Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Doświadczonym szoferem vEroX.

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

Qar8lEf.png

mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Senior Reporter @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam wywiad z Doświadczonym Szoferem frakcji San Andreas Transport Corporation @vEroX.. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania tego materiału!

LKZ38Vt.png

d: @-dzusia- | v: @vEroX.

d: Witam, z tej strony Senior Reporter @-dzusia-. Chciałbyś udzielić mi wywiadu?
v: Cześć, chętnie.

d: Świetnie! Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
v: Cześć, jestem Wiktor, na serwerze znany jako @vEroX.. Jestem taksówkarzem już od paru ładnych miesięcy, a dokładniej od 22 października 2023 roku.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
v: Do gry na PRPG zachęcił mnie brat @PudzianzVolvo i razem z nim oraz kumplem @bancior zaczęliśmy przygodę i tak jakoś poleciało.

d: Skąd pomysł na nick?
v: Szczerze, do końca nie pamiętam, tak jakoś przyszło.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
v: Tak, posiadam pewien cel. Ukończyć całkiem spory i kosztowny projekt.

d: Na ile wyceniasz swój majątek? Jakie auta posiadasz w swojej kolekcji?
v: Swój majątek wyceniam na około 7.5kk. Najciekawsze samochody, jakie posiadam to Sultan sedan na FT, Bullet GT na FT, NRG-500 na FT oraz Walton F-350 Classic na id 164.

d: Gdybyś mógł coś dodać lub zmienić na serwerze, to co by to było?
v: Na ten moment nic mi nie przychodzi do głowy. Uważam, że wszystko jest w porządku.

d: Z tego, co wiem, na serwerze pełnisz funkcje Doświadczonego Szofera we frakcji SATC. Jakie prace/obowiązki do Ciebie należą?
v: Tak, zgadza się, jestem Doświadczonym Szoferem, dodatkowych obowiązków tak zbytnio nie mam, prócz wykonywania zgłoszeń z panelu.

d: Jeśli nie TC to jaką inną frakcję lub biznes byś wybrał i dlaczego?
v: Nie widzę żadnej lepszej frakcji niż SATC na ten moment. Co do biznesu to chętnie spróbowałbym w przyszłości w PRFM.

d: Jest coś, za co doceniasz San Andreas Transport Corporation? Chciałbyś, by coś zostało zmienione?
v: SATC doceniam za dobrą atmosferę i super ludzi, polecam tę frakcję każdemu. Co do zmian, według mnie dobrze jest, tak jak jest.

d: Na serwerze masz przegrane ponad 2016 godzin. Jak wspominasz ten czas? Są jakieś konkretne osoby, z którymi spędziłeś te chwile?
v: Ten czas wspominam bardzo dobrze, na pewno zabawowo oraz radośnie, a zawdzięczam go w głównej mierze @PudzianzVolvo, @Anaskor, @Juror16, @Limek @WRIATHalien, @bancior, @masnyszymek i @DawSek.

d: Jak oceniasz eventy serwerowe? Masz jakieś zastrzeżenia co do nich?
v: Nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. Rzadko biorę udział, ponieważ często bywam na służbie i średnio mam czas.

d: Co najbardziej lubisz na ProjectRPG?
v: Na ProjectRPG najbardziej lubię pobawić się z kumplami.

d: Opowiesz coś więcej o organizacji, w której jesteś?
v: Organizacja, w której jestem, nazywa się Jabol Warehouse, której liderem jest @PudzianzVolvo. Wiążę z nią dużo wspomnień, między innymi z osobami, które wspomniałem wyżej oraz jestem w niej od początku i od startu jej, jestem na stanowisku V-lidera. Kiedyś odchodziłem, ale teraz zostaję.

d: Odchodząc od tematu serwera, chciałbyś podzielić się swoimi zainteresowaniami lub pasjami?
v: Moimi zainteresowaniami głównie są motoryzacja i gry komputerowe.

d: Gdzie widzisz siebie za 10 lat?
v: Za 10 lat widzę siebie na stanowisku mechanika w serwisie Volvo.

d: Co jest dla Ciebie w życiu najważniejsze? Czym się kierujesz?
v: Rodzina i znajomi. Kieruję się zdrowym rozumem.

d: Masz jakieś marzenia? Jest jakieś miejsce, które chciałbyś odwiedzić?
v: Tak, mam marzenie, aby zwiedzić trochę świata. Chętnie odwiedziłbym Paryż, Dubaj i może jakiś Rzym, coś w tym stylu...

d: Jak opiszesz siebie w 3 słowach?
v: Spontaniczny, pomysłowy, ambitny.

d: Czego się najbardziej boisz?
v: Najbardziej boję się pająków oraz tego, że trzeci tłok w Satsumie wyleci (pozdrawiam graczy My Summer Car).

d: Na koniec, zapytam jeszcze, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
v: Chętnie bym pozdrowił kilka osób: @Anaskor, @PudzianzVolvo, @Juror16, @WRIATHalien, @DawSek@bancior@Limek@Dev.

d: Dziękuję Ci bardzo za tę rozmowę i życzę dalszych sukcesów!
v: Dziękuje również i również życzę sukcesów.

XGwBbve.png
Dziękuję za przeczytanie tego materiału. Mam wielką nadzieję, przypadł wam do gustu. Oczywiście jeszcze chciałabym podziękować @vEroX. za rozmowę. Na koniec życzę Wam Drodzy Czytelnicy miłego dnia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News

dzusia.png?ex=666086af&is=665f352f&hm=8305854b7c827d6bacd91a4175def88989ab7a2b14c799c651216d5ca5c60c8d&=&format=webp&quality=losslessfznzjhj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.