Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wyniki rekrutacji - Maj'24

xanny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ZDZCidN.png

5V20MaL.png

W dniu dzisiejszym ogłaszam listę kandydatów, którzy dostali się do Redakcji Project News na rangę Trainee!

Lista:

@Wujek - 
@Vasdal - 
@Dyzio_Patysio - ×
@xdPiko - 
@Frelik - 
@Stasiekk - 
@SEQ* (nadzór) - 
@helly - ×
@Mowli - 
@Mirek*Blacharz (nadzór) - 
@TheMario - 
@JacobeQ1401 - ×
@Jakubexx (nadzór) - 
@Blahwe_z - 
@Jacob.gg - 
@Viergo - ×
@Klaudinho7 - 

Serdecznie gratulujemy!

Pozostałym osobom, którym nie udało się w tej rekrutacji, niech się nie poddają, ponieważ będzie jeszcze wiele okazji by zostać naszym Redaktorem.

RyfYWaX.png

Informację dot. spotkania:

Pierwszym krokiem jest dostosowanie się do wzoru w spoilerze i napisanie pod tematem odpowiedzi o waszej obecności na spotkaniu. Pamiętajcie by dać dokładny identyfikator Discord w celu dalszej weryfikacji, później prosimy wejść na discord Redakcji i oczekiwać na weryfikację (osoby z innym identyfikatorem będą wyrzucane).

! Kliknij tutaj aby wejść na naszego discorda biznesowego !

RyfYWaX.png

Data spotkania wprowadzającego:

Pierwsze spotkanie odbędzie się 17.05.2024 (Piątek) o godzinie 18:00. Odbędzie się ono na komunikatorze discord oraz w grze na serwerze na bazie Redakcji.
(kliknij tutaj aby zobaczyć gdzie znajduję się baza)

Drugie spotkanie odbędzie się 19.05.2024 (Niedziela) o godzinie 18:00. Odbędzie się ono na komunikatorze discord oraz w grze na serwerze na bazie Redakcji.
(kliknij tutaj aby zobaczyć gdzie znajduję się baza)

Prosimy również aby zarezerwować sobie +/- 1 godzinę czasu wolnego na owe spotkanie.

Wzór w spoilerze:

Spoiler

Nick:
UID:
Identyfikator Discord:
Potwierdzasz obecność?: [Tak/Nie, wstawię się na drugie/Nie]
Coś od siebie:

Ważne!

Osoby, które w ostateczności nie będą mogły pojawić się w terminie, mają skontaktować się w wiadomości prywatnej na discordzie (reqquen, xannyjp, kapicki) lub w wiadomości prywatnej na forum załączając członków zarządu (@xanny@Rafaal, @Kapicki_12). Jeżeli osoba poda błahy powód nieobecności, Zarząd ma prawo do wykreślenia go z listy.

NFAS945.png

Wqg9DUp.pngimage.png.3ab872bc21848e0ee77162ad613e2285.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Edytowane przez xanny
  • Super 11

Nick: TheMario

UID: 70637

Identyfikator Discord: the.mario0

Potwierdzasz obecność?: będę w niedziele

Coś od siebie: dziękuje że daliście mi szansę na początku nie mogłem uwierzyć ❤️

Edytowane przez TheMario
  • Super 1

Nick: Blahwe_z

UID: 87677

Identyfikator Discord: Blahwe_z

Potwierdzasz obecność?: Spróbuję się wstawić na pierwsze spotkanie ale nie jestem pewny czy mi się uda z powodu szkoły, na drugim 100% że znajde czas.

Coś od siebie: Dziękuję za daną mi szanse i postaram się jej zmarnować.

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.