Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Puczy

xKrecik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xKrecik
Nick oskarżonego: Puczy
Powód skargi: Randomowa kara
Data zdarzenia: 22.05.2024 16:40
Dowody: 

Gracz xKrecik otrzymał ostrzeżenie od Puczy, powód: Ogarnij słownictwo!

Otrzymałeś ostrzeżenie!
Powód: Ogarnij słownictwo!
Nadane przez: Puczy

Opis sytuacji: Dostałem kare "Ogarnij słownictwo!" Nie bardzo wiedziałem o co chodzi, zapisywałem sobie ilość exp którą dostałem XD, po tej karze zapisałem kolejną wartość. Napisałem do Puczy w grze w sprawie wyjaśnienia tego, odesłał mnie tutaj tekstem "Jeżeli czuje sie urażony warnem"

Dobry dzień! Tak jak już wspomniałem tobie w wiadomościach prywatnych otrzymałeś ode mnie ostrzeżenie o treści: Ogarnij słownictwo! za słowo: 60. Słowo rzucone losowo może i by nie miało żadnego kontekstu, natomiast wysłałeś to w momencie kiedy pojawiłem się w miejscu oddawania paczek nieopodal Fort Carson dlatego, że został wysłany na ciebie report za to iż blokujesz kuriera. Pojawiłem się przy was i napisałem dla gracza, który wysłał na ciebie report'a, iż nie widać tutaj żadnego blokowania i może przecież z drugiej strony na spokojnie dojść do NPC oddać paczkę. Ów gracz mi odpowiedział, dorzucił kilka swoich kwestii(kierowanych do mnie), których tutaj nie ma sensu poruszać, po czym ty napisałeś: "60". Kierowałeś słowa do właśnie gracza, który report'a na ciebie wysłał, co jest jednoznaczne z prowokacją/brakiem kultury, gdyż raczej nikomu nie trzeba przedstawiać co oznacza ta liczba rzucona w inną osobę. Dodatkowo po otrzymanym ostrzeżeniu, zapewne żeby zdjąć podejrzenia - zrobić jakieś alibi - napisałeś 120, nagle otrzymałeś 60 exp'a więcej, także nie bardzo się to klei. Kontynuując - zostałeś ukarany warn'em, odpisałem tobie co i za co otrzymałeś, na co ty mi odpisałeś, że nie bardzo ciebie interesuje co otrzymałeś tylko, że nagle w losowym momencie miałeś taką ochotę zapisać na chacie lokalnym ilość exp'a. Otrzymałeś ode mnie informację, że nie wiem co ciebie interesuje(nie umiem czytać w myślach), ale wiem co mam ci do przekazania i właśnie to przekazuję. Na sam koniec dodałem: ,,zapraszam do zlozenia skargi na forum jesli poczules sie pokrzywdzony warn'em". Tyle w temacie ode mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.