Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na CzouGu

Voodka

Rekomendowane odpowiedzi

Login: voodka
Nick oskarżonego: CzouGu
Powód skargi: Przesadzony wymiar kary
Data zdarzenia: 13.06.2024
Dowody:

Spoiler

image.thumb.png.16f49668a325e46575d3ca42ce35156b.png

Opis sytuacji: Witam, sytuacja wyglądała następująca policjant starylisu miał pościg za pewnym pojazdem, przyznając się do winy zajechałem mu drogę poprzez moją nieuwagę chciałem zrobić sobie ss pojazdu na parkingu, który tam się znajdywał zamyśliłem się i po prostu, mając wyciszone mta, jak i patrząc się w telefon zajechałem drogę policjantowi, gdy to zrobiłem przeprosiłem go na vc i udałem się na mechanika naprawić swój pojazd nie byłoby dla mnie problemem zapłacić za tą szkodę, gdybym dostał warna lub gdy sam policjant by o to napisał, lecz administrator czougu postanowił, że da mi za to prawko na 2 dni przekazałem mu 500$, aby podał to poszkodowanej osobie i nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że naprawdę zrobiłem to nieumyślnie oraz uważam, że wymiar kary jest zabawny przez pół roku dostałem tylko 1 prawko, i to na dzień po 3 miesiącach dostaje kolejne na 2 dni sytuacja mogłaby zakończyć się na warnie, ale jako iż czougu jest w policji to najwidoczniej musiał dobić sobie statystyki może ego nie wiem mam również świadomość, że byłem TKZ odwalaczem, ale naprawdę starałem się ogarnąć w moich działaniach co można zaobserwować, bo ograniczeniu w otrzymywaniu rożnegorodzajów kar, a gram praktycznie na co dzień wiec tym bardziej boli mnie takie zachowanie.
I wiem, że zaraz czougu napiszesz, że jest od tego dział apelacji, ale nie oszukujmy się na czysty rozum wystarczyłby warn lub max 6h, lecz najwidoczniej coś cię tutaj zabolało.

proof na to że przeprosiłem (zrobiłem to na vc) 

Spoiler

>> [2] ALFO.NSO: siema sluchaj gdy tam skrecalem to czy przeprosilem policjanta gdy niechcacy mu zajechalem
>> [2] ALFO.NSO: droge??
>> [2] ALFO.NSO: bo to chyba ty miales tam poscig
<< [2] ALFO.NSO: chyba ta
>> [2] ALFO.NSO: to chyba czy nie
<< [2] ALFO.NSO: mi sie wydaje że coś mu pisałeś także pewnie go przeprosiłeś

parking na który chciałem skręcić

Spoiler

mta-screen_2024-06-13_15-20-54.thumb.png.873c9c1ef95115d9dd0961fb17b4ebe6.png

Cześć, tak jak ci napisałem w grze, jakbyś od razu postanowił zapłacić za wyrządzone szkody, to poszkodowany gracz nie zgłosiłby twojego czynu. Jeżeli chodzi o twoje przeprosiny, to do końca nie wiem, czy piszesz prawdę, gdyż na podesłanym dowodzie przez poszkodowanego nie słychać twojego głosu, nawet twój świadek nie jest do końca tego pewny, bo twoje przeprosiny mogły zostać zagłuszone przez syreny radiowozu albo kłamiesz. Odpowiadając na zarzuty, to nie nadałem ci kary po to, żeby podpić statystyki frakcji, tylko nadałem ci ją, żeby sprawiedliwości stała się zadość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.