Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z pracownikiem SATC - SeebaAudiLover

JacobeQ1401

Rekomendowane odpowiedzi

2002574199_undefined-Imgur.png.547e25f4edb5604f79e5a2a4eb33f9e2.png

2041385247_informacje-ProjectNews.png.69acbc05da87159e1f72099a2a2bed75.png

Witam, Trainee @JacobeQ1401 z Redakcji Project News, a dzisiaj moim gościem będzie pracownik frakcji San Andreas Transport Corporation @SeebaAudiLover
Bez przedłużania zapraszam bardzo serdecznie do czytania!

255648619_Wywiad-ProjectNews.png.cb5edce4016acb8229a184023a7a7760.png

J: @JacobeQ1401 S: @SeebaAudiLover

J: Witam wszystkich serdecznie, ja jestem Trainee JacobeQ1401, a moim gościem w dzisiejszym wywiadzie będzie 
członek frakcji San Andreas Transport Corporation, SeebaAudiLover. Witam Cię przyjacielu!

S: Witam Cię również i wszystkich czytelników.

J: Może na początku zapytam Cię, jak znalazłeś się tutaj na Project RPG?
S: Znalazłem się tutaj na serwerze kilka lat temu, jak serwer zaczynał całą swoją przygodę, lecz niestety otrzymałem
bana i mam aktualnie nowe konto.

J: A za co otrzymałeś bana, jeżeli można wiedzieć?
S: Było to dawno temu, ale z tego, co pamiętam, to był jakiś strajk na spawnie w San Fierro na Ocean Flats.
Prawdopodobnie ten strajk dotyczył ceny paliw, napraw lub zmniejszenie vmaxów w pojazdach. Na tym oto strajku niestety zrobiłem złą rzecz, obraziłem Rcona Volenira, w ten oto sposób otrzymałem bana.

J: Okej, wiem też, że należysz do frakcji San Andreas Transport Corporation. Jak się tam znalazłeś?
S: Znalazłem się tam poprzez napisanie podania. Zawsze, od kiedy pamiętam, chciałem być w tej frakcji, ale niestety nie udawało mi się do niej dostać, lecz za tym razem udało mi się i mnie przyjęli. 

J: A dlaczego akurat ta frakcja, a nie inna? Czy ona ma coś w sobie takiego przekonującego?
S: Wybrałem San Andreas Transport Corporation, ponieważ jest ona najprzyjemniejszą i najspokojniejszą frakcją jak dla mnie na całym serwerze. Lubiłem jeździć pojazdami po San Andreas od zawsze, a właśnie ta frakcja na tym się skupia, więc dlatego ją wybrałem. 

J: To bardzo ciekawe. A czy posiadasz jakieś marzenia serwerowe?
S: Tak posiadam i to pare. Może zaczniemy od tych bardziej możliwych. Chciałbym zdobyć 4 wymarzone pojazdy. 

J: A jakie są to pojazdy?
S:
Cheetach, sandking, sultan i jakiś pojazd na id typu na przykład uranus na trzy cyfry. 
Następnym moim marzeniem jest, dostanie się do administracji, lecz przez moje kary serwerowe będzie to bardzo ciężkie.

J: Ostatnio była rekrutacja do administracji, czy próbowałeś swoich sił?
S: Niestety nie próbowałem, bo nie czułem się jakoś na siłach, aby pisać tym razem podanie.

J: Powróćmy może do frakcji. Czy posiadasz tam jakieś marzenia?
S: Tak, posiadam.

J: Mógłbyś o nich opowiedzieć?
S: Oczywiście, że tak. Chciałbym oczywiście awansować na najwyższą rangę i dostać się do zarządu, ale moim zdaniem
będzie to cięższe, niż dostanie się do administracji.

469936914_undefined-Imgur(2).thumb.png.acf4a1cb0452a2f2464ce9861cde3857.png

J: A na jakim stopniu jesteś aktualnie?
S: Aktualnie jestem na stopniu Kierowcy. 

J: A ile czasu jesteś we frakcji?
S: We frakcji jestem niecałe 2 dni.

J: Czyli można powiedzieć, że jesteś aktualnie nowicjuszem we frakcji?
S: Można tak powiedzieć.

J: Okej, powoli będziemy się zbliżać do końca naszego wywiadu. Czy chciałbyś kogoś może pozdrowić?
S: Tak, chciałbym pozdrowić cały zarząd oraz członków frakcji San Andreas Transport Corporation oraz ukochaną organizację Route 66. 

J: Również ich pozdrawiam. Życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń serwerowych i dziękuje za udzielenie wywiadu. Jest mi miło, że mogłem z Tobą go zrobić.

400370239_undefined-Imgur(1).thumb.png.6be6da521710466b7971e8ae1f9936c4.png

484201235_pasek-ProjectNews.png.147d4624a7e9c0c4dfa56e32e51fbf7c.png

To byłoby na tyle, dziękuje wszystkim czytelnikom za uwagę i do zobaczenia w kolejnych materiałach.

1081572218_Logozpaskiem-ProjectNews.png.3e87305c9a9079e50108dcf6168e62e2.png

Wykonane dla Redakcji Prasowej Project News

1852306478_pieczatka-ProjectNews.png.58f536063386dcb8c1f71e89e2e2c499.pngrtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.