Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .Drymaniusz*

LCG

Rekomendowane odpowiedzi

Login: LufaBig222

Nick Oskarżonego: .Drymaniusz*

Powód Skargi: Ban za nic 

Data Zdarzenia: 14 czerwca 2024

Dowody: IMG_20240618_152633.jpg.9f3e00e329d178bc5b469298c553d99a.jpgOpis Sytuacji: zdawałem licencję na pojazdy powietrzne gdy przypadkowo uderzyłem samolotem zaczął mi dymić więc wylądowałem obok spawna SF nie był to żaden zamach po prostu czekałem aż skończy mi się czas żeby zacząć od nowa gdy już chciałem zaczynać od nowa inny administrator dał mi zakaz na prowadzenie pojazdów powietrznych potem .Drymaniusz* dał mi bana, gdy napisałem apelację dowidziałem się że nie mam co liczyc na odbanowanie ponieważ wcześniej miałem bana za bezsensowne reporty.

Droga, jaką przebyłeś od rozpoczęcia egzaminu do kamikadze na spawnie SF absolutnie nie jest w żaden sposób podobna do trasy egzaminu lotniczego. Od początku twoim założeniem było zrobienie kamikadze po chwile wcześniej otrzymanych karach i tak też zrobiłeś i za to zostałeś ukarany. Zakaz prowadzenia pojazdów powietrznych nie blokuje możliwość zdawania egzaminu lotniczego, co za tym idzie, nic ta kara w twoim przypadku by nie zrobiła, dlatego też została unieważniona, a ty zostałeś ukarany banem. W apelacji przytoczyłem Ci, że dopiero co skończył Ci się ban, a twoim założeniem było utrudniać rozgrywkę innym, a bardziej ja to tak odebrałem w momencie obserwacji twojej drogi dodo, aby wykonać kamikadze na spawn sf oraz widząc powód zabrania prawa jazdy. Co do samego w sobie "nie zostaniesz odbanowany" to niestety źle to napisałem, chodziło mi, że nie zostaniesz odbanowany w tym momencie. Nic więcej nie mam do dodania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.