Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supporterem Shaane

Kapicki_12

Rekomendowane odpowiedzi

i7i4PmB.png

34yiMrE.png

Witam. Z tej strony Supervisor @Kapicki_12 z Redakcji Project News. Dzisiaj przygotowałem dla Was wywiad z @Shaane - serwerowym Supporterem oraz Menadżerem frakcji SATC. Zatem bez dalszego przedłużania zapraszam Was do przeczytania wywiadu.

LKZ38Vt.png

K: @Kapicki_12 | S: @Shaane

K: Witam z tej strony Supervisor @Kapicki_12 z redakcji Project News. Czy masz chwilkę wolnego czasu, aby odpowiedzieć na kilka moich pytań?
S: Cześć, tak oczywiście. Proszę pytać, chętnie odpowiem na Twoje pytania.

K: Świetnie! W takim razie opowiedz coś o sobie naszym czytelnikom.
S: Nazywam się Bartek, mam 21 lat. Pochodzę z województwa łódzkiego, na co dzień pracuję. Jestem miłą, spokojną i towarzyską osobą. Na serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem @Shaane.

K: Jak rozpoczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG?
S: Moja przygoda na serwerze rozpoczęła się wraz z założeniem tutaj konta 21 października 2020 roku. Jak każdy gracz na początku pojechałem standardowo na Magazyn zarobić pierwsze pieniądze, kupić pierwsze auto. Pamiętam, że był to Perennial, którego niedługo potem sprzedałem, by zaraz kupić Premiera, którego trzymałem aż do mojego powrotu na serwer w okolicach Listopada 2023 roku.

N9H5rIZ.png

K: Przejdźmy teraz do pytań związanych z Twoim pobytem w administracji serwera. Powiedz Nam, jaka była Twoja reakcja, gdy zobaczyłeś swój nick w wynikach rekrutacji na Supportera?
S:
W sumie to byłem zadowolony, że w końcu udało się dostać do administracji. Wielkiej ekscytacji za bardzo nie było, gdyż po cichu miałem wrażenie, że i tak się dostanę.

K: Jak wyglądała Twoja przygoda w administracji serwera? Pisałeś już wcześniej podania czy dostałeś się za pierwszym razem?
S: Do administracji serwera próbowałem dostać się 3 razy. "Do trzech razy sztuka" jak to mówią, udało się. Dostałem się na Supportera w Majowej rekrutacji. Po dostaniu się i odbytym spotkaniu zacząłem od razu działać. Początki były dosyć ciężkie, ale z czasem nabyłem wprawy i teraz radzę sobie całkiem nieźle.

K: Co Twoim zdaniem wpłynęło na wybranie Ciebie przez Administracje RCON na Supportera?
S: Moim zdaniem, Administracja RCON wybrała mnie na Supportera ze względu na to, że jeszcze przed rekrutacją Lider mojej frakcji wybrał mnie do Zarządu. Możliwe, że jeszcze w dostaniu się do administracji pomógł mi mój staż na serwerze, który aktualnie wynosi 900h.

K: Jakie wg Ciebie cechy powinna posiadać osoba ubiegająca się o funkcje Supportera? Co doradziłbyś osobie starającej się o to stanowisko?
S: Na pewno przykładny Supporter powinien mieć umiejętność sprawiedliwej oceny sytuacji. Kultura osobista na tym stanowisku też powinna być na wysokim poziomie, jak i umiejętność pracy w grupie. A osobom starającym się dostać do administracji na pewno poleciłbym nie łapać zbytnio kar na serwerze i próbować napisać jak najlepsze podanie.

FxFBtjl.gif

K: Teraz zadam Ci kilka pytań związanych z SATC. Powiedz, proszę, jak rozpoczęła się Twoja przygoda we frakcji SATC? Byłeś kiedyś w innych frakcjach czy ta była Twoją pierwszą?
S: Moja przygoda w SATC rozpoczęła się w Grudniu 2023 roku, napisałem podanie od razu, gdy już uzyskałem wymaganą wtedy ilość godzin na serwerze. Dostałem się wtedy do Akademii, w której spędziłem dość mało czasu, gdyż niedługo po starcie podszedłem do przyśpieszonego egzaminu, który ukończyłem z wynikiem pozytywnym. Przed SATC nie byłem w żadnej innej frakcji, ta jest moją pierwszą.

K: Jak wyglądała Twoja droga od Adepta do zarządu?
S: Moja kariera zawodowa w SATC przebiegła dosyć sprawnie, po odbytym egzaminie przyśpieszonym zostałem awansowany wtedy od razu na rangę Kierowca. Potem już sumiennie pracowałem na kolejne awanse, uzyskując wiele plusów, pochwał i przepracowanych minut. Najwięcej miałem pojedynczych awansów, 2 razy bodajże udało mi się uzyskać w mojej karierze podwójny awans. Takim oto sposobem w niecałe pół roku uzyskałem rangę Menadżera w SATC.

