Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nie można odpalić mta

wetr0ksuwa

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem, otóż mta 1.5.9 normalnie mi się odpala mogę wchodzić na stare serwery ale od kiedy weszła aktualizacja 1.6 niestety nie mogę uruchomić mta, przy próbie otwarcia każe wskazać miejsce gdzie jest zainstalowane gta, a później każe je odpalić ale to nic nie daje, może ma/miał ktoś podobny problem i wie jakie może być rozwiązanie?

11 godzin temu, Mari napisał:

Próbowałeś robić reinstal MTA oraz samej gry?

robiłem reinstal mta, gta także. Przy mta miałem jeszcze stare pliki instalacyjne więc przeinstalowałem 1.5.9 i działa normalnie jak instaluje/aktualizuje 1.6 to już się pojawia problem. 

4 godziny temu, Jaguarion napisał:

Sprawdź nazwę pliku w którym masz GTA, nazwa musi być - Grand Theft Auto:San Andreas.

Najprawdopodobniej masz GTA jako kopie, ponieważ coś działałeś przy tym.

https://projectrpg.pl/topic/110013-problem-po-aktualizacja-mta/

Czy to przy czystym gta czy przy enb problem jest niestety taki sam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.