Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z członkiem frakcji SATC - Gr4ndd.

helly

Rekomendowane odpowiedzi

204504932_undefined-Imgur.png.dc92806f63b712533b54552e6be18dbe.png2064586929_1-mSu4qkK.png.4f9219233b3e953ceb55368199c190ed.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Trainee @helly z Redakcji Prasowej Project NewsDziś przedstawię Wam wywiad z Kierowcą z frakcji SATC @Gr4ndd . Zapraszam do czytania! 321705344_4-LKZ38Vt.png.bf177f0ab0baa38360f1c8c1161b8560.png

h: @helly G: @Gr4ndd

h: Witam, z tej strony Trainee @helly z Redakcji Prasowej Project News. Dziękuję Ci bardzo, że byłeś chętny na udzielenie mi wywiadu!
G: Witam serdecznie, z tej strony Kierowca @Gr4ndd z SATC. Zaczynajmy!

h: To lecimy! Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
G: Mam na imię Kacper i w tym roku kończę 20 lat. Przez ostatnie 7 lat mieszkam w Anglii i właśnie tu uczęszczam na uniwersytet, studiując Programowanie Gier Komputerowych. Podczas pierwszego roku, który niedawno zdałem, miałem okazję odtworzenie klasyków takich jak Super Mario Bros, Pong czy tam Arkanoid. Jednakże jako pracę końcową stworzyłem grę na bazie Vampire Survivors, czyli taki horde-shooter, takie 2D HellDivers 2 dla młodszych czytelników. Dodatkowo 2 lata temu pracowałem jako spawacz, ale to było jak jeszcze, nie byłem pewny co mam zrobić ze swoją przyszłością.

h: Opowiedziałbyś o swoich zainteresowaniach?
G: Oprócz tego, co wspomniałem w powyższym pytaniu, przez ostatnie 3 lata aktywnie chodzę na siłownię zazwyczaj 6 dni w tygodniu. Oprócz programowania które wspomniałem wcześniej,  to również interesuje się Formułą 1, a szczególnie kibicuje za Maxem Verstappenem od 2016 roku. Od małego byłem uczony, żeby kochać motoryzację i się tak zachowało do dzisiaj. Czy to jakaś mała naprawka przy motorach lub autach ojca, zawsze jestem chętny do pomocy i nauczenia się czegoś nowego.

h: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
G: Na serwerze gram od 21 Listopada 2023 roku, a więc mój staż nie jest zbyt duży. Grę na Projekcie rozpocząłem po tym, jak serwer konkurencyjny, zaczął mi się nudzić i zauważyłem, że opinie graczy nie są brane pod uwagę przez administrację serwera. Natomiast Projekt w moich oczach był i cały czas jest tym innowacyjnym dziełem na całej scenie MTA.

h: Jakie było twoje odczucie, gdy zobaczyłeś wyniki na forum i zostałeś tam wymieniony?
G: Szczerze mówiąc, to jak pierwszy raz zobaczyłem wyniki rekrutacji, to nie zauważyłem swojego nicku. Dopiero za drugim zauważyłem, że się dostałem. To uczucie było niesamowite, nie do opisania. Jest to moja pierwsza frakcja podczas całego mojego stażu na serwerach tego typu na MTA.

h: Pełnisz funkcję Kierowcy w SATC. Powiesz nam coś więcej o tej roli i jej zadaniach?
G: Tak jak każdy pracownik SATC, moim zadaniem jest przewożenie graczy do wybranych przez nich lokalizacji. ,,Ale to musi być nudne, czemu on po prostu nie pracuje na aplikacji transportowej?". A więc tutaj chodzi o interakcje z innymi graczami, każda interakcja jest inna, czego nie da się doświadczyć poprzez aplikację. Oczywiście naszym priorytetem jest dbanie o bezpieczeństwo oraz komfort klienta, a więc zachęcam więcej osób do skorzystania z /taxi 🙂

h: Jak oceniasz atmosferę we frakcji SATC i czy jesteś w niej lubiany?
G: Atmosfera stworzona przez zarząd oraz pracowników jest wspaniała. Czuję się jakbym, był członkiem wielkiej rodziny, będąc w SATC. Chciałbym myśleć, że jestem lubiany przez rówieśników oraz zarząd, ale jak jest naprawdę, to oni sami wiedzą.

