Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Gaga

Keicam.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: pawelek345
Nick oskarżonego: Gaga
Powód skargi: bezsensowne wyrzucenie z serwera.
Data zdarzenia: 1.06.2024
Dowody: logi 
Opis sytuacji: a więc, byłem na derbach i nie powiem skąd dostałem mute na 3h, nie mam pojęcia za co więc wysłałem reporta którego przyjeła Gaga, napisała że "doskonale wiesz za co dostałeś mute" po czym dostałem warna za bezsensowne reporty, chciałem się dowiedziec CO NAPISAŁEM ale moderatorka mnie poprostu olała i zamiast wyjasnic powód muta wolala pójść na prościzne i wyrzucić mnie, Proszę o wyjaśnienie sytuacji.

Witam. Jeżeli chodzi o mute to napisałam ci, że chodzi o chat lokalny. Co do kicka natomiast to rozumiem pytanie o to za co dostało się muta (na które odpowiedź otrzymałeś) ale na tym twoje reporty się nie skończyły. Reporty nie służą do rozmów i to właśnie dlatego najpierw otrzymałeś warna a potem z racji kolejnych reportów- kicka. 

Na twoje pytanie odpisałam ci, że chodzi o chat lokalny. Nie spodziewałam się że możesz nie pamietać dosłownie kilku wcześniejszych wiadomości lub jak wyszło z naszej rozmowy na dc, że możesz nie znać znaczenia używanych przez siebie słów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.