Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Strogonof

kobretti38

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na Strogonof- oskarżony przez kobretti38

Nick pracownika: Strogonof
Data zdarzenia: 23.01.2021 10:30
Opis zdarzenia: Byłem w pracy przy zbieraniu nieczystości miasta jest też problem bo nie zrobiłem żadnego ssa jak stawiałem auto na parkingu w/w pracy a zostało mi zaholowane auto a pracownik jeszcze jest tak bez czelny że poucza gracza jak ma pisać co nie jest jego obowiązkiem i stwierdził iż dobrze zaholował auto bo stał nieprawidłowo proszę o pomoc w tej sprawie
Dowody: 

1 minutę temu, kobretti38 napisał:

Temat wątku: Skarga na Strogonof- oskarżony przez kobretti38

Nick pracownika: Strogonof
Data zdarzenia: 23.01.2021 10:30
Opis zdarzenia: Byłem w pracy przy zbieraniu nieczystości miasta jest też problem bo nie zrobiłem żadnego ssa jak stawiałem auto na parkingu w/w pracy a zostało mi zaholowane auto a pracownik jeszcze jest tak bez czelny że poucza gracza jak ma pisać co nie jest jego obowiązkiem i stwierdził iż dobrze zaholował auto bo stał nieprawidłowo proszę o pomoc w tej sprawie
Dowody: 

oto tylko ss iż zostało zaholowane na parking i przez kogo

mta-screen_2021-01-23_11-06-22.png

Witam!

Sprawa wygląda następująco. Podjeżdżam sobie pod sweepery SF i odholowuję źle zaparkowane auta (w tym moonbeam gracza @kobretti38). Gracz ma problem że odholowałem jego auto i na pm cały czas miał do mnie problem i nazwał mnie "Hamem" (tak prez samo H). Mówił że dobrze zaparkował. Przejdźmy do "dobrego zaparkowania" 

Pierwsza sprawa mam SS z autkiem  Widzimy na ss że auto jest źle zaparkowane.
mta-screen_2021-01-23_10-27-37.thumb.png.a46fd47356bf20146bf119176ccf6ee7.png

Druga sprawa specjalnie napisałem reporta żeby nie było wątpliwości co do tego. Support @WhiteTiger widział to i potwierdził że auto jest źle zaparkowane.  Myślę że jest wszystko jasne.

Trzecia sprawa Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze (nie zostałem poinformowany) oraz popraw tytuł i nick oskarżonego gdyż mam nick strogonoff nie strogonof a to jest różnica 😄

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.