Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News- Wywiady z nowymi członkami SATC.

Klaudinho7

Rekomendowane odpowiedzi

pnw8K8h.png

mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Trainee @Klaudinho7 z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przedstawię wam wywiady z nowymi członkami frakcji San Andreas Transport Corporation, dwoma Nowymi Kierowcami @Nitzur*CDW oraz @GR_Skiba. Zapraszam do przeczytania tego materiału!

LKZ38Vt.png

K: @Klaudinho7 | N: @Nitzur*CDW

K: Witam, z tej strony Trainee @Klaudinho7 z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
N: Witam, oczywiście, że tak.

K: Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie, aby czytający mógł cię lepiej poznać.
N: Nazywam się Jan, mieszkam w województwie świętokrzyskim. Interesuję się głównie technologią, montażem filmów, przeróbką grafik, motoryzacją oraz muzyką. A moja ulubiona gra to oczywiście GTA:SA i GTA 5.

K: Jak zaczęła się twoja przygoda z platformą  MTA oraz z serwerem ProjectRPG?
N: Gdzieś w 2019 coś tam grałem w MTA, ale nic poważnego. Zacząłem grać regularnie 5.04.2020 r. z moim kolegą na różnych serwerach. W 2020 ProjectRPG mnie zbytnio nie interesował, ale zawsze się gdzieś przewijał. Na początku 2021 zacząłem grać bardziej, ale to tymczasowo, założyłem konto, zarobiłem na perka i o nim zapomniałem. 7.04.2021 r. założyłem to konto, na którym gram raczej regularnie. Wiadomo, czasem przerwe sobie zrobię, ale nie typu rok.

K: Skąd pomysł na taki nick?
N: 3 lata temu na e-lekcjach mi się nudziło i mówiłem jakieś losowe słowa, nagle trafiło na "nic" i to brzmiało, tak jak nitz, więc dodałem jeszcze "ur" i tak wyszło, a dopisek CDW jest od skrótu organizacji ChlopakiDoWziecia.

K: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
N: Tak, między innymi: zrobić Schaftera na FT, Fortunke zwykłą, 240sx oraz oczywiście dokończyć swojego Bulleta.

K: Na serwerze masz przegrane ponad 1238 godzin. Na ile wyceniasz swój majątek oraz jakie auto jest najciekawsze w twojej kolekcji?
N: Majątek wyceniam na około 1,4kk, ale nie mam jakiejś ciekawej kolekcji. Jedyne, jakie furki mam to Fortunkę w dieslu i Bulleta na PFT, w którym brakuje C.F.I i BodyKitu.

azaxYfo.png

K: Czy jest coś, co nie podoba ci się na serwerze Project RPG i chciałbyś to zmienić?
N: Tak, a mianowicie zbyt mało aktualizacji. Nie lubię również, jak jest zbyt dużo aktualizacji, ale według mnie na ProjectRPG jest ich po prostu za mało.

K: Jakie są Twoje zadania lub obowiązki jako Kierowca TC? Co skłoniło cię do napisania podania?
N: No zadań zbytnio nie ma we frakcji, jedyne co muszę robić, to jeździć po mapie i brać zlecenia. Napisałem, bo zawsze mnie gdzieś tam interesowało. W GTA:SA gram od około 7 lat więc w grach typu geoguessr z mapą San Andreas się odnajduję. Również jak uberowałem ze 2-3 lata temu ludzie mówili, że idealnie pasuje do właśnie SATC, dlatego też tu przyszedłem.

K: Jak ogólnie oceniasz tę frakcję?
N: 8,5/10. Głównie przez graczy, którzy po prostu nie potrafią jeździć.

K: Jeśli nie frakcja SATC, to do jakiej innej frakcji chciałbyś dołączyć?
N: SARA. Byłem we frakcji SAFD 2 razy i mnie RP typu pomoc medyczna po prostu nie interesuje. Fajnie jest sobie odegrać jakiś wypadek czy skoczka, ale tak na co dzień to nie dla mnie.