h: Czy zamierzasz zostać dłużej we frakcji, czy może nie? 
G: Oczywiście, że chciałbym zostać we frakcji na dłużej. Moim marzeniem jest, wspięcie się przez rangi tak najwyżej, jak tylko mogę.

h: Jak nie SATC to?
G: Nie ma takiej opcji jak nie SATC to nic!

h: Zmieniłbyś coś na serwerze ProjectRPG?
G: Według mnie, aktualny stan serwera jest perfekcyjny. Oczywiście są tam jakieś drobnostki, które by ułatwiły życie wielu graczy i urozmaicałyby grę. Jednakże jestem pewien, że administracja RCON wprowadzi tę aktualizację w swoim czasie, nie ma się o co martwić.

h: Jaki posiadasz staż na serwerze?
G: Na ten moment mam przegrane 240 godzin i ta liczba jest tak mała, bo miałem przerwę od grudnia zeszłego roku, aż do mojego powrotu w kwietniu.

h: Ile liczy twój majątek. Czy jesteś z niego zadowolony?
G: Na serwerze mam jedynie Bulleta PFT wartego około 1.3kk, jeśli musiałbym na oko go wycenić. Jak na jedynie 240 godzin myślę, że jest to nawet wysoki majątek.

h: Co najbardziej podoba ci się na ProjectRPG?
G: Przede wszystkim jest to atmosfera tworzona przez graczy na serwerze. Grając na serwerach konkurencyjnych, nie ma czegoś takiego jak właśnie tutaj. Dodatkowo aktualizacje, które są wprowadzane dość często, sprawiają,
że nawet drobne znudzenie serwerem jest minimalne. Zawsze jest coś, co można zrobić na serwerze, czy to ściganie się z innymi graczami lub po prostu rozmawianie na luzie. Gram w tę grę odkąd miałem 7 lat, a sytuacje, które widuje na serwerze do tej pory, mnie zadziwiają.

h: Czy chciałbyś wstąpić w przyszłości do administracji serwera?
G: Nie wykluczam tej opcji, jednak na tę chwilę uważam, że moje doświadczenie jest zbyt małe, żeby w ogóle myśleć o aplikowaniu podczas następnej rekrutacji w szeregi administracji.

h: Czy grasz w jakieś inne gry oprócz Multi Theft Auto?
G: Oczywiście, czasami pogram sobie w Assetto Corse, F1 23, ETS2 i CS2. Coraz bardziej się interesuje symulatorami wyścigowymi z powodu kupienia kierownicy do grania.

h: Masz jakieś marzenia? Jest jakieś miejsce, które chciałbyś odwiedzić?
G: Moim długoterminowym marzeniem byłoby pracowanie dla gigantów gier komputerowych takich jak Rockstar czy nawet CD Projekt Red. Jest to marzenie, które, chyba że naprawdę będę miał wielkie szczęście, nie spełni się w najbliższych paru latach, lecz będzie ono wymagało dużo pracy i czasu. Nie czerpię dużo szczęścia z podróżowania po świecie mimo tego, że byłem w miejscach takich jak: Hiszpania, Niemcy, Czechy czy moja niedawna wizyta do Edynburga. Chciałbym jednak zwiedzić Montreal, jeśli nasunie się kiedyś taka możliwość.

h: Dobrze to już by było na tyle, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
G: Chciałbym serdecznie pozdrowić czytelników tego wywiadu, całą frakcję SATC, moją organizacje La Cosa Nostra oraz Ciebie i dziękuję bardzo Tobie za cały wywiad.

h: Dziękuję Ci bardzo za tę rozmowę i życzę dalszych sukcesów!

1330668929_KsDF6Sj-Imgur.png.e455a9c02b5fbcdae477689c8e1ae99a.png

Dziękuję za przeczytanie tego materiału i mam wielką nadzieję, że się Wam spodobał oraz że lepiej poznaliście @Gr4ndd. Jeszcze raz bardzo dziękuję Ci za rozmowę. 

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News

1322054465_379lH1B-Imgur.png.7b141191dfb12ca195b6846b2f11cd72.pngrtNDgik.png

2 - XGwBbve.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.