Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z EMR II Vajtekk.vnd

Jacob.gg

Rekomendowane odpowiedzi

1hazR7G.png

mSu4qkK.png

Cześć, z tej strony Trainee @Jacob.gg. Z Redakcji Project News. Na dzisiejszy wywiad zaprosiłem EMR II @Vajtekk.vnd z frakcji SAMD. Także bez zbędnego przedłużania, życzę wam miłego czytania!
LKZ38Vt.png

J: @Jacob.gg| V: @Vajtekk.vnd

J: Witam z tej strony Trainee Jacob.gg z Redakcji Project News. Czy zechciałbyś udzielić kilku odpowiedzi na moje pytania?
V: Witaj, chętnie udzielę wywiadu.

J: Dobrze, a więc na sam początek opowiedz o sobie kilka zdań.
V: Hej, jestem Marcel, mam 16 lat i pochodzę z Katowic. Aktualnie nie chodzę do szkoły, ponieważ z początkiem tego roku szkolnego zdecydowałem się na edukację domową, w której jestem do teraz i to się nie zmieni. Jestem ogromnym fanem motosportu, głównie Formuły, od 1 do 3. Lubię także oglądać wyścigi GT3 lub Porsche Cup. Staram się raz w tygodniu jeździć dłuższe trasy na rowerze, Jeszcze do niedawna chodziłem na treningi MMA, lecz osiągnąłem taki poziom, że więcej się nie nauczę, a turnieje nie są dla mnie. Jestem dużym fanem muzyki, co potwierdza tylko moja playlista na Spotify, w której jest ponad 1200 utworów. Nie mogę zapomnieć o wspomnieniu o mojej głównej pasji, jaką jest po prostu granie w gry z przyjaciółmi.

J: A jak zaczęła się twoja przygoda na serwerze ProjectRPG?
V: Na serwer dołączyłem stosunkowo niedawno, ponieważ pod koniec października zeszłego roku. Na serwer zostałem namówiony przez znajomego, który bardzo nalegał, abym wrócił do MTA. Po zaledwie tygodniu rozgrywki dołączyłem do biznesu Project News, w którym byłem do kwietnia. Mój start wyglądał bardzo podobnie do każdego gracza, ponieważ kupiłem manane i pracowałem na magazynie. Dokładnie 2 stycznia dołączyłem do frakcji SAMD przez rekrutację i jestem w niej do teraz. W międzyczasie byłem w organizacji 7 7 7, którą bardzo dobrze wspominam.

J: Wspomniałeś, że byłeś w Redakcji Project News, jak wspominasz sobie przygody z owym biznesem?
V: Przygodę w Redakcji Project News wspominam bardzo dobrze, głównie przez to, jak bardzo mi się podobała praca tam, jaką jest pisanie oczywiście pisanie artykułów. Swego czasu potrafiłem napisać 15 artykułów w miesiąc, gdzie zrobiłem też codzienne artykuły przez 7 dni. Nawet czasem ktoś z zarządu napisał, że jak będą potrzebowali pomocy to "najwyżej się weźmie Vajtka do zarządu". Niestety przez własną głupotę nie było mi to dane, lecz z perspektywy czasu uważam, że zrobiłem w tym biznesie bardzo dużo dobrych rzeczy.

J: Na serwerze, jesteś we frakcji SAMD, opowiesz nam, jakie pełnisz w tej strukturze obowiązki jako EMR II
V: We frakcji San Andreas Medical Department jestem od dokładnie drugiego stycznia tego roku. Na samym początku musiałem zdać akademię, co może niektórych zaskoczyć, ale mi się udało. Jako pełnoprawny członek muszę wykonywać parę obowiązków, a do nich należy głównie wyrabianie normy tygodniowej. Także do moich obowiązków należy reagowanie na zgłoszenia od graczy, które czasami potrafią być trudne. Nie tylko mamy zgłoszenia od graczy, ponieważ mamy automatyczne zgłoszenia od mieszkańców. Dodam jeszcze, że wszystko trzeba udokumentować w odpowiednim miejscu. Tutaj mogę kogoś zaskoczyć, lecz frakcja SAMD to nie tylko stanie na punktach medycznych, ponieważ to jest zaledwie 1/10 tego, co my robimy. Do dyspozycji mamy jeszcze zorganizowanie MPPK (Mobilnego Punktu Poboru Krwi), lecz to organizujemy raczej przy większych okazjach tak jak ostatnio na urodzinach serwera. Na sam koniec wspomnę, iż jestem jedną trzecią zarządu Hospital Press Office, czyli naszej takiej małej redakcji frakcyjnej. Do moich obowiązków jako Supervisor Of Hospital Press Office zajmuje się plebiscytem miesiąca oraz po części grafikami.

