Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Mł.Pozorantem Szym9n4k

xdPiko

Rekomendowane odpowiedzi

rVtHgXE.png
mSu4qkK.png

Witam tutaj Trainee xdPiko z Redakcji Project News. Dzisiaj zadamy kilka pytań Mł. Pozorantowi Szym9n4k’owi. Nie przedłużając, zachęcam do przeczytania wywiadu.

LKZ38Vt.png

X: @xdPiko | S: @Szym9n4k

X: Witam tutaj Trainee @xdPiko z Redakcji Project News. Dzisiaj moim gościem będzie Mł.Pozorant @Szym9n4k. Miło z mojej strony!
S: Witam, z tej strony Mł.Pozorant Szym9n4k z Biznesu Posorants Group.

X: Na dobry początek, aby przybliżyć czytelnikom twoją osobę, opowiedz nam parę zdań o sobie.
S: 
Nazywam się Szymon, mam skończone 16 lat. W wolnym czasie zazwyczaj gram ze znajomymi w koszykówkę, uwielbiam także jazdę na rowerze, zarówno zimą, jak i latem. Te dwie czynności dodają mi energii i radości z rywalizacji z innymi osobami. Spędzam również sporo czasu na serwerze, gdzie angażuje się w budowanie relacji z innymi graczami o podobnych zainteresowaniach. Uważam, że aktywność fizyczna, jak i wirtualna wpływa pozytywnie na moje życie. Zwiększa umiejętności interpersonalne oraz zdolność do pokonywania zadań.

X: Całkiem pokaźna liczba zainteresowań. Na twoim tle profilu możemy dostrzec samochód marki Mercedes, czy to oznacza, że motoryzacja jest również jedną z twoich fascynacji?
S: Tak, motoryzacja interesuję się od dłuższego czasu, około 3 lat. Tak jak widać na moim zdjęciu profilowym, znajduje się Mercedes, dokładnie w124. Jest to mój ulubiony model z wszystkich pojazdów marki Mercedes-Benz. Lubię jeszcze pojazdy marki Dodge, szczególnie Charger z 2019 roku.

OLTR0C3.png

X: Wracając do tematyki gier, jak zaczęła się twoja przygoda z MTA?
S: 
Moja przygoda z MTA zaczęła się 30 kwietnia 2021 roku, zacząłem wtedy grać na serwerze dosyć popularnym, ponad 100 graczy średnio na nim grało. Pograłem na nim około 1,5 roku, przy czym uczestniczyłem we frakcji SAPD. Pełniłem w niej służbę ponad rok, po 2 latach serwer zniknął z listy i do dzisiaj nie pamiętam jego nazwy. 7 kwietnia 2023 roku dołączyłem na serwer ProjectRPG, mój dobry znajomy @Mirek_BeBeton* zachęcił mnie do zagrania na tym serwerze, bardzo mu z tego powodu dziękuję. Zacząłem jak każdy inny gracz magazyn, po czym przejście na inną pracę dorywczą po zdobyciu odpowiedniej ilości reputacji. Na serwerze nie gram pod majątek tylko pod dobrą zabawę.

X: Widzę, że na samym serwerze posiadasz już ponad 1200 godzin. Czy jesteś zadowolony ze spędzonego czasu na serwerze? Jak wspominasz te chwile?
S: 
Oczywiście, jestem zadowolony ze spędzonego czasu na serwerze, poznałem wielu ludzi, którzy okazali się świetnymi osobami do wspólnej gry na serwerze oraz do porozmawiania na różne tematy, znamy się już około 3 miesiące i razem zakładamy organizację.

X: Czy posiadasz jakieś cele, które chciałbyś zrealizować na serwerze?
S: 
Tak, aktualnie na serwerze posiadam szczególny cel, realizuję projekt Cheetaha, który na obecny moment posiada przeniesienie napędu AWD.

X: W takim razie życzę powodzenia z projektem. Jeśli chodzi o frakcję, widzę, że na obecny moment nie jesteś z żadną powiązany. Czy w niedalekiej przyszłości chciałbyś do jednej dołączyć?
S: 
Aktualnie nie jestem w żadnej frakcji, lecz chciałbym dołączyć do frakcji SAPD z powodu zainteresowań oraz dużych umiejętności. Na naszym serwerze byłem 2 razy we frakcji SARA, przez co dziękuje liderowi @Braian11 za szansę, lecz frakcja nie przypadła mi do gustu.

tgrzkSM.png

X: Z biznesów zdecydowałeś się na Posorants Group, co skusiło Cię do napisania podania właśnie tutaj?
S: Biznes skłonił mnie do dołączenia z powodu odgrywania akcji RolePlay, czy to większe, czy mniejsze. Słyszałem dużo opinii na temat, że biznes Posorants Group jest niepotrzebny na serwerze, lecz ja jestem wręcz przeciwnego zdania. Biznes ten angażuje się w różne eventy organizowane przez ARCON i nie tylko, co z pewnością urozmaica rozgrywkę na serwerze. Ostatnio Pozoranci odgrywali akcje ściągania tortu na urodzinach serwera. I właśnie dlatego chciałem dołączyć do tego biznesu.

X: W takim razie życzę Ci dalszych sukcesów w biznesie oraz awansu na wyższe stanowiska. Następne pytanie, w skali od 1 do 10, jak oceniłbyś ostatnie wprowadzone aktualizację na serwerze?
S: Ostatnie aktualizacje sporo wpłynęły na stan serwera, np. naprawa Martin Bridge była świetnym pomysłem, bądź aktualizacja znajdująca się pod panelem F5, wprowadzona przez Sky umożliwiająca dodanie customowej mapy, nie grzebiąc tym samym w plikach gry. Osobiście oceniam na mocne 8/10.

X: Ponownie, wracając do tematyki IRL. Gdybyś miał się opisać w 3 słowach, to jakie by to były?
S: Murarz, tynkarz, akrobata.

X: Widzę, że humorek się zgadza. Ostatnim już na dzisiaj pytanie, czy chciałbyś jeszcze kogoś pozdrowić?
S: Tak, chciałbym pozdrowić całą organizacje Chicago Bulls, gracza @vertii oraz @SzalonyAleToSzef, oraz Ciebie piszącego ten wywiad.

X: Dziękuje za przeprowadzony wywiad, miło i pożytecznie spędzony czas!
S: Również dziękuję!

XGwBbve.png

To by było na tyle, dziękuję za przeczytanie wywiadu!

8eybfgF.png

Dla Redakcji  Project News:

XyJUxxw.png
rtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.