K: Bardzo ci dziękuję za udzielenie mi wywiadu, ostatnim pytaniem, które chce zadać to pytanie, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
N: Również dziękuję za wywiad, pozdrawiam @AdiiopuMAG, @DANERKO*CDW, @oli16cm, @Mlynarek, @Slajdzik, @mat17, @widzisz._.mnie, @Guzik, @Euzebiusz, @slever, @Szym9n4k, @JACULA, organizację ChlopakiDoWziecia oraz oczywiście całą frakcję SATC.

XGwBbve.png

Szybkie strzały:

K: Coca cola czy pepsi?
N: Pepsi.

K: Pizza czy kebab?
N: Pizza.

K: Bullet czy Infernus?
N: Bullet.

K: Piłka nożna czy koszykówka?
N: Piłka nożna.

XGwBbve.png

K: @Klaudinho7 | G: @GR_Skiba

K: Witam, z tej strony  Trainee  @Klaudinho7 z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
G: Witam, oczywiście, że tak.

K: Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie, aby czytający mógł cię lepiej poznać.
G: Więc tak, mam na imię Bartosz, pochodzę z małej wsi z woj. mazowieckiego, od małolata moją pasją jest rolnictwo, jak i motoryzacja. Już spory czas gram w MTA. Od małolata gram w gry typu: Farming Simulator, Fortnite, nawet przydarzyło się zagrać w Minecrafta.

K: Jak zaczęła się twoja przygoda z platformą  MTA oraz z serwerem ProjectRPG?
G: Był to rok 2022, w którym mój kolega polecił pobrać platformę MTA, pierwszym serwerem, na którym zacząłem swoją przygodę, był to ProjectRPG.

K: Skąd pomysł na taki nick?
G: Nickiem GR_Skiba zainspirowałem się dzięki platformie YouTube, ponieważ GR to Gospodarstwo Rolne a Skiba to skrót od mojego nazwiska.

K: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
G: Moim celem jest zostać we frakcji SATC, a oprócz frakcji, mieć BulletaGT lub inne sportowe auta.

K: Na serwerze masz przegrane ponad 1312 godzin. Na ile wyceniasz swój majątek oraz jakie auto jest najciekawsze w twojej kolekcji?
G: Szczerze mówiąc, nie wiem, nieciekawie się tym bardzo, lecz najciekawszym autem w mojej kolekcji to Super GT na zestawie Torowym.

noMhFLx.png

K: Czy jest coś, co nie podoba ci się na serwerze ProjectRPG i chciałbyś to zmienić?
G: Raczej nie, serwer się rozwija, i to mi się podoba.

K: Jakie są Twoje zadania lub obowiązki jako Kierowca TC? Co skłoniło cię do napisania podania?
G: Moim obowiązkiem jest przewożenie graczy, a do podania skłoniła mnie sama ciekawość poznania frakcji.

K: Jak ogólnie oceniasz tę frakcję?
G: Oceniam frakcję na 10/10.

K: Jeśli nie frakcja SATC, to do jakiej innej frakcji chciałbyś dołączyć?
G: Gdyby nie frakcja SATC, skusiłbym się powrócić w szeregi SAMD.

K: Bardzo ci dziękuję za udzielenie mi wywiadu, ostatnim pytaniem, które chce zadać to pytanie, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
G:  Również dziękuję, chcę pozdrowić całą organizacje The Hunters i frakcje SATC.

XGwBbve.png

Szybkie strzały:

K: Coca Cola czy pepsi?
G: Coca cola

K: Pizza czy kebab?
G: Kebab

K: Bullet czy Infernus?
G: Bullet

K: Piłka nożna czy koszykówka?
   G: Piłka nożna

XGwBbve.png

Dziękuję wam za przeczytanie tego wspaniałego materiału, mam nadzieję, że dzięki niemu poznaliście lepiej gracza @Nitzur*CDWoraz gracza @GR_Skiba

Życzę wszystkim miłego dnia.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

OsYK8T1.pngrtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.