Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Toskiiii

Szym9n4k

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Toskiiii
Data zdarzenia: 30.05.2024 
Opis zdarzenia: Pracownik frakcji odholował mi pojazd z dm
Dowody: 
- tu dowód że wjechaliśmy na strefę dm, bardzo dobrze widać że pojazd ma zaciągnięty ręczny oraz znajduje się na strefie dm  https://streamable.com/nxglto
[2024-05-30 14:52:01] [Output] : ⓠWkroczyłeś w strefę DM! Miej się na baczności! [2024-05-30 14:52:03] [Output] : ✔ Zaciągnąłeś ręczny w pojeździe!

image.png?ex=6659cb3e&is=665879be&hm=5e1

Uszanowanie! Z tej strony Pracownik Toskiiii z frakcji San Andreas Road Assistance. Zostałem oskarżony a więc wypowiem się pod ową skargą. Pojazd nie został zabrany ze strefy DM, pojazd był przed nią, jak można zauważyć na poniższym dowodzie który załączam do mojej wypowiedzi. Do pojazdu zostałem wezwany przez SAPD po dojechaniu na miejsce funkcjonariusz wskazał mi Cheetacha który jest wspomniany wyżej w skardze i nakazał wstawić pojazd na parking policyjny z powodem: Pojazd po pościgu. A więc zastosowałem się do poleceń funkcjonariusza i wstawiłem pojazd na Parking policyjny. Odemnie to tyle, poniżej dowód w którym jasno jest widać skąd zabrałem pojazd.

mta-screen_2024-05-30_14-58-28.png

1 godzinę temu, Toskiiii napisał:

Uszanowanie! Z tej strony Pracownik Toskiiii z frakcji San Andreas Road Assistance. Zostałem oskarżony a więc wypowiem się pod ową skargą. Pojazd nie został zabrany ze strefy DM, pojazd był przed nią, jak można zauważyć na poniższym dowodzie który załączam do mojej wypowiedzi. Do pojazdu zostałem wezwany przez SAPD po dojechaniu na miejsce funkcjonariusz wskazał mi Cheetacha który jest wspomniany wyżej w skardze i nakazał wstawić pojazd na parking policyjny z powodem: Pojazd po pościgu. A więc zastosowałem się do poleceń funkcjonariusza i wstawiłem pojazd na Parking policyjny. Odemnie to tyle, poniżej dowód w którym jasno jest widać skąd zabrałem pojazd.

mta-screen_2024-05-30_14-58-28.png

Rozumiem, ale jakim cudem pojazd znalazł się poza strefą dm gdy, pojazd byl w 75% na strefie? Może to pytanie trzeba kierować do funkcjonariuszy którzy tam się pojawili, między innymi @Wejpersonktóry stał przy pojeździe. Zgodnie z logami oraz dowodem w postaci nagrania pojazd był na strefie z zaciągniętym ręcznym.

Uszanowanie, Police Officer III + 1 bociek982, z SA Police Departament 

Wiem o tym, że nie byłem proszony o wypowiedź lecz nie była to wina Wejpersona tylko moja, zaczynając od początku pojazd został przeze mnie przepchany w bezpieczne miejsce, fakt faktem nie był to Wejperson lecz ja, do całości przyznaje sie, był to błąd jeśli chodzi o przepchanie owego pojazdu. W ramach zarzutu jestem skłonny zwrócić wszelkie koszta transportu pojazdu PP. Pozdrawiam, oraz przepraszam za błąd. 

10 minut temu, bociek982 napisał:

Uszanowanie, Police Officer III + 1 bociek982, z SA Police Departament 

Wiem o tym, że nie byłem proszony o wypowiedź lecz nie była to wina Wejpersona tylko moja, zaczynając od początku pojazd został przeze mnie przepchany w bezpieczne miejsce, fakt faktem nie był to Wejperson lecz ja, do całości przyznaje sie, był to błąd jeśli chodzi o przepchanie owego pojazdu. W ramach zarzutu jestem skłonny zwrócić wszelkie koszta transportu pojazdu PP. Pozdrawiam, oraz przepraszam za błąd. 

Rozumiem, mam nadzieje że problem nigdy się nie powtórzy, życzę miłego dnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.