Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Hubi15

kzfka5g

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kzfka5g
Nick oskarżonego: Hubi15
Powód skargi: Podejrzenie nadużycia uchologów.
Data zdarzenia: 01.06.2024
Dowody: Zapraszam do przeglądania logów w grze, głównie z rozmowy prywatnej z supporterem.
Opis sytuacji: Pisaliśmy żartobliwie w gronie znajomych lekko zapominając o kulturze osobistej na czacie lokalnym i po chwili dostaliśmy ostrzeżenia o zachowanie kultury; nikogo obok nie było, kto mógłby potencjalnie napisać reporty na nas, więc postanowiłem napisać do supportera który nadał ostrzeżenia z pytaniem dlaczego tak zrobił, wyjaśnił najpierw, że dostrzegł zachowanie łamiące regulamin i zareagował, po czym zapytałem się go czy latał na spectacie lub przeglądał uchologi, to on nagle zmienił zdanie i stwierdził, że zareagował na wysłanego reporta, zapytałem się więc, czy mógłby udostępnić w takim razie treść reporta, bez nicku osoby wysyłającej go, a on powiedział że nie może i koniec. Taka rozmowa. Zaznaczę jeszcze raz, że nie mam problemu o same nadanie ostrzeżeń.

Drogi graczu, nigdzie nie zmieniłem zdania, co doskonale ukażą logi z naszej rozmowy. Sytuacja wyglądała następująco, przyjąłem zgłoszenie na jedną z osób będących w pojeździe (bodajże 3 osoby znajdowały się wewnątrz). W czasie kiedy analizowałem zgłoszenie gracz kzfka5g oraz jeszcze jeden gracz, którego skarga nie dotyczy, użył słów wulgarnych. Przytoczę zatem treść regulaminu serwera, do którego każdy gracz ma obowiązek się stosować. 

Gracz powinien zachować pełną kulturę wypowiedzi przy interakcji ze społecznością serwera.

W związku z zauważeniem łamania zasad regulaminu postanowiłem zareagować, nadając obu graczom po ostrzeżeniu. Ranga Supportera zobowiązuję mnie do reagowania na wszelkie przejawy łamania zasad serwera. W związku z powyższym uważam, że wypełniłem należycie swoje obowiązki. Nie będę udostępniał treści raportów. Nie zachowałeś kultury osobistej, fakt że zrobiłeś to na czacie lokalnym w gronie znajomych w moim odczuciu Cię nie usprawiedliwia. Nie wiem czy w pojeździe siedzieli znajomi czy nie, a same wulgaryzmy napisane były w ruchliwym miejscu w San Fierro. Niezbędne dowody są do wglądu dla administracji RCON.

To wszystko co mam do powiedzenia w tej sprawie, pozdrawiam!

Drogi supporterze, najpierw napisałeś mi że "dostrzegłeś" zachowanie łamiące regulamin, po czym gdy zapytałem się Ciebie, czy spectowałeś nas lub patrzyłeś uchologi, to nagle powiedziałeś, że zareagowałeś na zgłoszenie, co z mojej strony jak najbardziej zabrzmiało jak zmiana zdania pod wpływem presji.

Jeśli chodzi o to zgłoszenie, to ja nadal bardzo chciałbym zobaczyć jego treść, ponieważ z tego co pamiętam w miejscu gdzie byliśmy nikogo nie było, dodam że miejsce w żaden sposób nie jest ruchliwe, argument trochę z wyssany z palca, bo wtedy na mapie były uwaga uwaga, 3 kropki: ja i moi znajomi: @Dev, @juzek420 którzy mogą dodatkowo potwierdzić, czy się znamy, z okazji Twoich wątpliwości na ten temat, a z tego co mi wiadomo, wulgaryzmy pisane w gronie znajomych nie powinny być brane pod uwagę jako łamanie regulaminu.

P.S. nie musisz mi złotko przytaczać żadnych paragrafów z regulaminu serwera, błagam, nie rób ze mnie idioty na forum całej społeczności serwera.
Dodam, że jeśli ktokolwiek będzie sprawdzał nasze logi z rozmowy prywatnej, nie chcę aby była to osoba z organizacji Fama Et Gloria.

No nie no chwila, pisząc że "dostrzegłeś" jawnie brzmi to tak, jakbyś aktywnie przeglądał uchologi, tym bardziej że na samym początku nie było mowy o żadnym reporcie, tylko broniłeś się mówiąc, że "dostrzegłeś zachowanie łamiące regulamin więc zareagowałeś", jednak po tym gdy zapytałem się czy spectatowałeś lub przeglądałeś 1000 razy już wymienione uchologi, nagle wspomniałeś o tym, że ktoś wysłał reporta na jednego z nas. No mega spójna historia.

Nie rozumiem dlaczego stwierdzenie „dostrzegłem” brzmi na przeglądanie uchologów. Nie wnikam, natomiast nie zamierzam się bawić tutaj w słówka i skojarzenia. Wyczytałeś to co chciałeś wyczytać, bez względu na rzeczywistość. Nie widzę sensu wypowiadania się po raz kolejny w skardze. Oczekuję na werdykt ARCON.

Brzmi to tak ponieważ na samym początku nie wspominałeś nic o tym, że ktoś wysłał na któregoś z nas reporta, tym bardziej że nikogo oprócz nas tam nie było; dopiero po chwili wspomniałeś, że ktoś faktycznie napisał reporta, kiedy zapytałem się skąd niby wiedziałeś, że w ogóle ktoś z nas napisał coś co stricte wykracza poza regulamin serwera. Taka wypowiedź jak Twoja dla mnie nie ma żadnego sensu, bo zamiast trzymać się jednej wersji od samego początku i argumentując się tym samym, to wygląda to z mojej perspektywy tak, jakbyś nagle zmienił zdanie. Nie wiem ile razy mam jeszcze to powtarzać, ale aktualnie mam odczucie jakbym rozmawiał ze ścianą, która trochę ucieka na bok od głównego tematu i/lub używa maksymalnie bezsensownych argumentów, tylko po to aby postawić na swoje. A i dziękuję serdecznie za to piękne i miłe stwierdzenie, "wyczytałeś to co chciałeś, bez względu na rzeczywistość".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.