takową ofertę otrzymałem i nie chciał potwierdzenia jej. Co do tego śmiesznego i wymyślonego cytatu gracza andi - "a okazuje sie ze dzis sie go pytam a on mówi ze nie gra i ze nie wie co sie tutaj nawet dzieje." Chciałbym, aby pokazał owe logi z tego, jak to pisałem, bo wczoraj to ja tylko wbiłem po meczu opłacić tunera i wyszedłem i udałem się w odpoczynek, jakim jest sen, pozdrawiam.

Siema jak masz 450k offki to  uwierzyłem ale napisałeś że dałeś za czystego 380k i dałeś szyby body gz poszki duz felgi itp a z czego widziałem ofertę dałeś 175k była to najwyższa podajże a emperor miał już wtedy szyby i inne 

A Testosteron tak napisał także czekam na decyzję rcon

A ty nie musisz dawać potwierdzenia bo skłamałeś z kupnem i offkami  [ jestem za odmienieniem się albo doplaceniem do strat pozdrawiam

Spytałeś mnie po wykonanej transakcji, ile straciłeś, napisałem ci, że dałem za niego prawie tyle, za ile ci sprzedałem, a cały tuning praktycznie robiłem sam, co możecie sobie sprawdzić, jak dla mnie skarga bez sensu i nie zamierzam się tutaj więcej wypowiadać, bo nie rozumiem, co ten człowiek pisze.

NIe ty jesteś naprawdę upośledzony, piszesz skargę za fake offki, gdzie ci potwierdził gracz, że tyle dawał, potem piszesz, że dawałem 175k za emperora, gdzie dałem o wiele, wiele więcej + zrobiłem cały tuning, a teraz piszesz, że przyznaje się, że straciłem, to, gdzie jest twój sens skargi ?

Polecam czytanie ze zrozumieniem, nie mam nic więcej do dodania, administracja ma wgląd do tego za ile zakupiłem pojazd i jaką gotówkę  w niego włożyłem.

Nie wiem dlaczego polegasz na ofertach innych graczy, ale my jako administracja tego nie ubezpieczamy. W regulaminie jasno jest napisane:

§4 Regulamin gospodarki serwera
6.Gracz zobowiązany jest do podejmowania decyzji na własną odpowiedzialność w kwestii przeprowadzania transakcji z graczem, w tym ustalenia wartości transakcji. Sytuacje, w których gracz posłuży się informacjami przedstawionymi przez innego gracza w zakresie wartości transakcji, będą pomijane przy powstaniu ewentualnych sporów oraz skarg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.