Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Suzannee

kepucz.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: AvaY

Nick oskarżonego: Suzannee

Powód skargi: Zle nadanie kary

Data zdarzenia: 18.06.2024

Dowody: (https://imgur.com/a/hDRFX6c)

Opis sytuacji: Podczas gdy ustawiałem swoje samochody, pod moja posesje przyszlo 3 atencjuszy, którzy utrudniali mi rozgrywkę, stojąc celowo przed moją posesją. Podczas, gdy napisałem 1-ego reporta zostali oni poinformowani o odejsciu z posesji. Wtedy poszli na chodnik gdzie napisałem 2-go reporta. Dalej blokując wyjazd z mojej posesji. Wyjechałem sultanem w celu przejechania się, przejezdzajac ich, po czym dostałem zakaz prowadzenia pojazdów za vdm. Supporterka pisała mi wcześniej, ze nie moze nic z tym zrobic poniewaz stoja na chodniku, a jednak nadała nieprawidłową karę. Wyżej nagranie. Dodam też, że gracze otrzymali ostrzeżenie dopiero, po otrzymaniu kary.//   wklejam za nsanee.

Dobry wieczór

Przy otrzymaniu reportów na daną sytuację chciałam nabrać ogląd sytuacji, dlatego przeniosłam się do graczy, a zakładam że przez czas analizy - stąd pewnie ogólne niezadowolenie z reakcji. 

Gracze zebrali się pod domkiem i zostało wysłane na nich zgłoszenie, że utrudniają rozgrywkę, natomiast nie wchodzili na posesję i analizując sytuację po otrzymaniu wiadomości prywatnej od oskarżającego, (do której Administrator rozpatrujący skargę będzie miał wgląd), w luźnym przytoczeniu, oznajmiającą że przy wyjeździe z posesji może graczy potrącić, dlatego też w tamtym momencie poprosiłam graczy o rozejście, które nastąpiło. Trójka przechodniów nie otrzymała ostrzeżenie (trzy ostrzeżenia nastąpiły chwilę później), natomiast oskarżający postanowił wyjechać z posesji, wjechać w dwóch graczy, a następnie po chwili wrócić na swoją posesję. Stąd też została mu zabrana licencja z powodu celowego vdm-u, na 3 godziny. Uważam karę za nadaną słusznie.

Nie mam nic więcej do dodania, chyba że będzie to wskazane przez osobę rozpatrującą skargę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.