K: Jak myślisz, co wpłynęło na decyzje zarządu o Twoim awansie?
S: Myślę, że zarząd mi zaufał w głównej mierze, ze względu na pełnioną przeze mnie dodatkową funkcję, jaką jest Koordynator. Możliwe, że pod uwagę wzięli również po prostu moją osobę, gdyż jestem spokojnym, miłym i zaangażowanym chłopakiem.

K: Jakie są Twoje obowiązki jako Menadżera frakcji SATC?
S: Jako Menadżer mam masę obowiązków. Do najważniejszych z nich należy: ogarnianie forum, sprawdzanie wszelkiego rodzaju składanych wniosków, publikowanie ogłoszeń, nadzorowanie pracowników na służbie. Do tego wszystkiego dochodzi jeszcze opiekowanie się akademią; przeprowadzanie egzaminów i uczestniczenie w spotkaniach dla nowych Adeptów frakcji.

WPnXeTo.png

K: Ile obecnie wynosi Twój majątek na serwerze i co wchodzi w jego skład?
S: Mój majątek na serwerze wyceniłbym na jakieś 2,9kk. Najbardziej wartościowe auta, które posiadam to Sultan Sedan PFT, Jester WNG PFT oraz Flash EF PFT. Reszta mojej floty głównie składa się z aut na niższym id - Premiera, 2x Elegant'a i Previon'a.

K: Czy pomimo osiągnięcia tak wielu rzeczy na serwerze masz jeszcze jakieś cele, który chciałbyś tutaj zrealizować?
S: Jakieś cele na pewno dałoby się wymyślić. Z tych najważniejszych to oczywiście awansowanie w szeregach Administracji. Jakieś nowe autko też można będzie tutaj dodać. Więcej celów na razie nie mam, może coś jeszcze przyjdzie z czasem.

K: Co Twoim zdaniem powinno zostać dodane na serwer, a co usunięte?
S: W sumie to na serwer dodałbym Cabbie dla graczy, koleżance @Suzannee na pewno by się spodobało. Oprócz tego nowego auta nie mam pomysłów, co dodałbym na serwer. A co z serwera bym usunął, hmm... Tutaj raczej na razie nic nie wymyślę.

K: Czy w momencie, w którym zakładałeś tutaj konto, spodziewałeś się, że w przyszłości osiągniesz tutaj tak wiele?
S: Jak zakładałem konto, nie byłem pewny co do mojej przyszłości na serwerze. Szczerze, to nie myślałem, że osiągnę tutaj tak wiele. Grałem na serwerze, pracowałem we frakcji i jakoś to wszystko przyszło ot, tak. Najpierw dostanie szansy w Zarządzie SATC, potem stanowisko w Administracji. Dużo czasu na to wszystko poświęciłem, ale w końcu się udało!

K: Czy masz jakieś przesłanie, którym chciałbyś się podzielić z naszymi czytelnikami?
S: „Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można”.

K: Bardzo mądra myśl, przyznaję... Sam bym tego lepiej nie ujął. Zbliżamy się do końca wywiadu. Czy chciałbyś może kogoś pozdrowić?
S: Jasne! Pozdrawiam serdecznie @Suzannee, @zwinny., @PudzianzVolvo, @Puczy, @KlakierSzary, @sziru, @MirekTaxowkarz, @s3tuum, @TheDreamer, oraz wszystkich pracowników frakcji SATC. Nie zmieniajcie się miśki!

K: Dobrze, na pewno przekażemy im Twoje pozdrowienia. Tymczasem dotarliśmy do końca wywiadu. Dziękuje Ci bardzo za udzielenie odpowiedzi na pytania. Pozdrawiam Cię serdecznie, do widzenia!
S:
Ja również dziękuje Ci bardzo za możliwość udzielenia wywiadu. To była czysta przyjemność podzielić się swoją historią z innymi graczami na forum. Do widzenia!

XGwBbve.png

Dziękuję Wam bardzo serdecznie za przeczytanie wywiadu. Mam nadzieję, że materiał przypadł Wam do gustu i miło spędziliście czas podczas czytania! Zachęcam również do przeczytania innych artykułów naszych redaktorów. Tymczasem z mojej strony to już wszystko. Życzę wszystkim miłego dnia, popołudnia, wieczoru lub nocy w zależności od pory, w której czytacie ten materiał.

8eybfgF.png

image.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.pngfznzjhj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.