Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na <WhiteTiger*>

koksPL

Rekomendowane odpowiedzi

Login: koksPL
Nick oskarżonego: WhiteTiger*
Powód skargi: łamanie regulaminu
Data zdarzenia: 08.06.2024
Dowody: zdj
Opis sytuacji: Moderator łamie regulaminu § 3
Administratorem rozpatrującym apelację może być tylko i wyłącznie administrator nakładający karę.
W przypadku administratora niebędącego na stanowisku, apelację rozpatruje administrator RCON. Nie jest on administratorem tylko moderatorem 🙂

[❌ kara zostaje] [BAN] koksPL ukarany przez WhiteTiger_ - Archiwum - ProjectRPG – Opera 08.06.2024 12_38_46.png

Hejka!

Apelacje odrzuciłem, ponieważ spamiłeś mi na discordzie aby rozpatrzeć Twoją apelację 

Spoiler

image.png.2da41ca760f552903b00c832852b3b64.png
§ 5
Zakazuje się proszenia administracji o rozpatrzenie wniosku. Po takim incydencie apelacja zostanie odrzucona.
Proszeniem o rozpatrzenie wniosku jest również oznaczanie administracji w treści apelacji lub odpowiedziach, które łamią regulamin forum.

Następnie gdy odrzuciłem Ci apelację pisałeś jedna za drugą, stąd od razu odrzuciłem Ci je, ponieważ nie po to odrzucam Ci jedną, abyś za 10 minut napisał kolejną.

Następnym faktem jest to, iż pisałeś do graczy na discordzie o kupno dóbr serwerowych (auta, pieniądze) za realną gotówkę.
Jeśli chodzi o punkt który przytoczyłeś tyczył się on tego, iż jeśli nie byłbym w Administracji wtedy apelację przejmuję RCON.

Więcej do dodania nie mam.

Co do oferowania na discordzie po pierwsze, proszę o przedstawienie konkretnych dowodów na to, że pisałem do jakichkolwiek graczy z prośbą o kupno dóbr serwerowych. Jeśli takie dowody nie istnieją, zarzut jest bezpodstawny i nieprawdziwy.  Kolejna sprawa w mojej historii aktywności na Discordzie nie ma żadnych dowodów na to, że kiedykolwiek angażowałem się w takie działania. Jeżeli ktoś twierdzi, że wysłałem takie wiadomości, warto sprawdzić, czy przypadkiem nie doszło do naruszenia konta  lub podszywania się pod moją osobę. Proszę o dokładne przeanalizowanie logów i ewentualnych dowodów, aby upewnić się, że rzeczywiście to ja byłem autorem tych wiadomości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.