Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona  Skarga na [d4nny] - oskarżony przez [bArrti]

baarti

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: d4nny
Data zdarzenia: 06.06.2024
Opis zdarzenia: Auto było w porządku i w dozwolonym miejscu zaparkowane na drwalu, nie było uszkodzone ani nic. Lecz pracownik Sara postanowił że weźmie sobie go bez 'podstawnie na pake i da do przechowalni, z jakiej racji ja się pytam? - Tu gdzie zaparkowałem swoje auto i tam ma stać, a nie żebym biegł za tobą a ty udajesz jeszcze że nie widzisz i nie odpisujesz na wiadomości. Nie tylko mi wydaje się ale w ostatnim czasie bierzecie auta na siłe, byle coś wziąć - niestety to nie jest dobry ruch.
Dowody:  fotki gdzie auto było zaparkowane oraz gdzie jest dozwolone parkowanie na drwalu: 

gallery246.jpg.2ae4b9598730023f980219daa168f70d.jpg

Zrzut ekranu 2024-06-06 093032.png

Witam, z tej strony Starszy Pracownik d4nny z S.A. Road Assistance.

Podczas patrolowania ulic San Andreas, zajechałem na The Panopticon w celu zweryfikowania parkingu przy pracy drwala, bo tam dość często stoją pojazdy całymi tygodniami - jestem jednym z niewielu, który tam zagląda.

Znalazłem 5 pojazdów kwalifikujących się do odstawienia na przechowalnie, powołując się na punkt z taryfikatora S.A. Road Assistance, który brzmi:

Cytat

- Pojazd na bezpłatnym parkingu publicznym powyżej 24h - Do przechowywalni.

odstawiłem je w odpowiednie miejsce.

Wśród tych pojazdów znalazło się Twoje auto, które również zostało zabrane na przechowalnie zgodnie z tym punktem.

Dodatkowo napisałem na czacie globalnym, że pojazdy stojące na parkingu bezpłatnym powyżej 24h - kwalifikują się do odholowania na przechowalnie pojazdów.

Ty natomiast poza tym, że coś krzyczałeś przez mikrofon i rzuciłeś bluzgiem na czacie, zamiast napisać do mnie normalnie od razu wyskoczyłeś z "elegancką skargą"

Tutaj log z konsoli.

Cytat

[2024-06-06 09:12:23] [Output] : G> bArrti: kto kurw wiezie auto na sarze teraz alphe
[2024-06-06 09:12:26] [Output] : G> bArrti: ktory z sary
[2024-06-06 09:12:40] [Output] : G> TurboWojtek: pewnie d4nny
[2024-06-06 09:12:41] [Output] : OG > (21) 50cent: [S/W] Vincent STD na tune set limit || [S/W] Rancher na tune donica || [S/W] Tornado 15ns donica || [S/W] Alpha na tune || Sell punkty premium
[2024-06-06 09:12:54] [Output] : G> bArrti: no to pójdzie elegancka skarga

Jest to moja pierwsza i ostatnia wypowiedź w skardze, nie mam sobie nic do zarzucenia.

Decyzję pozostawiam zarządowi - dowód poniżej.

Spoiler

mta-screen_2024-06-06_09-11-40.thumb.png.09981256762e36d3a69bf7bf8ca7e5fb.png

17 minut temu, d4nny napisał:

Witam, z tej strony Starszy Pracownik d4nny z S.A. Road Assistance.

Podczas patrolowania ulic San Andreas, zajechałem na The Panopticon w celu zweryfikowania parkingu przy pracy drwala, bo tam dość często stoją pojazdy całymi tygodniami - jestem jednym z niewielu, który tam zagląda.

Znalazłem 5 pojazdów kwalifikujących się do odstawienia na przechowalnie, powołując się na punkt z taryfikatora S.A. Road Assistance, który brzmi:

odstawiłem je w odpowiednie miejsce.

Wśród tych pojazdów znalazło się Twoje auto, które również zostało zabrane na przechowalnie zgodnie z tym punktem.

Dodatkowo napisałem na czacie globalnym, że pojazdy stojące na parkingu bezpłatnym powyżej 24h - kwalifikują się do odholowania na przechowalnie pojazdów.

Ty natomiast poza tym, że coś krzyczałeś przez mikrofon i rzuciłeś bluzgiem na czacie, zamiast napisać do mnie normalnie od razu wyskoczyłeś z "elegancką skargą"

Tutaj log z konsoli.

Jest to moja pierwsza i ostatnia wypowiedź w skardze, nie mam sobie nic do zarzucenia.

Decyzję pozostawiam zarządowi - dowód poniżej.

Pokaż ukrytą zawartość

mta-screen_2024-06-06_09-11-40.thumb.png.09981256762e36d3a69bf7bf8ca7e5fb.png

A więc mój pojazd nie stoi tygodniami tam, bo ja pracuje codziennie na tej pracy, więc pojazd ma mi tam stać. Bo codziennie gdzieś jade czy coś, a nie będę biegał do przechowalni i z powrotem bo ty dasz czyiesz  prywatne auto do przechowalni. i z tym faktem czy jesteś jednym z niewielu co tam zagląda? mógłbym się mieszać z tym twoim stwierdzeniem ponieważ widzę że pracownicy Sara normlanie tam zaglądają ale to taki szczegół. 

Co do wiadomości na czacie globalnym akurat jej nie widziałem może napisałeś ją przed rozpoczęciem służby nie wiem lub po, moim wbiciu na serwer. 

co bluzgałem? napisałem w skrócie jak widzisz, nie obrażając cie jak na voice tak i na czacie bo bym dawno dostał mute także bluzganie nic cie tu nie obroni niestety bo takowego nie było po za słowem kurw* w skrócie, co do napisania do ciebie pisałem do ciebie na pm, stojąc obok ciebie, zerowej odpowiedzi nie było ani ruchu z twojej strony, wziąłeś auto i pojechałeś w długą także proszę cie, nie olewaj graczy drogi graczu. co do słowa eleganckiej skargi tak bo nie dostawałem odpowiedzi żadnej od ciebie także postanowiłem kroki stawiać bo bez jaj. To tyle z mojej strony również się już nie wypowiadam bo szkoda mi czasu mojego na dalsze ciągniecie tej szopki, Wine widze po tobie, pojazd nie był uszkodzony ani nic. cały czas robie przy tej pracy i oczekuje mieć auta obok siebie a nie w przechowalni, nie będzie samowolki. 

Oczkuje od Zarządcy godnego rozpatrzenia sprawy bo wydaje mi sie że Pracownicy sary w ostatnim czasie przesadzają w braniu tych aut, i biorą je na siłe bo to żeby coś robić.

2 godziny temu, bArrti napisał:

Oczkuje od Zarządcy godnego rozpatrzenia sprawy bo wydaje mi sie że Pracownicy sary w ostatnim czasie przesadzają w braniu tych aut, i biorą je na siłe bo to żeby coś robić.

Nic nie jest robione na siłę, a jedynie odholowanie pojazdu według naszego taryfikatora który obowiązuje na serwerze : https://projectrpg.pl/topic/2502-taryfikator-sa-road-assistance/

Pojazd stał powyżej 24 godzin, więc pracownik miał  prawo go  wrzucić do przechowywalni. Nie widzę tutaj  winy ze strony pracownika, skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.