Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Xanny

MirekRowerzysta

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kubus05
Nick oskarżonego:Xanny
Powód skargi: zaniżenie podczas treade
Data zdarzenia: 2024-06-03 00:39:31
Dowody: logi są
Opis sytuacji: no to tak dnia dzisiejszego napisałem do xanny czy miałby coś za zamianę za mojego sadlera 41478 xanny zaproponował mi trojaczki tzn 3 pojazdy perenniale 1957,1958,1959 wydawało mi się że te pojazdy są w podobnej wartości do mojego sadlera na forum sprawdzałem i był gracz SEQ* które miał te pojazdy dodałem go lecz niestety wtedy była noc nie doczekałem się odpowiedzi też na tamten moment nie miałem u kogo się dowiedzieć po ile takowe perenniale chodzą i dziś w godzinnach porranych napisał do mnie SEQ* że te perreniale są warte 300k i sam miał problem żeby je sprzedać więc też proszę osoby na wysżej randze żeby mi podliczyły te 3 perreniale przypomnę też że na sadlera była oferta 500k gotówką teraz mam lekki mętlik w głowie bo z tego co mówi SEQ* to supporter xanny  dał mi 3 perenniale o wartości 300k i 35k co razem daje 335k więc wydaje mi się że dobrym rozwiązaniem by było żeby wyrównać tą kwote tzn przelać 165.000$ na moje konto żeby to się wyrównało pozdrawiam i do widzenia

Zrzut ekranu 2024-06-02 233511.png

Zrzut ekranu 2024-06-03 112016.png

Zrzut ekranu 2024-06-03 112024.png

Witam,

Sam się na to zgodziłeś i sam też zaproponowałeś mi wymianę za twojego Sadlera, pytając, czy mam coś na "Trade", odpowiedziałem, że nie, aczkolwiek zapomniałem o trojaczkach, czyli perkach, o których mówisz. Dokładnie sam mi napisałeś, że ofki od "jakiegoś gościa" na pm'ce były 300k za wszystkie i powiedziałeś, bym ci dorzucił 35k, więc nie miałem z tym problemu. Nie rozumiem teraz, powodu skargi o jakiekolwiek zaniżanie, nigdzie cię nie okłamałem, nie mówiłem, że twój Sadler jest wart tyle ile moje Perenniale, dosłownie nic nie padło z moich ust, co wskazywałoby na oszustwo i tym podobne. Tyle z mojej strony, ponieważ nie wiem, co ci mogę jeszcze powiedzieć, odmieniać się nie chce, bo nie widzę tu błędu z mojej strony.

Bazując na punkcie 6 regulaminu gospodarki serwera (Gracz zobowiązany jest do podejmowania decyzji na własną odpowiedzialność w kwestii przeprowadzania transakcji z graczem, w tym ustalenia wartości transakcji. Sytuacje, w których gracz posłuży się informacjami przedstawionymi przez innego gracza w zakresie wartości transakcji, będą pomijane przy powstaniu ewentualnych sporów oraz skarg.) stwierdzam brak jakiejkolwiek winy Supportera. Jeżeli Oskarżający chciał usłyszeć opinię innego gracza to należało się wstrzymać z wymianą. Skargę oddalam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.