Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Joygrad

afrotykocie

Rekomendowane odpowiedzi

Login: afrino
Nick oskarżonego: Joygrad
Powód skargi: taran+jazda pod prąd rowerem.
Data zdarzenia: 22.01.2021.
Dowody:

Opis sytuacji: Gracz specjalnie wjechał pod prąd rowerem żeby mnie staranować i rozwalić moje paczki. Paczki miałem na 40% gracz mi jest winien 800 pln.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  Mam mute,kolega napisał.

1 minutę temu, afrino napisał:

To w twoim zadaniu jest zapłacenie mi za szkody,a Ty zamiast tego mnie zabiłeś xD

Tak jak mówiłem nie róbmy tu spamu,Administracja zadecyduje słusznie.

To ostatnia wiadomość w tej skardze postaram ci się wszystko wytłumaczyć: 

A więc tak ćwiczyłem sobie skakanie na rowerze przez strefę DM, kiedy cię staranowałem i podjechałeś do strefy DM i wysiadłeś i machałeś rękoma jakbyś chciał się bić, uznałem że wykorzystałeś kurierkę, aby dostać się do DM (tzw. wykorzystywanie kurierki w celach prywatnych), bo nikt normalny przecież kurierką nie wjeżdża do strefy DM. Podszedłem do Ciebie i zastrzeliłem Cię. Nie napisałeś do mnie żadnej wiadomości, tylko od razu poleciałeś na forum nie pisząc mi nic, ani nie powiadamiając mnie o skardze. Gdybyś mi wtedy napisał ile mam Ci oddać, to bym Ci oddał, a Ty zamiast tego piszesz skargę, zapłaciłem Ci, dalej ją zostawiasz, więc ja Cię nie rozumiem.

Pozostawiam dla administracji, przypominam ✔ Pomyślnie wysłano 800.00$ do gracza afrino!

Nawet się nie ustosunkuje do tych głupot jakie napisałeś,na dodatek mnie oczerniasz.

Otrzymałem od Ciebie pieniądze po wstawieniu skargi,mój kolega poinformował Cie wcześniej ze skargę zamieszczę,ty pewnie łudziłeś się że nie mam nagrania albo ze nie wstawię skargi i sprawiedliwość Cie ominie,nic bardziej mylnego!

A Ty zamiast zapytać się od razu ile i przeprosić,to mnie zabiłeś,nie widziałem w tym manewrze chęci do zapłaty.

Twoja postawa mi się nie spodobała dlatego między innymi nie wycofałem skargi,każdy głupi po zmieszczeniu skargi może zapłacić i kara go ominie,ale to nie o to tutaj chodzi,jeśli Administracja uzna twoja zachowanie za złe to dostaniesz kare i może się czegoś nauczysz.

3 godziny temu, afrino napisał:

Otrzymałem od Ciebie pieniądze po wstawieniu skargi,mój kolega poinformował Cie wcześniej ze skargę zamieszczę,ty pewnie łudziłeś się że nie mam nagrania albo ze nie wstawię skargi i sprawiedliwość Cie ominie,nic bardziej mylnego!

Tak, racja sprawdziłem logi i faktycznie Twój kolega pisał do mnie, więc przepraszam to było moje niedopatrzenie, bardziej się spodziewałem że od Ciebie samego dostanę wiadomość, albo chociażby na forum, więc wtedy na czat nie zwracałem uwagi, w dodatku słuchałem muzyki i nie usłyszałem charakterystycznego dźwięku gdy przychodzi wiadomość na PM.

3 godziny temu, afrino napisał:

A Ty zamiast zapytać się od razu ile i przeprosić,to mnie zabiłeś,nie widziałem w tym manewrze chęci do zapłaty.

Tak jak pisałem wyżej, skręciłeś w strefę DM, więc uznałem, że skoro wysiadłeś i byłeś przy samej barykadzie DM bijąc powietrze uznałem że chcesz abyśmy się bili

600$ nie muszę oddawać zgodnie z regulaminem gdyż to już był Twój błąd wjeżdżać na strefę DM, przez co nie ma to najmniejszego znaczenia w tej skardze, DM = strefa bezprawia.

I ja Tobie pisałem już, skoro miałeś to mute, wystarczyło do mnie napisać na forum to bym ci oddał hajsik za paczki, a nie lecieć od razu na forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.