Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supporterem Amiczek

Blahwe_z

Rekomendowane odpowiedzi

SgUxCMv.png

mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Junior Pressman @Blahwe_z z Redakcji Prasowej Project News. Dziś zapraszam was na wywiad z supportem z serwerowej administracji @Amiczek. Bardzo dziękujemy, że zgodził się na udzielenie wywiadu dla redakcji i bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania tego materiału!

LKZ38Vt.png

B: @Blahwe_z | A: @Amiczek

B: Hej, z tej strony Junior Reporter @Blahwe_z z Redakcji Project News, chciałbyś udzielić mi wywiadu?
A: Hejka, oczywiście! Z wielką chęcią odpowiem na zadane pytanka przez Ciebie.

B: Świetnie! W takim razie mógłbyś nam opowiedzieć coś o sobie?
A: Jasne, mam na imię Rafał i mam 24 lata. Na co dzień mieszkam w mniejszym mieście znajdującym się w województwie lubelskim. Kocham muzykę, towarzyszy mi ona w każdym momencie mojego życia stąd też mam tak wielkie zamiłowanie do radia ProjectFM. Jestem osobą, która bardzo lubi przebywać wśród ludzi, nie lubię samotności i jej właśnie najbardziej się boję.

B: Czy masz jakieś zainteresowania?
A: Tak, zaczynając od motoryzacji, jaram się motoryzacją, a zwłaszcza tą starszą. Kocham czytać jakieś nowinki techniczne, dowiadywać się dodatkowych informacji, ciekawostek o autkach i sprawia mi to mnóstwo frajdy. Kolejną rzeczą są raczej komputery, lubię pogrzebać w komputerach, coś naprawić i tak dalej.

B: Jak wyglądał twój początek na serwerze ProjectRPG?
A: Chyba tak, jak u każdego gracza. Swoje pierwsze godziny poświęciłem na wbijaniu repki na magazynie, pierwsze autko, domek. Później zaczęło się to jakoś rozrastać i dołączyłem w 2021 roku pierwszy raz do radia ProjectFM, po jakimś czasie nastała przerwa i wróciłem w roku 2022, od tamtej pory w miarę aktywnie gram na serwerze.

B: Masz jakieś cele, które chciałbyś spełnić na serwerze?
A: W tej chwili spełniam się, grając na serwerze, radio oraz administracja sprawia mi dużo frajdy. Z takich rzeczy serwerowych przychodzi mi jedynie powiększanie swojej kolekcji autek, cały czas są nowe pomysły, lecz jak zawsze brakuje gotówki.

B: Na serwerze przegrałeś już ponad 1451 godzin, na ile byś wycenił swój majątek i co się w nim znajduje?
A: Nie wiem, na ile wyceniłbym swój majątek, aktualnie posiadam Sultana o id 9797, który jest całkiem sporo wart. Do tego Elegy oraz Primo na vizu, dodatkowo posiadam domek na nowym osiedlu w FC. Tak podliczając, myślę, że około 6-7kk.

B: Czy mógłbyś opowiedzieć, jak zaczęła się twoja kariera serwerowa z biznesami i frakcjami? Gdzie obecnie się znajdujesz?
A: Już na początku mojej rozgrywki, gdy miałem już te prawie 100 godzin na serwerze dołączyłem do radia ProjectFM, lecz nie grałem wtedy tak aktywnie, jak gram od końcówki 2022. Właściwie kolejnym krokiem po moim powrocie było znowu dołączenie do radia. Bawiłem się świetnie, a nawet udało mi się dostać do zarządu. Niestety brak czasu zmusił mnie, by odpuścić. Jak już wróciłem na serwer końcówką roku 2023, dołączyłem do frakcji SATC, również dobrze ją wspominam, lecz w pewnym momencie zabrakło motywacji do wyrabiania normy i musieliśmy się rozstać. Aktualnie po raz kolejny jestem w radiu ProjectFM i zagoszczę tu już raczej na dłuuugi, długi czas.

B: Czy jest coś, co byś chciał zmienić, dodać na serwerze?
A: Myślę, że coś by się znalazło, bardzo chciałbym ujrzeć nową pracę grupową. Coś na zasadzie odśnieżania posesji, ale by była na stałe. Fajnie by było ujrzeć lekkie zmiany u tunerów programowych, według mnie są poszkodowani, gdyż mają ciężko zarobić w porównaniu do tunera mechanicznego czy wizualnego.

B: Od maja bieżącego roku jesteś w administracji jako Supporter, co należy do twoich obowiązków?
A: Jestem świeżakiem, nie ma co ukrywać. Nie minął jeszcze miesiąc, odkąd jestem w administracji, lecz jakieś wnioski mogę wysnuć. Praca wygląda zazwyczaj bardzo przyjemnie, pomagamy innym graczom z ich problemami. A co jest wymagane, no trzeba mieć pewną wiedzę o serwerze, mieć chłodną głowę podczas wypełniania swojej służby, jest to dosyć mocno odpowiedzialna praca. Chyba tyle z tego, co mogę powiedzieć. Aktualnie bawię się tu świetnie, miło spędzam czas przy pomocy innym.

B: Czy uważasz obowiązki związane z administracją za trudne?
A: Nie uważam ich za jakieś mega trudne, jak już wspomniałem wcześniej, najbardziej liczy się chłodna głowa, obiektywne spojrzenie na sprawę z obu stron no i wiadomo, jest to całkiem odpowiedzialna praca.

B: Jesteś członkiem biznesu Radia ProjectFM jako zaawansowany prezenter, jak wygląda praca prezentera?
A: Tak, jestem od jakiegoś czasu znów w szeregach radia, a jak wygląda moja praca? Wiadomo gramy muzykę by umilić ludziom czas gdy, chociażby pracują, spędzają czas na serwerze. Jakiś czas temu w urodziny serwera zrobiliśmy świetny event i mam nadzieję, że będziemy częściej wychodzić z taką inicjatywą do graczy. Aktualnie zostałem powołany na szkoleniowca i uczę nowe osoby, które chcą zasilać nasze szeregi.

B: Czy uważasz pracę prezentera radiowego jako miłą i przyjemną?
A: Oczywiście, jest bardzo przyjemnie, lecz wiadomo nie zawsze miło. Po prostu każdemu nie dogodzisz, ale tak chyba jest wszędzie. Zazwyczaj jest miło i bardzo przyjemnie, bardzo lubię to robić.

B: Czy chciałbyś coś dodać na koniec od siebie lub kogoś pozdrowić?
A: Oczywiście, chciałbym pozdrowić moje słoneczka, czyli całą organizację Fama Et Gloria, a dodatkowo oczywiście cały biznes ProjectFM i wszystkich graczy na serwerze!

B: Dziękuję Ci za poświęcony czas na udzielenie odpowiedzi do wywiadu.
A: Również dziękuję, było bardzo miło. Pozdrawiam Cię cieplutko i wszystkich czytających!

XGwBbve.png
Dziękuje bardzo za przeczytanie tego wywiadu. Mam nadzieję, że przypadł do gustu. Chciałbym podziękować @Amiczekza rozmowę, że mną i udzielenie wywiadu dla redakcji. Na sam Koniec życzę Wam Drodzy Czytelnicy miłego dnia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

SUFOELe.pngrtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.