Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Husti_

igosiekx

Rekomendowane odpowiedzi

VjOPXew.png

mSu4qkK.png

Siemaneczko z tej strony Senior Pressman @igosiekx z Redakcji Project News Dzisiaj przygotowałem dla was wywiad z graczem @Husti_bez zbędnego przedłużania zachęcam do przeczytania tego wywiadu.

LKZ38Vt.png

I: @igosiekx | H: @Husti_

I: Witam , z tej strony Senior Pressman @igosiekxz Redakcji Project News! Czy mógłbym ci zadać kilka pytań?
H:
Jasne , że tak

I: Dobrze więc na początek opowiedz nam coś o sobie
H:
 Witam mam na imię Konrad i mam lat 16. Interesuję się fotografią, grami komputerowymi, grafiką komputerową oraz geografią. Jednym z moich największych marzeń jest odwiedzenie wszystkich kraji na świecie. Urodziłem się we Francji i tutaj także mieszkam oraz edukuję się. Jestem odpowiedzialny, miły i skory do pomocy w każdej sytuacji, szybko się uczę nowych rzeczy  oraz szybko nawiązuje kontakty międzyludzkie. Wychodzę z założenia, że każdy powinien brać pełną odpowiedzialność za to, co robi. Dlatego wszystko, co robię ma dla mnie ogromne znaczenie.

I: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
H: Trafiłem na ten serwer dzięki mojemu bratu, zacząłem przygodę na MTA od 2017 roku na serwerze, który już nie niestety nie istnieje.

I: Ile czasu dziennie poświęcasz na grę?
H: Co do czasu poświęconego na grze to zależy jaki dzień, tak w wolnej chwili mogę posiedzieć z 3/4 godziny.

I: Skąd pomysł na nick?
H: Pomysł na nick się wziął z jeszcze dawnych czasów, jak grałem z moim bratem w Roblox. Miałem wtedy 7 lat i postanowiłem sobie stworzyć nick dla siebie. Jako iż lubiłem rasę psów Husky, to wziąłem Hus- i dodałem ti

I: Na ile wyceniasz swój majątek i co w nim kolekcjonujesz?
H: Wyceniam swój majątek na takie 1.2kk. Kolekcjonuje Banshee Viper GTS, Merit, Manana, Moonbeam, Washington oraz Greenwood.

I: Czy masz jakieś cele na serwerze?
H: Tak, moje cele na serwerze to po prostu robić projekty z furek i pomaganie oraz rozśmieszanie ludzi na serwerze.

I: Czy byłeś w jakiejkolwiek frakcji lub biznesie? A może planujesz dołączyć?
H: Tak, byłem 2 razy w SATC i raz w SARA, co do biznesu nie jestem w żadnym i nie mam planów do żadnego dołączać, chyba że ktoś mnie przekona.

I: Na serwerze masz przegrane ponad 1435 godzin, jak wspominasz ten czas? Są jakieś konkretne osoby, z którymi spędziłeś ten czas?
 H: Zgadza się, mam przegrane sporo godzin i dobrze te godziny wspominam, pierwsza organizacja, do której dołączyłem to była organizacja mojego brata i sąsiada, poznałem tam sporo fajnych osób, ale niestety liderzy nie mieli już czasu na rozwijanie tej organizacji i po prostu przepadła. Następnie 6 maja tamtego roku dołączyłem do organizacji CDW, w której też poznałem bardzo dużo spoko ludzi, ale niestety w pewnym momencie się już źle dogadywaliśmy i odszedłem. Aktualnie mam sporo znajomych, z którymi rozwijam organizacje.

I: Gdybyś mógł coś dodać lub zmienić na serwerze, to co by to było?
H: Dodałbym na serwer możliwość płacenia na bramkach bankiem i może jakieś bodykity do Uranusa, Merit itp...

I: Jaka jest twoja najbardziej ulubiona praca dorywcza na serwerze i dlaczego akurat tam lubisz pracować?
H: Moja ulubioną pracą dorywczą na serwerze jest Kurier, lubię tam pracować, bo jest to najlepsza praca pod zarobek. Jak potrzebuje szybko hajsu, to wbijam na kurierkę i mam wszystko, co potrzeba.

52r2Zst.png

I: Powiesz nam coś o twojej organizacjii, w której jesteś?
H: Jasne, jest to organizacja Chicago Bulls, w której jestem Pomocnikiem, stworzyliśmy ja z ziomkami, rozwijamy ja pomału mamy spoko furki i szukamy bazy, bo aktualnie wynajmujemy na SF Garcia.

I: Ile macie aktualnie osób w organizacji?
H: Osób mamy na tę chwilę 18, tak jak wspomniałem wcześniej, rozwijamy się powoli.

I: Odchodząc od MTA czy grasz w jakieś gry oprócz Multi Theft Auto?
H: Tak, najbardziej gram w MTA, lecz gram jeszcze w Farming Simulator 22 oraz w Dying Light 1/2.

I: Jakie są twoje zainteresowania?
H: Moje zainteresowania jak u góry pisałem to fotografia, gry komputerowe, grafika komputerowa oraz geografia.

I: Dziękuję Ci za udzielenie wywiadu czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
H: Tak, chciałbym pozdrowić bardzo serdecznie całą organizację Chicago Bulls, @oli16cm, @TheStreetWear, rodzinę oraz @igosiekx.

KsDF6Sj.png

Dziękuje wam Drodzy czytelnicy za przeczytanie tego wywiadu mam nadzieję, że wam się spodobał. Zapraszam was również do zapoznania się z innymi wywiadami i artykułami tworzonymi przez naszą redakcję oraz życzę miłego dnia.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News: 

SENIOR_PRESSMAN.png?ex=6660c024&is=665f6ea4&hm=251cc845bda3c0060c436d5eb57812858c75035a0fbf8514555c265a98403d53&rtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.