J: Oprócz pełnienia służby we frakcji SAMD jesteś w biznesie Posorants Group, czy opiszesz nam swoje obowiązki?
V: Moje obowiązki w Posorants Group ograniczają się do zrobienia normy tygodniowej w postaci określonej liczby minut. W sumie jedynym czym się ten biznes zajmuje to wykonywaniem wszelkich akcji RP, od tych prostych do bardzo rozbudowanych, które trwają po parę godzin.

J: Czy posiadasz na serwerze jakieś cele, które chcesz spełnić?
V: Jest ich wiele, głównym takim celem jest dołączenie do ekipy administracji serwera, lecz jest to bardzo odległy cel. Jednym z moich celów jest także zdobywanie wyższych rang w biznesie i we frakcji. Chciałbym także kiedyś zrobić mojego Cometa na FT, lecz to trochę zajmie.

J: Jak już jesteśmy przy tematyce motoryzacji, to na ile wyceniasz aktualnie swój majątek?
V: Mój majątek wyceniam na około milion, jest to dosyć mało jak na ponad 500 godzin gry, lecz do tego zaraz przejdę. W mojej kolekcji samochodów jest moje główne auto, jakim jest Comet, którego projekt już prawie skończyłem. Mam także jakąś manane oraz previona, które jednak dodają mi dobre 300k do majątku, lecz są to pozostałości z zabawy w handel, mógłbym je sprzedać, ale jakoś nie mogę się do tego zebrać. W gotówce posiadam dokładnie 100 tysięcy, a z minut we frakcji mam do odebrania ponad 300 tysięcy.

J: Czy są jakieś rzeczy na serwerze, które byś zmienił?
V: Na pewno zmieniłbym system rajdowca, a głównie tego, co się odblokowuje za niego. Przykładowo mam do Cometa fajne body, które mi się podoba, lecz aby je odblokować, muszę wbić X poziom na rajdowcu, co bez odpowiedniego pojazdu jest bardzo ciężkie. Dodatkowo poprawiłbym działanie z frakcjami, ponieważ we frakcji czekamy parę miesięcy na poprawę dwóch pojazdów, którymi aktualnie nie można się poruszać, przez co pełnoprawny członek SAMD musi jeździć patrolówkami dla akademii.

J: Czy na serwerze pojawiła się u ciebie sytuacja, którą zapamiętasz na stałe?
V: Definitywnie zapamiętałem informacje o tym, że mój egzamin został zdany z wynikiem pozytywnym, i zostałem członkiem pełnoprawnym frakcji SAMD. Był to dokładnie 19 stycznia, chwile po godzinie 23.
yGzWhIE.png

J: Czym zajmujesz się w życiu prywatnym?
V: Od ponad roku pracuje na stanowisku researcher/copywriter dla popularnego youtubera. Niestety nie mogę więcej powiedzieć, lecz każdy o nim słyszał, zwłaszcza pod koniec zeszłego roku.

J: Na sam koniec, zapytam jeszcze, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
V: Tak, chciałbym pozdrowić @Caraguins, bez niego nie wiedziałbym nawet o MTA. Chciałbym także pozdrowić @Linshi, ale tutaj jest za dużo powodów, aby je wymienić. Już bez większych powodów chciałbym pozdrowić @Nataliaaa, @Szender, @YoungLeWy, @teez., @Sheeker, @.Nati, @Defol, @berkvvv.TG, @GluzzeR, @Feelu, @Nerwanek1, @gethin., @-dzusia-, @SprytsBeng, @Hubi15 @Conversiak613, @Bartaz, @Kawaii oraz Ciebie Panie Redaktorze.

NqTDZki.png

Dziękuję za przeczytanie tego materiału, mam nadzieję, że całość wam się spodobała. Życzę miłego dnia!

YS1ikn5.png

Dla Redakcji Project News:
jacob.png.78d32ef72fb418a26086284bc6608059.pngrtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.