Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Paramedic I Nataliaaa

Jacob.gg

Rekomendowane odpowiedzi

sKGS8jr.png
mSu4qkK.png

Witam wszystkich czytających, z tej strony Junior Pressman @Jacob.gg Redakcji Prasowej Project News. Na dzisiejszy wywiad zaprosiłem Paramedic I @Nataliaaaz frakcji San Andreas Medical Department. Także bez przedłużania, życzę miłego czytania!
LKZ38Vt.png

J: @Jacob.gg | N: @Nataliaaa

J: Witam, z tej strony Junior Pressman @Jacob.gg z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałabyś udzielić mi wywiadu?
N:Witam, tak oczywiście!

J: Świetnie, a więc na sam początek opowiedz o sobie kilka zdań.
N: Jestem Natalia, mam 25 lat pochodzę z małej wsi na Podkarpaciu. Jestem raczej spokojną i opanowaną osobą, lecz upartą, gdy chce coś osiągnąć. Lubię czasami wypić piwko i oglądać długie filmy.

J: Opowiesz, nam jak zaczęła się twoja przygoda z platformą MTA oraz serwerem?
N: Pewnego letniego wieczoru, kiedy byłam już znudzona Csem. Ekipa, z którą ówcześnie spędzałam czas, zaproponowała coś takiego jak MTA. Szczerze powiedziawszy, nie miałam pojęcia co to, ale znajomy wyjaśnił mi, że to po prostu Multiplayer GTA;SA i pokazał mi kilka serwerów głównie pseudoli. Później pokazał mi Projecta i spodobał mi się najbardziej, więc tu już zostałam na stałe.

J: Na serwerze posiadasz spędzone 1677 godzin, jak oceniasz tyle przegranych godzin?
N: Nie żałuje żadnej spędzonej godziny. Poznałam mnóstwo osób, mimo że lepszych i gorszych to i tak oceniam, jak najbardziej pozytywnie.

J: Oprócz spędzania czasu na serwerze jako zwykły gracz jesteś we frakcji San Andreas Medical Department. Jakie pełnisz obowiązki w tej właśnie frakcji?
N: Aktualnie spełniam się, jako szkoleniowiec co było takim moim kamieniem milowym, odkąd dołączyłam do frakcji. Ostatnio też udało mi się zdobyć rangę PARAMEDIC, która również była dla mnie bardzo istotna.

bMyQ6B0.gif

J: Posiadasz jakiś wyznaczony cel na serwerze, który chcesz osiągnąć?
N: Na razie, osiągnęłam to, co miałam zaplanowane. No, chyba że kupienie Infernusa, ale to odległe plany.

J: Gdyby nie frakcja SAMD, do jakiej innej byś dołączyła?
N: Kiedyś myślałam o SAFD, jednak gdyby nie SAMD byłabym po prostu wolnym strzelcem. Choć tak myśląc, nie umiem zostawić moich wariatów i iść gdzie indziej.

J: Odchodząc od tematyki MTA, czym zajmujesz się w życiu?
N: Obecnie pracuje zdalnie przy grafice komputerowej oraz udzielam korepetycji z angielskiego, lecz to bardziej dorywczo.

J: Czy posiadasz swój ulubiony film bądź serial?
N: Nie jestem największa fanka seriali, choć wciągnęłam się kiedyś w "Big Mouth” i "Lucyfera". Jeśli chodzi o film, to jest to "Love, Rosie".

J: Posiadasz aktualnie jakieś plany na przyszłość?
N: Moim największym planem jest wspólne zamieszkanie z chłopakiem i założenie rodziny. Utrzymać dobrą pracę i po prostu być szczęśliwym.

J: Dobrze, nasz wywiad dobiega końca, czy chciałabyś kogoś pozdrowić?
N: Oczywiście, pozdrawiam bardzo serdecznie @>VeX<, @Szender @MrBeast oraz @Veirdness, jak i całe moje kochane SAMD'y.

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie tego materiału, mam nadzieję, że całość Wam się spodobała. Życzę miłego dnia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

junior.png?ex=666fee89&is=666e9d09&hm=fdddeb01255037bd00e643688f7ab2608465dd222695aa956b64078814ae57f7&rtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.