Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pomoc odnośnie streaku nagród dziennych

Karczi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam takie małe pytanko co do mojego streaku dziennego.

Dzisiaj spóźniłem się na wbicie do gry o 5 minut (zostało to spowodowane aktualizacją Windows....) przez co na nagrodę dzienną muszę czekać 30min a do 00:00 zostało 25min wiec zabrakło mi dosłownie 5 minut, dlatego że nie odpaliłem kompa wcześniej, ponieważ nie wiedziałem że akurat dziś będzie się aktualizował...

W związku z zaistniałą sytuacją chciałbym się zapytać czy jest opcja odzyskania dziennego streaku(u mnie wynosił 93 dni) lub dogadania się w jakiś sposób(np: oddaje 50k $ w grze by zatrzymać streak, żeby to jednak nie było full za darmo, jeżeli była by taka opcja oczywiście), ponieważ zostało to spowodowane przez okoliczności nie zależne ode mnie 😞

Poniżej załączam screen pokazujący jak wygląda sytuacja "czasowa"

(brakuje mi +/- 4 do 5min) 😞

MTA_dzienne.png

Zmora Windows 10/11 aktualizację zawsze w porę czasami po 20 minut. Na przyszłość polecam Windows Update Blocker 1.8 a jak już trzeba jakieś krytyczne instalować to można znaleźć instalki. Do kompletu Windows Defender Blocker i system da się używać w miarę ok. 

8 godzin temu, AdamSecurity napisał:

Zmora Windows 10/11 aktualizację zawsze w porę czasami po 20 minut. Na przyszłość polecam Windows Update Blocker 1.8 a jak już trzeba jakieś krytyczne instalować to można znaleźć instalki. Do kompletu Windows Defender Blocker i system da się używać w miarę ok. 

To nawet nie wiedziałem że jest cos takiego, dzięki za info 😄

Pewnie sie przyda w przyszłości

10 godzin temu, AtomowY napisał:

na tym to polega, że jak nie odbierzesz to tracisz wszystko więc trzeba się pilnować, nie da rady już tego odzyskać w żaden sposób.

No ta ale nie każdy ma zawsze czas wiec sobie ustawiłem tem wolny czas na wieczór a o aktualce nie wiedziałem...

Gdybym po prostu zapomniał wbić czy coś no to mówi sie trudno nie, moja wina, ale sytuacja jest inna jednak troche

Cześć, niestety administracja nie przywraca straconych dni. Chcemy być fair w stosunku do każdego gracza, a wielu straciło ową nagrodę i nie otrzymało takiej możliwości. Następnym razem zalecam wejście na serwer z większym wyprzedzeniem, a nie robienie tego na ostatnią chwilę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.