Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - wywiad z Senior Engineer Wiko_

Areczek.

Rekomendowane odpowiedzi

W06iwiq.png
mSu4qkK.png

Witajcie drodzy czytelnicy, z tej strony Pressman @Oskarek2009 z Redakcji Prasowej Project News. Przedstawiam Wam wywiad z pracownikiem frakcji San Andreas Fire Departament  @Wiko_.
LKZ38Vt.png

O: @Oskarek2009| W: @Wiko_

O: Witam, z tej strony Pressman Oskarek2009 z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś udzielić mi odpowiedzi na kilka pytań?
W: Cześć, pewnie.

O: Świetnie, a więc na start opowiedz nam coś o sobie.
W: 
Na platformę MTA trafiłem w roku około 2016. Wtedy zobaczyłem, jak starszy kuzyn grał na jakimś serwerze i poprosiłem go o pobranie mi tego na laptopa. Na ProjectRPG trafiłem całkiem wcześnie, bo około pół roku po starcie serwera. Serwer polecił mi dobry kolega ze starego, już martwego serwera.

O: Czy powiesz nam, jak wyglądały twoje początki na serwerze?
W:
 Początki były w miarę łatwe. Wcześniej wspomniany kolega dostał klucze do Sultana swojego znajomego i mógł mnie nim w miarę możliwości wozić. Szybko „oswoiłem” się z serwerem i nabywałem pierwsze auta po pracy na kosiarkach, gdy jak dobrze pamiętam, nie miała wymogów reputacji.

O: Skąd pomysł na nick?
W: Młodsi kuzyni zdrobniale nazywają mnie Wiko.

O: Na jaką kwotę wyceniasz swój majątek, jakie auta posiadasz w kolekcji i które z nich jest twoim ulubionym?
W:
Myślę, że około 13kk. Wiadomo, że ta wartość może być mniejsza ze względu na mniejszy popyt niektórych aut, jakie posiadam, natomiast mniej więcej na tyle bym je wyceniał, gdybym chciał je sprzedać. Moim zdaniem w swojej kolekcji posiadam same ciekawe auta, czy też projekty. Moim ulubionym autem jest Sentinel Classic ze względu na to, że to auto, które jako pierwsze kupiłem z salonu i zrobiłem je na FT.

32B2FnJ.png

RR0uozy.png

O: Czy masz jeszcze jakieś cele na serwerze?
W: 
Na pewno chciałbym stać się kiedyś posiadaczem Sentinel'a 1ns. Takiego tylko, że w kombi udało mi się ostatnio kupić. Bez dwóch zdań chciałbym też nareszcie dostać się do ekipy serwerowej.

O: Gdybyś mógł zmienić jedną rzecz na serwerze, co by to było?
W: 
Zmieniłbym podmianki niektórych aut, ze względu na ich pseudolowy wygląd.

O: widzę, że należysz do frakcji SAFD, czy chciałbyś nam powiedzieć coś o tej frakcji? I co należy do twoich obowiązków jako Senior Engineer?
W:
 We frakcji aktualnie poza typowymi obowiązkami takimi jak pozbywanie się kłód z drogi, czy gaszeniem pożarów zajmuję się również szkoleniem nowych osób. Frakcja sama w sobie, mimo że dostawałem kilka zastrzeżeń przed dołączeniem tutaj odnośnie do zarządu, jest pomimo widocznego braku ludzi dość zorganizowania i pozytywnie zaskoczyłem się co do zarządu. Atmosfera we frakcji jest luźna i pozytywna.

DZjSkly.png

O: Gdyby nie SAFD to jaka frakcja?
W: Raczej SAPD, nigdy wcześniej tam nie byłem, a jestem ciekawy, jak to funkcjonuje.

O: Należysz do biznesu Posorants Group, jakie masz obowiązki jako Mł.Specjalista? Co sądzisz o tym biznesie?
W: Aktualnie nie wielkie, dopiero co tu dołączyłem. Zajmuje się tylko urozmaicaniem RP dla różnych frakcji. Biznes sam w sobie jest spoko zamysłem. Ludzie będący tam też są przyjaźni, ciężko wymienić mi jakieś nie dogodności.

O: Powiesz nam coś o organizacji, do której należysz?
W: Organizacja wewnętrznie jest trochę podniszczona. Mimo wszystko wciąż oferuje stałą pomoc, rekrutację, dużą bazę i wiele fajnych aut!

O: Na serwerze masz spędzonych ponad 2538 godzin, czy są jakieś osoby, z którymi miło wspominasz ten czas?
W: Bardzo dużo tego czasu spędziłem z moim dobrym kolegom @Simson. Z którym to nawet chcieliśmy otworzyć własny biznes. Nie mógłbym również zapomnieć o @Verfii Usiu, z którymi to wspólnie prowadziliśmy niestety upadłą już organizacje. Tych osób było znacznie więcej, ale zapewne ostatni raz rozmawiałem z nimi mniej więcej rok temu więc nie będę w stanie ich wymienić.

O: Tak na koniec, czy chciałbyś kogoś pozdrowić lub dodać coś od siebie?
W: 
Tak, chciałbym pozdrowić mojego najlepszego przyjaciela @pepe123, dobrego znajomego —  lidera organizacji @Mr.Sausage, a także @Simson., @Verfii Usiu.
XGwBbve.png
Dziękuję za przeczytanie tego wywiadu. Mam nadzieję, że dzięki niemu poznaliście lepiej gracza @Wiko_, któremu serdecznie dziękuje za udzielenie odpowiedzi do pytań. Na koniec życzę wam miłego dnia! 

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News.

geqm9La.pngrtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.