Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na gracza morsswin

SynApulix

Rekomendowane odpowiedzi

Skarga na <morsswin>

UID: <(91684)>
Login: <Entrepentre>
Nick oskarżonego: <morsswin>
Powód skargi: <oszukanie przy sprzedaży (mocno przeceniony pojazd)>
Data zdarzenia: <22-05-2024 01:15>
Dowody: <niestety nie mam dowodow screenowych lecz są one w logach graczy>
Opis sytuacji: <22-05-2024 01:15 zakupilem pojazd schafter pft o wartosci 610k gdy kupywalem ten pojazd nie wiedzialem jeszcze ze jego cena rynkowa zazwyczaj to 350k... zakupilem , i potem od osob dowiedzialem sie ze ten pojazd jest warty tyle co oznaczylem powyzej , kolega mnie oszukał czego nie byłem swiadomy w tamtej chwili i pod wplywem presji go kupilem.>
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: < Screen_Shot_05-25-24_at_04.36_PM.PNG (775×628)>

Teraz, morsswin napisał:

Ja ci pisałem w dniu zakupy że tyle mnie wyniósł i tyle chce dostać widziałeś po giełdach że są tańsze sztuki było kupić tańsza i nie robić problemu dla mnie i dla darxe

czlowieku przeceniles pojazd o 300k i ty mi mowisz ze moglem sobie wziasc tanszy.

"Byłem nowy" mając 2.5k repki będąc "nowym" graczem można się spytać innych o cenę to po 1 po 2 nie jest przeceniony o 300k a mniej po 3 tyle mnie wyniósł tyle chciałem dostać a że nie znałeś cen to już nie moja sprawa...

Że nie możesz go dalej odsprzedać dalej to twój problem...

Z resztą mogłeś podliczyć sobie wartość pojazdu przed zakupem do niczego nie zmuszałem mając 2.5k repki to nie wytłumaczenie że nowy gracz bo jednak 2.5k rp się trochę wbija Ja od siebie dodam tylko tyle że ja nic do ukrycia nie miałem i nie mam oraz że  miałem offke jak dobrze pamiętam 490 lub 500k musiałbym logi przejrzeć dokładnie bo nie pamiętam a nie chciałbym pomylić więc jakie przecenienie o 300k xD

6. Gracz zobowiązany jest do podejmowania decyzji na własną odpowiedzialność w kwestii przeprowadzania transakcji z graczem, w tym ustalenia wartości transakcji. Sytuacje, w których gracz posłuży się informacjami przedstawionymi przez innego gracza w zakresie wartości transakcji, będą pomijane przy powstaniu ewentualnych sporów oraz skarg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.